Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από 17 Νοεμβρίου! - Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα σε επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το διάστημα 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018;

13 Νοεμβρίου 2018 12:10
Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από 17 Νοεμβρίου! - Πώς θα σε επηρεάσει;

Πώς θα σε επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το διάστημα 17 Νοεμβρίου εως 6 Δεκεμβρίου 2018; Δες στο άρθρο της Αθηνάς Βαγενά.

Ο Ερμής ξεκινά για μία ακόμα φορά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, η οποία και θα έχει διάρκεια 21 περίπου ημερών.

Το διάστημα που θα κινείται ανάδρομος είναι η περίοδος από 17 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2018, πρώτα από το Ζώδιο του Τοξότη και στην συνέχεια από 1η Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Είναι γνωστό ότι τις περιόδους που ο Ερμής, ο πλανήτης του νου , της επικοινωνίας, των σκέψεων, του λόγου κινείται φαινομενικά ανάδρομος, δεν λείπουν από την καθημερινότητά μας τα ευτράπελα, οι καθυστερήσεις, τα μπερδέματα και οι συγχύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στο Λουτράκι: Καρχαρίας δύο μέτρων κόβει βόλτες στο λιμάνι! (videos)

Ιδιαίτερα στους τομείς που έχουν άμεση σχέση με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα έγγραφα, το μεταφορικό μέσο, ή και τις ηλεκτρολογικές και τεχνολογικές συσκευές, κυριαρχεί το λεγόμενο «αλαλούμ».

Ωστόσο, την περίοδο που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, μπορούμε να την αξιοποιήσουμε κατάλληλη για αναθεώρηση, ανασκόπηση, απολογισμό, ή ακόμα και για επαφή / επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος, θα χρειαστεί να είμαστε λίγο παραπάνω προσεχτικοί, στον τρόπο έκφρασης, στις επικοινωνίες μας, στις μετακινήσεις και στις συμφωνίες μας. Ιδιαίτερα την περίοδο από τις 17 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας του, δεν θα λείψει το επικοινωνιακό κομφούζιο, ενώ καλό είναι να κρατάμε κατά νου την εξής συμβουλή: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις»!

Καθώς ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στον Τοξότη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, επομένως κυριαρχούν πολύ έντονα οι πλάνες, οι αυταπάτες, τα μπερδέματα, οι συγχύσεις αλλά και τα ψέματα στις επαφές μας…

Ας διατηρήσουμε λοιπόν την εγκράτειά μας, στα λόγια, στις συζητήσεις και τις συμφωνίες, γιατί μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που δεν θα μπορούν να τηρηθούν. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα επηρεαστούν πιο έντονα από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη ως και την 1η δεκαημέρου.

Τα παραπάνω ζώδια θα ζήσουν και τα καβγαδάκια τους, και τις αντιθέσεις τους ενώ δεν θα λείπει η νευρικότητα στην καθημερινότητά τους, η οποία και θα προκύπτει εξαιτίας των αναβολών. Στην συνέχεια, καθώς ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ανάδρομος, το κλίμα ηρεμεί και το διάστημα από 1-6 Δεκεμβρίου μας καλεί να κάνουμε έναν εσωτερικό απολογισμό, ο οποίος και θα μας βοηθήσει σταδιακά να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος.

Πιο δύσκολες θα είναι οι επικοινωνιακές συνθήκες από 1-6 Δεκεμβρίου για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο Πρωινό: Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθαρίζει την σχέση της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου και φέρνει τα... πάνω κάτω! (video)

Ανάδρομος Ερμής και Επανασυνδέσεις

Όταν ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, παρατηρούμε συχνά την επιστροφή παλαιών σχέσεων στο προσκήνιο του παρόντος.

Αυτό προκύπτει γιατί κυριαρχεί η τάση να εμπλεκόμαστε σε σκέψεις που αφορούν το παρελθόν, οι οποίες και προκαλούν την λεγόμενη αναθεώρηση που σε κάνει πιο εύκολα να σηκώσεις το τηλέφωνο και να επικοινωνήσεις με τον πρώην σύντροφο για μία δεύτερη ευκαιρία ... Ποιοι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχετε τις «επιστροφές» σας από έρωτες του παρελθόντος;

Οι Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου (προσοχή στην επιλογή σας οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου)

Οι Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου!

Ανάδρομος Ερμής και Προβλέψεις Ζωδίων

Κριός
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη πρέπει να δείξεις προσοχή σε υποθέσεις που αφορούν την εκπαίδευση, τις συμφωνίες, τα νομικά έγγραφα. Μην δεσμεύεσαι αυτή την περίοδο κάνοντας μεγαλόπνοα σχέδια που δεν στηρίζονται σε ένα ρεαλιστικό πλάνο. Οι συγχύσεις στις επικοινωνίες είναι αναμενόμενες. Επαφές με άτομα που λείπουν μακριά ή που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Από 1- 6 Δεκεμβρίου δείξε μεγαλύτερη επιμέλεια στα οικονομικά, σε λογαριασμούς και υποχρεώσεις που είναι συσσωρευμένες από το παρελθόν.

Ταύρος
Την περίοδο από τις 17 Νοεμβρίου ως και την 1η Δεκεμβρίου, βυθίζεσαι σε σκέψεις και ανησυχίες που αφορούν τόσο τα αισθηματικά όσο και τα οικονομικά σου! Υπάρχει μία στασιμότητα που σε πιέζει ψυχολογικά ή και σε βυθίζει σε φόβους, γιατί αισθάνεσαι ότι το ίδιο έργο, το έχεις ξαναδεί. Δείξε προσοχή σε γραφειοκρατικές υποθέσεις, μερίμνησε ότι μπορεί να δεχτείς κάποια καθυστέρηση στην είσπραξη κάποιου ποσού (πχ ενοικίου) και μην δεσμεύεσαι με ένα έξοδα , επηρεαζόμενος από την γνώμη άλλων ανθρώπων. Από 1- 6 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό υπάρχουν αναθεωρήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Μία επανασύνδεση είναι πιθανή αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Δίδυμος
Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη επηρεάζει τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου. Ως το τέλος του Νοέμβρη, θα επικρατεί επικοινωνιακό αλαλούμ στις επαφές σου με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι και ίσως πολλές φορές νιώσεις ότι μιλάτε άλλη γλώσσα. Προσοχή στις κόντρες με συνεργάτες, αλλά και στις παρανοήσεις / συγχύσεις που μπορεί να σε εμπλέξουν σε μία φάση αναμονής ή ακόμα και λανθασμένων ενεργειών. Από 1- 6 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, δείξε περισσότερη επιμέλεια στο ημερήσιο πρόγραμμα γιατί θα δέχεσαι αναβολές / καθυστερήσεις και θα υπάρχει στασιμότητα σε θέματα εργασιακά!

Καρκίνος
Το διάστημα από τις 17 ως το τέλος του Νοεμβρίου είναι έντονο, απαιτητικό και κάπως χαοτικό για θέματα που αφορούν την εργασία αλλά και το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου! Ξαφνικές αναποδιές σε βγάζουν από την ροή σου, με αποτέλεσμα να τρέχεις για τα πάντα, αλλά στο τέλος να αφήνεις εκκρεμότητες. Το γεγονός αυτό θα σας εξαντλήσει από κάθε άποψη. Φρόντισε να κάνεις μία πολύ καλή διαχείριση του χρόνου σου ! Από 1- 6 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, υπάρχουν σκέψεις αλλά και επικοινωνίες που σε κάνουν αναπολείς μία ερωτική σχέση του παρελθόντος! Μία επανασύνδεση είναι εφικτή ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Λέων
Με τον Ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη, μπορεί να νιώσεις ότι χάνεις λίγο από την έμπνευση και την δημιουργικότητά σου, ή και να αναζητάς, παρελθοντικές ιδέες που έμειναν στην μέση και τώρα θέλεις να τις βάλεις και πάλι μπροστά για να τις υλοποιήσεις. Ασυμφωνίες με τον σύντροφο ή και με τα παιδιά (για τους γονείς) είναι μέσα στο πρόγραμμα για αυτό πρέπει να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις! Μία επανασύνδεση για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο μπορεί να είναι εφικτή ως και το τέλος του Νοεμβρίου! Όσο για την περίοδο από 1-6 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, δείξε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, σε αντιθέσεις με τα πρόσωπα που συμβιώνεις και απόφυγε το αναμάσημα παρελθοντικών καταστάσεων που σε φθείρουν ψυχολογικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αντικαταθλιπτικό του Νίκου Χατζηνικολάου!

Παρθένος
Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη ως και το τέλος του Νοεμβρίου, κυριαρχεί έντονη νευρικότητα στο σπίτι και στην οικογένεια. Δημιουργούνται παρεξηγήσεις, υπάρχει κόντρα και αντίδραση στις συζητήσεις και όλα αυτά μπορεί πιθανότατα να προκύπτουν και εξαιτίας μικρών ζημιών που προκύπτουν (προσοχή σε ηλεκτρολογικές συσκευές)! Καθώς ο Ερμής περνά στο Σκορπιό ανάδρομος, είναι χρήσιμο να δείξεις προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι, επικοινωνείς , και οδηγείς ή ακόμα θα χρειαστεί να επιμεληθείς λίγο παραπάνω και το αυτοκίνητό σου! Δεν θα λείψουν σκέψεις αναπόλησης ή και επικοινωνίες με άτομα που έχεις να ακούσεις και να δεις καιρό!

Ζυγός
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη ως το τέλος του Νοεμβρίου δυσχεραίνοντας τις επικοινωνίες σου , δεν θα λείψουν ωστόσο και οι «παγίδες» λαθών, που θα χρειαστεί να αποφύγεις! Μην πιστέψεις σε μεγάλα λόγια που θα ακούσεις, μην δώσεις όμως και εσύ το λόγο σου για πράγματα που θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα ... Πες όχι στη νευρικότητα του λόγου, των μετακινήσεων και αξιοποίησε την διπλωματία σου για να ξεφύγεις από τα καβγαδάκια που θα φουντώνουν στις επικοινωνίες που θα έχεις! Επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο. Στις αρχές Δεκεμβρίου προβληματίζεσαι από τις καθυστερήσεις οικονομικών, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών.

Σκορπιός
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του πρώτα από το ζώδιο του Τοξότη, για να περάσει 1η Δεκεμβρίου στο δικό σου ζώδιο! Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για σένα; Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου μπαίνει φρένο εξελίξεων στα οικονομικά, γεγονός που σου δημιουργεί ένταση. Φρόντισε να μην πάρεις σε αυτή την περίοδο ρίσκα, αποφεύγοντας νέες συμφωνίες ή και σημαντικές επενδύσεις που δεν θα στηρίζονται σε γερά θεμέλια! Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σου, αναθεωρείς σκέψεις, κάνεις τον απολογισμό σου, ή και σηκώνεις το τηλέφωνο για να μιλήσεις με άτομο του παρελθόντος σου (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο)!

Τοξότης
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν ως το τέλος του Νοεμβρίου δεν θα λείψουν οι συγχύσεις, τα μπερδέματα, οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου! Θα χρειαστεί αρκετές στιγμές να μετριάσεις την βιασύνη, τον αυθορμητισμό ή και την υπερεκτίμηση γνώσεων / απόψεων / εμπειριών γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος. Σημαντικό είναι να προσέξεις όχι μόνο στις επικοινωνίες και στις επαφές σου αλλά και στις μετακινήσεις σου! Την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος στο Σκορπιό, κλείνεσαι λίγο παραπάνω στο καβούκι σου, νοσταλγείς καταστάσεις του παρελθόντος και κάνεις τον δικό σου προσωπικό απολογισμό, που θα σε βοηθήσει μετέπειτα να πας παρακάτω!

Αιγόκερως
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στον ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεσαι σε έναν εσωτερικό αναβρασμό και κυριαρχούν στην καθημερινότητά σου οι αναποδιές ιδιαίτερα στον τομέα της εργασίας και όχι μόνο ... Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την επανεμφάνισή τους και καλείσαι τώρα να τα διαχειριστείς και να τα λύσεις, δεν παύει όμως να σου δημιουργείται μεγάλος εκνευρισμός, ή να υπάρχει μέσα σου ένα μεγάλο «γιατί»! Φίλοι από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο της ζωής σου στις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στον ΣΚΑΙ!

Υδροχόος
Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη δεν θα λείψουν οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις σε συλλογικούς χώρους ή με φιλικά σου πρόσωπα! Μεγαλύτερη προσοχή δείξε εσύ που βρίσκεσαι σε έναν συνεταιρισμό, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και διαφωνίες που θα αφορούν και οικονομικά! Ωστόσο, φίλοι του παρελθόντος μπαίνουν και πάλι στη ζωή σου γεγονός που σου δίνει χαρά! Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου θα σε απασχολήσουν πιο έντονα την περίοδο 1-6 Δεκεμβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό! Θα δημιουργηθεί μία προσωρινή στασιμότητα που θα σε κουράσει!

Ιχθύς
Αν είναι κάτι αυτό που έχω να σου πω για την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, είναι να προσέξεις ιδιαίτερα τις επιλογές σου, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά, αποφεύγοντας το ρίσκο ή και τις μεγάλες αλλαγές. Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγεις και την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια κουτσομπολιών γιατί άθελά σου μπορεί να σου ξεφύγουν πληροφορίες, οι οποίες δεν θα είναι και τόσο ωφέλιμες. Υποθέσεις νομικές, εκπαιδευτικές ή θέματα εγγράφων χρειάζεται να τα προσέξεις παραπάνω την περίοδο 1-6 Δεκεμβρίου

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share