Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης στους Ιχθύες από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου! - Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Τι φέρνει για το κάθε ζώδιο;

14 Νοεμβρίου 2018 13:00
Ζώδια: Ο Άρης στους Ιχθύες από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου! - Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Στις 16 Νοεμβρίου 2018, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα, τους Ιχθύες, και θα παραμείνει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όπου και θα διαπιστώσουμε μια άμεση στροφή προς εσωτερικά θέματα, ψυχολογίας και μεταφυσικής.

Ο Άρης, σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, είναι ο πλανήτης που αφορά την επιβίωση μας, χαρακτηρίζει τον τρόπο που διεκδικούμε τα θέλω μας και φυσικά, αφορά και την σεξουαλικότητα μας.

Με τον Άρη στους Ιχθύες, θα είμαστε πιο συμπονετικοί, μαλακώνουμε αρκετά και θέλουμε να “θυσιάσουμε” ένα μέρος των προσωπικών μας αναγκών, στο βωμό των άλλων.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει, ότι ο Άρης στο χώρο αυτό, αισθάνεσται αδύναμος, τουνταντίον, εδώ θα συναντήσουμε τους θεραπευτές, τα μέντιουμ και όσους έχουν ισχυρή διαίσθηση. Σε αρνητική όψη, βέβαια θα δούμε τους τυχοδιώκτες, τους ευθυνοφόβους και τα άτομα που ψάχνουν το εύκολο χρήμα και λένε συχνά πολλά ψέματα.

Έτσι, την περίοδο αυτή, και ανάλογα με τον γενέθλιο μας χάρτη, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την εσωτερική δύναμη που μοιράζει ο υδάτινος, αυτός, Άρης και να προχωρήσουμε κάποια προσωπικά μας ζητήματα, ισορροπώντας την ενέργεια μας.

Στις 20 Νοεμβρίου 2018, ο Άρης θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία, που μόλις μπήκε στο σπίτι του, τον Τοξότη, και έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε και σε σεξουαλικά θέματα, αλλά και θα παρατηρήσουμε μια έντονη ανάγκη για κέρδος και εύκολο χρήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ενάμιση χρόνο μετά το τροχαίο που έχασε γυναίκα και παιδί!

Προσοχή σε τζόγο και τυχερά παιχνίδια. Επίσης, είναι εύκολο να παραστρατήσουμε ερωτικά, δοκιμάζοντας νέες εμπειρίες ή βάζοντας σε κίνδυνο τη σταθερή μας σχέση. Θετική επιρροή, η υπερβολική αγάπη για σπουδές, ενασχόληση με ταξίδια και πνευματικές θεραπείες.

Επηρεάζονται κυρίως, οι Ιχθύες και Τοξότες, γεννημένοι στο α' δεκαήμερο και όσοι /ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες από 0 έως 3 μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 27 Νοεμβρίου 2018, ο Άρης από τους Ιχθύες, δέχεται ευνοική επιρροή από τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και αυτό επηρεάζει θετικά τα επαγγελματικά μας σχέδια ή κάθε προσπάθεια που κάνουμε να σταθεροποιήσουμε μια προσωπική μας σχέση. Αισιόδοξα εξελίσσονται οι νέες γνωριμίες και όσοι επιχειρούν να προχωρήσουν επαγγελματικά σε ενναλακτικές υπηρεσίες.

Επηρεάζονται κυρίως Αιγόκεροι, Ιχθύες, γεννημένοι στο α' δεκαήμερο , και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 7η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Σημαντική συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα, στο ζώδιο του Ιχθύ, γύρω στις 6 Δεκεμβρίου 2018, αφορά κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του Ιχθύ, ή όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροκόπο περίπου στην 13η μοίρα των υδάτινων ζωδίων.

Μέρες, μεγάλης εξιδανίκευσης, ρομαντισμού και βέβαια ενδέχεται κάποιοι να επηρεαστούν και αρνητικά, καθώς μεγεθύνονται φόβοι, συναισθήματα απογοήτευσης και εάν δεν υπάρχουν ασφαλείς διέξοδοι, γεννιέται ο κίνδυνος για παραβατικές συμπεριφορές.

Ωστόσο, ας εκμεταλλευτούμε αυτήν την συνάντηση, για να ξυπνήσουμε την συνειδητότητα μας, να φύγουμε από την πλάνη του εγώ και να δούμε το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Που πάνε ο αδελφός και τα 3 παιδιά του θύματος;

Για κάθε όμως ζώδιο , ή ωροσκόπο, δες πως σε επηρεάζει η νέα αυτή θέση του Άρη, από τους Ιχθύες..

Κριός

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο και θα δείτε ότι διεκδικείτε περισσότερο την ηρεμία και την γαλήνη σας, έχοντας την τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και να αποφεύγετε την κοινωνική ζωή. Εναλλακτικές θεραπείες, φροντίδα ηλικιωμένων ή γενικά μια διάθεση να προσφέρετε , μεταμορφώνει ψυχολογικά το προφιλ σας. Προσοχή μόνο να μην εξαπατηθείτε, λέγοντας ναι σε μυστικές σχέσεις, γιατί ενδέχεται να γίνουν αποκαλύψεις και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Γενικά, προσπαθείστε να έχετε επαφή με την πραγματικότητα.

Ταύρος

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τον φιλικό σας κύκλο, οπότε θα θελήσετε, αρχικά να προσφέρετε βοήθεια σε ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να μπείτε δυναμικά σε μια όμαδα για να προσφέρετε μαζί με άλλους ομοιδεάτες. Συλλογική προσπάθεια, φιλανθρωπία και η έντονη ενασχόληση σας με όνειρα, ιδανικά, θα μεταμορφώσουν το προφίλ σας. Προσοχή μόνο σε φιλικές σχέσεις που τείνουν να γίνουν ερωτικές, μη δανείζετε χρήματα και αποφύγετε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ενδέχεται να βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Δίδυμοι

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά την επαγγελματική σας θέση, το κοινωνικό σας προφιλ και ένα οικογενειακό σας πρόσωπο. Έτσι, τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν με τη θέση αυτή του Άρη, καθώς ο ανταγωνισμός θα σας ρίχνει ψυχολογικά και θα αισθάνεστε ότι δεν σας δικαιώνει το αφεντικό ή οι συνεργάτες σας. Προσοχή λοιπόν, καθώς, έντονο παρασκήνιο και μη νόμιμες μεθόδους μπορούν να σας βγάλουν από την επαγγελματική αρένα. Επίσης, ένα οικογενειακό πρόσωπο, ενδέχεται να έχει ανάγκη τη φροντίδα σας και να μην έχετε χρόνο ελεύθερο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, προσπαθείστε να εκτονώνεστε με εναλλακτικές θεραπείες, γιόγκα ή ρείκι.

Καρκίνος

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά σπουδές, σχετίζεται με την επιλογή μιας νέας σταδιοδρομίας, και επίσης θα έρθετε σε επαφή με κόσμο διαφορετικής κουλτούρας και με τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Οπότε, πρέπει να πάρετε στα σοβαρά τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, και να οργανωθείτε σε σχέδια που αφορούν το μέλλον σας. Σας στηρίζει αυτός ο ΄Αρης, από τους Ιχθύες, αν και σας φοβίζει η ανάληψη ευθυνών και ίσως και η “επιτυχία'. Προσοχή σε σχέσεις που εξελίσσονται μέσα από το διαδίκτυο, ή είναι από απόσταση. Νομικά θέματα χρήζουν άμεσης προσοχής και τακτοποίησης.

Λέων

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τα οικονομικά σας, τη σχέση σας με την Εφορία, τις Τράπεζες και βέβαια, εάν έχετε δανείσει χρήματαή μοιράζεστε κάποια αποκτήματα με τρίτους, τώρα, θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων και ενδέχεται να έχετε εξαπατηθεί. Όμως, είστε και σε φάση που μπορείτε να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις, να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες οικονομικές συμφωνίες. Σεξουαλικά, ωστόσο, πετάτε, ξεπερνάτε κάθε ταμπού και προκατάληψη και ενδέχετε να ζήσετε εξαίσιες, ανεπανάληπτες σεξουαλικές εμπειρίες.

Παρθένος

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τις σταθερές σχέσεις, χρόνιες συνεργασίες, θα δείτε ότι σας ανταγωνίζονται οι συνεργάτες σας, πιθανόν κάποια συνεργασία σας να λήξει και γενικά διαπιστώνετε μια έντονη αντιπαλότητα και από άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Έτσι, περιμένετε να ζήσετε μαι περίοδος ψυχικής δοκιμασίας, προσωρινής απογοήτευσης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βλέπετε παντού εχθρούς ή το ποτήριο μισοάδειο. Έτσι, νιώστε ευγνωμοσύνη για το ξεκαθάρισμα που γίνεται μέσα στο φιλικό σας κύκλο ή γύρω από τις σταθερές σας σχέσεις, και αγαπήστε ότι καινούργιο εισβάλλει τώρα στη ζωή σας. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου: Η εντατική, το κώμα και οι κρίσιμες ώρες!

Ζυγός

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τον εργασιακό σας χώρο, τις εργασιακές σχέσεις και γενικά θα επηρεαστεί η καθημερινότητα σας και θα αλλάξουν οι συνήθειες σας. Πιθανόν να βρεθείτε σε ένα εργασιακό περιβάλλον που δεν μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε, ζείτε δηλαδή σε ασυνεννοησία, και ανασφάλεια, ακόμα και για τις απολαβές σας. Πέρα όμως, από την έλλειψη σιγουριάς, που μπορείτε να νιώθετε, γύρω από τα ζητήματα της δουλειάς σας, καλό είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας και να προσέξετε την υγεία σας, κάνοντας όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Προσοχή σε κουτσομπολιό , και παράνομες σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Μη δίνετε δικαιώματα.

Σκορπιός

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, σας ταιριάζει, σας κάνει πιο ερωτικούς, μαγικά ελκύετε το αντίθετο φύλο και είναι εύκολο τώρα να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση, έτσι ακριβώς, όπως την είχατε φανταστεί.. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν μπερδέματα, μια που ο Άρης έχει πάντα μια πολεμική διάθεση, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε και θα ζήσετε έντονες στιγμές. Επιχειρηματικά σχέδια χρήζουν προσοχής και μην επενδύετε σε τζόγο και γενικά αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, καθώς τα κέρδη εύκολα, μπορούν να χαθούν σε παράνομες ενέργειες. Εάν είστε γονείς, προσέξτε την συμπεριφορά των παιδιών σας.

Τοξότης

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά την οικογένεια σας, τους ανθρώπους που αγαπάτε και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια ασαφή εικόνα για τις στενές σας σχέσεις ή ακόμα και για την διαχείριση των οικονομικών σας. Μια θυσία καλείστε να κάνετε, αυτήν την περίοδο, να αλλάξετε κάπως τις προτεραιότητες σας και αυτό θα σας προκαλέσει ένα εσωτερικό θυμό, που καλό είναι να το εξωτερικεύσετε με άσκηση ή διαλογισμό. Προσοχή σε δανεισμό, και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Πιθανόν να παραστρατήσετε ερωτικά και να δημιουργήσετε μια εξωσυζυγική σχέση και έτσι θα αναγκαστείτε να πείτε πολλά, πολλά ψέματα.

Αιγόκερως

Η Θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά τις συγγενικές σας σχέσεις, τις μετακινήσεις σας και γενικά επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας και τα άμεσα σχέδια σας. Έτσι, αντιμετωπίζετε, αυτήν την περίοδο, κάποιες δυσκολίες σε συμφωνίες, έγγραφα και για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αγορές ή δοσοληψίες με συνεργάτες. Ωστόσο, είναι μια δυναμική περίοδος για να αποδείξετε τις ικανότητες σας, να μπείτε σε ένα νέο κύκλο, όπου θα δοκιμαστείτε με επιτυχία και θα ξεχωρίσετε. Μην έχετε προκαταλείψεις και ξεπεράστε το παρελθόν, δείχνοντας ανοχή. Ερωτικά , θα είστε μπερδεμένοι, καθώς δύσκολα να αποφύγετε το φλερτ, και τις κρυφές, ρομαντικές εξόδους, διακινδυνεύοντας την συναισθηματική σας ασφάλεια.

Υδροχόος

Η θέση του Άρη στους Ιχθύες, αφορά την οικονομική σας κατάσταση, καθώς διάφορα έξοδα προκύπτουν και θα πρέπει να καλύψετε και λάθη του παρελθόντος, εφόσον βέβαια, έχετε δανειστεί χρήματα, μια που τώρα θα μπείτε στην δυσάρεστη θέση, να τα επιστρέψετε. Επίσης, πρέπει να κινηθείτε πιο δυναμικά, να βρείτε δηλαδή μια νέα πηγή εσόδων και να ισοφαρίσετε τυχόν χασούρα που μπορείτε να έχετε. Όμως, και κάτω βέβαια από την πίεση του Άρη, θα δείτε τον εαυτό σας να μεταμορφώνεται, θα νιώσετε περήφανοι που καταφέρατε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και το τελικό αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Μην κάνετε όμως, οικονομικά ανοίγματα.

Ιχθύες

Η Θέση του Άρη στο ζώδιο σας, είναι αρκετά ζόρικη για την ψυχολογία σας, καθώς εσείς είστε παιδιά που απεχθάνεστε την πολεμοχαρή του φύση και έτσι αρκετά συχνά, θα νιώθετε υπερένταση, νεύρα και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Βέβαια, πάντα η παρουσία του Άρη, βοηθάει στον επαναπροσδιορισμό στόχων, ξεκαθάρισμα λογαριασμών και φυσικά σε μια νέα διεκδίκηση όρων και περνάτε έτσι, δυναμικά, σε φάση εκκαθάρισης. Επίσης, αδράξτε την ευκαιρία και γοητεύστε το αντίθετο φύλο, μπορείτε να κάνετε τα μαγικά σας και να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο, αξιοποιώντας τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και δεθείτε ψυχικά με τα άτομα που αγαπάτε.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share