Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (14/12) από την Άντα Λεούση!

Τι πρέπει να προσέξετε;

14 Δεκεμβρίου 2018 10:41
Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (14/12) από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτα προκλητική η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη: "Εμείς ξέρουμε πως..."

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται.

ΛΕΩΝ: Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΖΥΓΟΣ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς. Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ για την Φαίη Σκορδά: Ένιωσε την απειλή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΙΧΘΥΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share