Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Αιγόκερως-Ιχθείς! Μπορεί να εξελιχθεί στην τέλεια σχέση;

Πως θα πάει ο έρωτας τους;

13 Νοεμβρίου 2018 10:56
Ζώδια και σχέσεις: Αιγόκερως-Ιχθείς! Μπορεί να εξελιχθεί στην τέλεια σχέση;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – σας το λέμε εμείς που το ψάχνουμε πολύ.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό -κάτι μαγικό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα που δεν εξηγείται με λόγια- και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί την μισούν Σκορδά, Τσιμιτσιλή, Καραβάτου και Καινούργιου;

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Aιγόκερου και Ιχθύ; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει; Διαβάστε παρακάτω και θα έχετε την απάντησή σας!

Οι Αιγόκεροι γίνονται πολύ καλοί φίλοι με τους Ιχθείς και παραμένουν φίλοι μέχρι να αποφασίσει ο ένας από τους δύο να κάνει την πρώτη κίνηση. Δύσκολα θα τολμήσουν να κινδυνεύσουν να χαλάσουν τη φιλία τους αποκαλύπτοντας τον έρωτά τους ο ένας για τον άλλον αλλά αν το κάνουν δεν θα το μετανιώσουν. Η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα και είναι μια σχέση υγιής και με διάρκεια. Αν πάρετε την απόφαση να το ρισκάρετε θα δείτε πως εύκολα θα εξελιχθεί ακόμα και σε μια σχέση ζωής με γάμο και παιδιά.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share