Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανσέληνος: Αναλυτικές προβλέψεις από Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη! Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται!

Oι πιο έμπειρες αστρολόγοι αναλύουν τα άστρα!

23 Νοεμβρίου 2018 15:41
Πανσέληνος: Αναλυτικές προβλέψεις από Μπήλιου, Πατέρα, Παγιατάκη! Τα 4 ζώδια που επηρεάζονται!

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, σήμερα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου αλλά ξεκινά σιγά σιγά από την Πέμπτη να δείχνει την επιρροή της.

Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς.

Αυτή η Πανσέληνος σχηματίζει μια όψη με τον Άρη και αυτό σημαίνει εντάσεις, βιασύνη και παρορμητική συμπεριφορά.

Επειδή οι Δίδυμοι είναι ένα διπλό ζώδιο, σκεφτείτε κι εσείς διπλά πριν αποφασίσετε.

Η επιρροή ολοκληρώνεται την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η είδηση που όλοι πρέπει να γνωρίζετε για τον Σκλαβενίτη!

Κριός: Φροντίστε όλα τα δεδομένα, οι πληροφορίες σας να είναι σε ασφαλή μέρη. Επειδή συμμετέχει και ο Άρης μπορεί να έχουμε μια κατάσταση έντασης και αυτή να βγει περισσότερο σε συζητήσεις με σύντροφο, συνεργάτη ή φίλο. Μη χάσετε τη μπάλα απ’τα νεύρα σας.

Ήλιος στον Τοξότη: Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ταύρος: Πιο ουδέτερη για σας αυτή η Πανσέληνος. Βγαίνει μόνο μια αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την αυτοπεποίθησή σας. Μπορεί να είναι κάτι που αφορά τα οικονομικά σας επίσης, τα οποία σας προκαλούν ανασφάλεια. Οικονομικά που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας τώρα ίσως δεν είναι διαθέσιμα και σας δημιουργούν άγχος.

Δίδυμοι: Σας αφορά άμεσα αυτή η Πανσέληνος. Προσοχή σε θέματα υγείας. Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και στην οδήγηση αλλά και στις προσωπικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες. Μια πιο έκρυθμη κατάσταση τώρα. Προσοχή σε λογομαχίες στη δουλειά με συναδέλφους ή προϊσταμένους. Λάθη αφηρημάδας εμφανίζονται τώρα. Δεν είναι ιδανικές μέρες για σοβαρές συζητήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτη ερωτική τραγωδία στη Ρόδο: Το χτύπημα που της στοίχισε τη ζωή!

Ζώδια από τη Βίκυ Παγιατάκη

Καρκίνος: Επηρεάζεστε πάντα πολύ απ’τη Σελήνη. Περισσότερες τάσεις φυγής τώρα αλλά και εσωστρέφεια. Εμπόδια προκύπτουν σε ταξίδια που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Άγχος και ρευστότητα σε επαγγελματικά θέματα.

Λέων: Σας επηρεάζει έμμεσα αυτή η Πανσέληνος. Μια φιλική ή επαγγελματική σχέση θα σας εκνευρίσει. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας ζορίζει και να είναι η αφορμή για να ανεβούν οι τόνοι. Γενικά τα οικονομικά σας επηρεάζουν πολύ.

Ζώδια από τη Λίτσα Πατέρα

Παρθένος: Η Πανσέληνος είναι στον άξονα δουλειάς, καριέρας και οικογένειας. Μεγαλύτερη προσοχή σε αυτούς τους τομείς, θα φάνε όλη σας την ενέργεια και όλοι οι υπόλοιποι τομείς θα μείνουν παραπονεμένοι.

Ζυγός: Δεν είναι δυσαρμονική αυτή η Πανσέληνος για σας. Αφορά σχέδια και μελλοντικά σχέδια. Υπάρχει και μια κούραση, όμως, που δε σας αφήνει να απολαύσετε αυτές τις μέρες. Υποχρεώσεις που αφορούν δουλειά και οικογένεια, μπορεί τώρα να γίνουν πιο έντονα.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος αφορά τα οικονομικά που έχουν να κάνουν με ασφάλειες, εισφορές του κράτους, πιστωτικές. Τέτοια οικονομικά. Επιδρά, επίσης, στην ψυχολογία σας και κάνει πιο περίεργες αυτές τις μέρες με μεγαλύτερη αγωνία. Ένα δημιουργικό θέμα θέλει μεγαλύτερη προσοχή τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικής ουσίας..." Σοκάρει ο γιατρός που είδε τον 29χρονο ηθοποιό! (video)

Ζώδια από την Άση Μπήλιου

Τοξότης: Απέναντί σας η Πανσέληνος και με τον Άρη σε όψη. Δημιουργείται μεγαλύτερη ένταση και δε λύνεται με δράση γιατί ακόμα κι αυτή την ανακόπτει ο Άρης από τους Ιχθείς. Αν προκύψει μια συζήτηση με συνεργάτη ή σύντροφο, μπορεί εύκολα να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα και ίσως δεν έχετε ψυχραιμία για όλο αυτό. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως: Αυτή η Πανσέληνος είναι σε έναν τομέα καθημερινότητας δουλειάς. Μπορεί να σας στριμώξει περισσότερο στον καθημερινό αγώνα και το τρέξιμο. Κάτι έκτακτο μπορεί να εμφανιστεί. Κούραση θα σας βγει οπότε προσοχή σε θέματα υγείας και εξάντλησης.

Υδροχόος: Μπορεί να υπάρχει κορύφωση σε συναισθηματικό επίπεδο τώρα ή ακόμα και μια ένταση. Μην πιέζετε καταστάσεις τώρα με την Πανσέληνο. Προσοχή με Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς. Ένα σχέδιο που έχετε μπορεί να τραβήξει περισσότερο την προσοχή σας τώρα και να κάνετε συζητήσεις να το στρώσετε και να βγει καλύτερο.

Ιχθείς: Υπομονή αυτές τις μέρες. Ο άξονας καριέρας και οικογένειας απορροφά την ενέργειά σας. Προσοχή σε λάθος αποφάσεις που προέρχονται από λάθος κρίση. Μετά την Κυριακή οι αποφάσεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share