Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (15/11) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

15 Νοεμβρίου 2018 08:38
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (15/11) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Θα διαπιστώσετε πως κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ότι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε, προχωρήστε άφοβα και με πυγμή. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρεμάστε τον ανεκδιήγητο που τόλμησε να χαλάσει την κοινωνία μας!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε καλύτερες οικονομικές αποδοχές, δημιουργήστε καλύτερες βάσεις. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να χρησιμοποιήσει τη δική σας αγάπη για να κάνει τη δουλειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δε θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς σας να χαλάσουν τη μέρα σας.

ΛΕΩΝ: Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική σας συζήτηση.

ΖΥΓΟΣ: Όπως φαίνεται θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές σας ατασθαλίες σας, ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα. Μια καινούρια διαμορφούμενη κατάσταση, θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα, Πέμπτη! - Βροχές και πτώση θερμοκρασίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε το σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση, θα ανοίξει ορίζοντες που μέχρι τώρα δε φανταζόσασταν.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δε σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

Πηγή: oroskopos.gr.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share