Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (08/11) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

8 Νοεμβρίου 2018 08:14
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (08/11) από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τροχαίο που σοκάρει στην Κρήτη: Νεκρός 40χρονος ποδηλάτης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.

ΛΕΩΝ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθαρότητα του μυαλού σας, θα σας βοηθήσει να αποδεχθείτε καταστάσεις που δε σας αρέσουν και να βρείτε τρόπους να τις αντιμετωπίσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια ρα και δείτε τα κάτω από το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια σωρεία συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, που θα σας κρατούν απασχολημένους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 08 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσδοκίες σας θα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν μεγάλη κινητικότητα σε κάθε είδους σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είστε υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς πάντα τη λύση για τα λάθη άλλων, γιατί ο μόνος που θα αρρωστήσει θα είστε εσείς και να είστε σίγουροι πως δε θα τρέξουν, όπως τρέχετε εσείς για αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξετε τις ικανότητές σας, οπότε εργαστείτε για την υλοποίηση των υψηλών προσδοκιών σας.

ΙΧΘΥΣ: Ευτυχώς για εσάς, φαίνεται πως η τύχη λειτουργεί πάντα με το μέρος σας και ακόμα και στα πιο δύσκολα, φροντίζει να έχετε θετικό αποτέλεσμα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share