Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/11) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

16 Νοεμβρίου 2018 09:14
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/11) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Δώστε κάποιες επί μέρους αρμοδιότητες και στους άλλους, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αποφύγετε με διπλωματία και εξυπνάδα τις παγίδες που σας στήνουν κάποια άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκολλήστε από το τέλμα και δείτε πως υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί δρόμοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που δε γνωρίζετε καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατέρας ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε την τάση να υπερβάλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Το μεταβατικό στάδιο που περνάτε θα κρίνει την αποτελεσματικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συνεχής σας άρνηση να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας, σας απομακρύνει. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε.

ΛΕΩΝ: Εάν βλέπετε πως μέρα με τη μέρα οι ερωτήσεις για την προσωπική σας ζωή αυξάνονται, βάλτε όρια. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν, πριν ατονήσει η ερωτική σας ζωή. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας. Για να εδραιωθείτε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να δουλέψετε με πιο εντατικούς ρυθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστο φάρμακο από την αγορά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να περιφρονείτε ανθρώπους που προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν. Προγραμματίστε σωστά τις μελλοντικές σας κινήσεις και δουλέψτε συλλογικά για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δε θα σας καταλάβει κανείς. Η υλοποίηση των ιδεών σας θα καλυτερέψει τη διάθεσή σας, ακόμα και αν ακόμα χρειάζεται κόπος για να ολοκληρωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει το φόβο σας, για να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ότι κάνετε, γιατί όταν θα μετανιώσετε θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share