Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ο Άρης στους Ιχθείς έως τις 31 Δεκεμβρίου! - Αναλυτικές προβλέψεις!

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου!

12 Νοεμβρίου 2018 12:50
Ζώδια: Ο Άρης στους Ιχθείς έως τις 31 Δεκεμβρίου! - Αναλυτικές προβλέψεις!

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018! Μάθε τώρα από την Αθηνά Βαγενά, πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου ...

Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018! Μάθε τώρα από την Αθηνά Βαγενά, πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου ...

Είναι ακριβώς σαν να βρίσκεσαι σε ένα δάσος, ψάχνοντας τον «χαμένο θησαυρό» αυτόν που πάντα ονειρευόσουν και ήθελες να έρθει στα χέρια σου ... Κατά την διάρκεια της αναζήτησής σου, πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να κάνεις ξεκάθαρες επιλογές και να μην αφήσεις τίποτα να καταφέρει να σε βγάλει από το δρόμο σου ....

Η διαδικασία αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη, συχνά μπορεί να βρεθείς σε συναισθηματικό μπέρδεμα, να νιώσεις έντονα την σύγχυση, το δίλημμα ή να πιστέψεις ότι κάποιες ελπίδες σου είναι εντελώς φρούδες. Αυτό που καλείσαι λοιπόν να κάνεις είναι να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου και τα όνειρά σου να γίνουν ο οδηγός σου ... μόνο τότε θα καταφέρεις να φτάσεις στον «θησαυρό» σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα: Πότε κάνει πρεμιέρα και που;

Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2018, τα όνειρα και τα συναισθήματά γίνονται ο οδηγός σου, συχνά όμως δεν μπορείς να διεκδικήσεις με δυναμισμό όλα όσα επιθυμείς, σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου, επηρεάζεσαι από το κλίμα και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου και βυθίζεσαι στον κόσμο σου, περιμένοντας να συμβεί ένα «θαύμα»! Οι μέρες που ακολουθούν, χαλαρώνουν τους ρυθμούς μας, δημιουργούν την ανάγκη για μία εσωτερική / ψυχολογική ανασκόπηση, η οποία και θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της ενέργειά μας. Φόβοι, ανασφάλειες, έλλειψη αυτοκυριαρχίας / αυτοπεποίθησης θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα εκδηλώνονται από τις δράσεις μας. Αυτή την εποχή! που θα μας κουράσουν λιγάκι οι εποχικές ιώσεις αλλά και το αίσθημα κούρασης, εξάντλησης, αδυναμίας.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και ενημερώσου για την επιρροή που θα δεχτείς

Κριός
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ , κλείνεσαι για λίγο στο καβούκι σου και αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά στην εργασία σου! Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις κουραστεί αλλά και απογοητευτεί από τις συνεχόμενες προσπάθειες σου για ένα καλύτερο αύριο, γεγονός που μέχρι την τελευταία ημέρα του χρόνου σε κάνει να αισθάνεσαι εξάντληση τόσο ψυχική όσο και συναισθηματική!

Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις αυτό το διάστημα, θα έχει έντονο το στοιχείο του παρασκηνίου... Με λίγα λόγια θα πάρεις αποφάσεις που για την ώρα δεν θα τις ανακοινώσεις, οι κινήσεις σου θα είναι μυστικές, αλλά και η εργασιακή σου δράση θα έχει μία «μυστική» πλευρά, που θα την γνωρίζεις μόνο εσύ! Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και για δραστηριότητες που σε γεμίζουν!

Εκτός από τον εργασιακό τομέα, το διάστημα αυτό, θα κληθείς να βρεις λύσεις και να δείξεις έμπρακτα την υποστήριξή σου σε ανθρώπους που θα έχουν την ανάγκη σου!

Ταύρος
Νιώθεις ότι επιτέλους έχει φύγει ένα «μαύρο σύννεφο» πάνω από το κεφάλι σου και βρίσκεσαι πλέον στην ευχάριστη θέση να βάλεις στόχους, να κάνεις νέα όνειρα και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο κοινωνικά. Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ, αφιερώνεις όλη την ενέργειά σου στο κυνήγι της επίτευξης δημιουργικών στόχων, στην κοινωνική σου δικτύωση, στην δημιουργία νέων σχέσεων και στην αξιοποίηση των γνωριμιών σου! Μέχρι το τέλος της χρονιάς , είναι ένα εποικοδομητικό διάστημα, για να ξεκινήσεις μία νέα φιλία, για να ενταχθείς σε μία συλλογική ομάδα και γενικότερα για να κάνεις τα βήματα για την υλοποίηση μελλοντικών στόχων. Δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες κόντρες / αντιθέσεις και παρεξηγήσεις με πρόσωπα που συνδέεσαι φιλικά!

Δίδυμοι
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ ως και την τελευταία ημέρα του έτους, βρίσκεσαι σε έναν συνεχή αγώνα, για την υπεράσπιση, διεκδίκηση ή και κατοχύρωση μίας καλύτερης επαγγελματικής πορείας! Η δράση σου επικεντρώνεται στην καριέρα σου και εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου! Οι κόντρες δεν θα λείψουν, θα χρειαστεί όμως να κρατήσεις μία πιο μετριοπαθή στάση, αποφεύγοντας τις ρήξεις, ιδιαίτερα με πρόσωπα που κατέχουν μία υψηλότερη επαγγελματική θέση από εσένα. Αντιθέσεις και καβγαδάκια με τον ή την σύζυγο είναι και αυτά μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, αφού θα υπάρχει έντονη ευθιξία από την πλευρά σου!

Καρκίνος
Ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ σε βοηθά να βρεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου ! Σε ενεργοποιεί να δραστηριοποιηθείς αξιοποιώντας τις γνώσεις σου, τις εμπειρίες σου αλλά και το ένστικτό σου! Μέχρι το τέλος της χρονιάς , είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα μορφωτική / εκπαιδευτική δραστηριότητα, η περίοδος γενικά κρίνεται ευνοϊκή για να ενεργοποιηθείς σε φιλοσοφικούς και πνευματικούς κλάδους. Με τον Άρη από του Ιχθύ, θα πάρεις την πρωτοβουλία να κινήσεις κάποιες υποθέσεις που αφορούν τις συνεργασίες, τον γάμο, την σχέση ή ακόμα και κάποιες νομικές εκκρεμότητες. Ένα μακρινό ταξίδι είναι και αυτό μέσα στα πλάνα που θα κινητοποιηθείς σε αυτό το χρονικό διάστημα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη μάχη και με τον καρκίνο!

Λέων
Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σε γεμίζει πάθος, ερωτισμό και σε κάνει αγαπητέ Λέοντα να είσαι πιο επιρρεπής στις απολαύσεις, στους πειρασμούς και στις σπατάλες, τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Ο οικονομικός σου τομέας είναι αρκετά απαιτητικός το επόμενο διάστημα, δεν θα λείψουν οι γραφειοκρατικές υποθέσεις που θα πρέπει να χειριστείς, αλλά και τα συνεχόμενα έξοδα τα οποία και θα σε αποσυντονίζουν! Μέχρι το τέλος της χρονιάς, πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς εύκολα να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές, που θα σε καταβάλλουν οι ανασφάλειες, οι φόβοι και τα διλήμματα, κάτι το οποίο οφείλεις να το διαχειριστείς και να το περιορίσεις!

Παρθένος
Ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ και ως το τέλος της χρονιάς, η ενέργειά σου όλη είναι δοσμένη στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα δεις και σημαντικές εξελίξεις, μέχρι να αποχαιρετίσει για τα καλά αυτή τη χρονιά. Δεν θα λείψουν ωστόσο οι κόντρες, οι αντιδράσεις, τα ξεσπάσματα και η νευρικότητα με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι, αφού μέσα στο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, πολλές φορές θα νιώσεις ότι οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν γίνονται αρκετά εύθικτοι αλλά και προκλητικοί με την συμπεριφορά τους απέναντί σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στα ελληνικά σούπερ μάρκετ: Αυτά τα προϊόντα παίρνουν αυξήσεις "φωτιά"!

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ, κάνει πολύ έντονη, δραστήρια και απαιτητική αυτή την περίοδο, για θέματα που αφορούν την εργασία , την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου! Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, είναι ένα διάστημα που οι ευθύνες σου θα είναι αρκετές, θα προσπαθείς να τις βάλεις σε τάξη όμως πολλές στιγμές τα πράγματα μπορεί να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να τρέχεις για όλους και για όλα! Το πρόγραμμα σου θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, έτσι συχνά θα νιώθεις κούραση, εξάντληση και άγχος! Φρόντισε να μην παραμελείς τον εαυτό σου και ενεργοποιήσου περισσότερο σε δραστηριότητες που μπορούν να βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση (πχ γυμναστήριο)!

Σκορπιός
Μπαίνεις σε μία περίοδο που κινείσαι πλέον πιο δραστικά και ανοιχτά σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί, την τέχνη, τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σου σχέδια! Με τον Άρη από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ, η έμπνευση και η ιδέα γίνονται άμεσα από εσένα πράξη. Νιώθεις πιο έντονα την επιθυμία να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις σχέδια που αφορούν την αισθηματική σου ζωή ή γενικότερα που θα σου δώσουν χαρά! Να αναμένεις λοιπόν ότι με τον Άρη από αυτή τη θέση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα υπάρξουν γεγονότα και εξελίξεις που θα σε κάνουν να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να ερωτοτροπήσεις, να βρεις και πάλι αυτή την δημιουργική ενέργεια που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό σου! Αν είσαι γονιός να αναμένεις ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιθέσεις και καβγαδάκια με τα παιδιά!

Τοξότης
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ μέχρι και το τέλος της χρονιάς, υπάρχουν εντάσεις και ανακατατάξεις στον τομέα της προσωπικής σου ζωής και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί να κάνεις μία μετακόμιση, να γίνει κάποια αλλαγή στο χώρο της διαμονής σου ή να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα στους παραπάνω τομείς όπου και θα απαιτούν την αμέριστη προσοχή σου! Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις τους τόνους και να προσπαθήσεις με ώριμο τρόπο να διαχειριστείς και να λύσεις κάποιες καταστάσεις. Η λύση δεν είναι πάντα η αντίδραση και ο καβγάς, σημαντικό είναι λοιπόν να μπορέσεις αυτό το διάστημα να ελέγξεις τις εσωτερικές σου παρορμήσεις για να αποφύγεις τα συναισθηματικά ξεσπάσματα προς τα άτομα που αγαπάς.

Αιγόκερως
Ήρθε η ώρα να βάλεις σε εφαρμογή, νέες δημιουργικές ιδέες, να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι ή να κάνεις επικοινωνίες, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων. Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ ως το τέλος της χρονιάς, βρίσκεσαι σε ένα δραστήριο και υπερκινητικό διάστημα, που μπορείς να κυνηγήσεις πιο ενεργά στόχους και όνειρα ζωής ... Αυτή είναι η θετική πλευρά που μπορείς να αξιοποιήσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην αρνητική πλευρά μπορώ να σου πω ότι οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου θα σε κάνουν αρκετά πιο εύθικτο στις επικοινωνίες σου, αρκετά πιο βιαστικό στις μετακινήσεις σου, και ίσως αρκετά πιο παρορμητικά σε σκέψεις και αποφάσεις σου! Καβγαδάκια με γείτονες ή αδέρφια, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν !

Υδροχόος
Με τον Άρη από το ζώδιο του Ιχθύ σου είναι δύσκολο ως και το τέλος της χρονιάς να μπορέσεις να διαχειριστείς με άνεση τόσο τα χρήματα όσο και ... τα αισθήματά σου! Τα έξοδα τρέχουν, οι απαιτήσεις είναι πολλές, ενώ τα χρήματα φεύγουν με μεγάλη ευκολία από τα χέρια σου, πριν καλά – καλά το καταλάβεις! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου στις αγορές αλλά και στις επενδύσεις τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές.

Ιχθύς
Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει ως το τέλος της χρονιάς! Νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό σου, η ενέργεια σου είναι ανεβασμένη και θέλεις εδώ και τώρα αλλαγές ... Το διάστημα αυτό είναι πιο δραστήριο για σένα, όμως δεν λείπουν και οι παγίδες που πρέπει να προσέξεις ... Το πρώτο που πρέπει αν έχεις κατά νού είναι ότι είναι απαραίτητο να διοχετεύσεις με τρόπο εποικοδομητικό και δημιουργικό όλη αυτή την ενέργεια που έχεις αυτό τον καιρό μέσα σου! Μην αποσπάσαι από πολλά πράγματα, γιατί στο τέλος θα εξαντληθείς αλλά δεν θα καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα όλα όσα έχεις στα σχέδια σου! Επιπλέον, απόφυγε όσο μπορείς τις συγκρούσεις και θυμήσου ότι το νόμισμα έχει πάντα 2 όψεις!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share