Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 03 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

3 Ιανουαρίου 2019 08:28
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις 03 Ιανουαρίου από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια Σήμερα 3 Ιανουαρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος, περιμένοντας αποφάσεις από τους άλλους. Πιέστε κάποιες καταστάσεις που ίσως να έχουν καθυστερήσει σημαντικά και δραστηριοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ακατανίκητη επιθυμία σας να επιβληθείτε αυτό το μήνα στο χώρο έχει ανταπόκριση. Όμως, μην το παρακάνετε και έχετε απρόβλεπτες αντιδράσεις που ίσως και να σας αιφνιδιάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι λίγο παρακινδυνευμένο να ζητάτε κάτι από τη στιγμή που δεν ξέρετε εάν πραγματικά εσείς το ανταποδίδετε ισότιμα. Αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας, γι’ αυτό κάντε έναν απολογισμό ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εσείς ζητάτε την τρυφερότητα και το ενδιαφέρον των άλλων, αλλά ο τρόπος που εκδηλώνεστε δείχνει το αντίθετο και δε θα καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην showbiz: Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος ηθοποιός!

ΛΕΩΝ: Προφανώς έχετε ξεπεράσει τα όρια της υπομονής σας και θέλετε να βάλετε κάποια όρια στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι εφικτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, γιατί η έκταση που θα δώσετε σε μια προσωπική σας αντιδικία για κοινά συμφέροντα, μπορεί να έχει συνέχεια.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε στην άκρη αυτά που δε σας πιέζουν και δώστε προτεραιότητα σε κείνα που επείγουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια τάξη σε θέματα που θέλετε να εξελιχθούν με γρήγορους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για κάτι που αποσκοπεί σε οικονομικά οφέλη και θα έχετε μια ευρύτερη αποδοχή, αφού η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί και θα καρποφορήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στον Βόλο: Εξαφανίστηκε 14χρονο αγόρι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε εξηγήσεις για κάποιες αναβολές σας, ζητώντας από τους άλλους μια μικρή παράταση χρόνου για να ζυγίσετε τα πράγματα και προσπαθώντας να μη δημιουργήσετε προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πως είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Οι αντιδράσεις σας πρέπει να είναι αξιοπρεπείς και δυναμικές σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πάντα υπάρχουν παγίδες, φυλάξτε ένα κρυμμένο χαρτί που μόνο εσείς θα ξέρετε και όταν κάνετε παρασκηνιακές συναντήσεις και συζητήσεις, προσπαθήστε να μην αφήνετε τα ίχνη σας.

ΙΧΘΥΣ: Με τις ισχυρές σας γνωριμίες, σαφώς μπορείτε αυτό το μήνα να εδραιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Από εσάς εξαρτάται πως θα ελιχθείτε για να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share