Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (09/11) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

9 Νοεμβρίου 2018 09:01
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (09/11) από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Twitter: "Και κάπου εδώ ας καλωσορισουμε το μαγιό του Χρανιολα που ξεβράστηκε στη Μαδαγασκάρη!"

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε τώρα που μπορείτε τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ότι θέλετε να κάνετε. Δε χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δε θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2: H είσοδος των Εισβολέων, ο άγριος τσακωμός και οι αποκαλύψεις που μας συγκίνησαν! (Βίντεο)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα, έχει κουράσει το σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε ως τώρα να ξεπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε προσεκτικά αυτά που θέλετε να κάνετε και ξεκινήστε να τα πραγματοποιείται με θάρρος. Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, απ’ το να χάνετε ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ: Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share