Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (17/12) από την Άντα Λεούση!

17 Δεκεμβρίου 2018 08:05
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (17/12) από την Άντα Λεούση!

Ζώδια Σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2018 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εκδηλώστε τη δημιουργικότητά σας και βοηθήστε τους συνεργάτες σας για να σας στηρίξουν και αυτοί με τη σειρά τους. Αφήστε τα συναισθήματα σας να σας οδηγήσουν και βρείτε χρόνο να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με το σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Κλειστοί οι δρόμοι στο Φάληρο μετά την έκρηξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα. Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά, μην το πράττετε. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες. Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share