Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων από 22 έως 28 Οκτωβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων!

22 Οκτωβρίου 2018 10:59
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων από 22 έως 28 Οκτωβρίου! - Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη»

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σέξι και όποιος…, ή μάλλον κανείς δεν θα αντέξει 3ο δεκαήμερο! Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί, κανείς δεν θα μπορέσει να μείνει αδιάφορος στην γοητεία σου και καμία βραδιά αυτήν την εβδομάδα θα μείνει ανεκμετάλλευτη από την παθιασμένη σου διάθεση! Εσύ του 2ου , πιο δυναμικός (αλλά και πιο τσαμπουκάς) από ποτέ, διεκδικείς και κατακτάς όνειρα, κάνεις νέες γνωριμίες και καταφέρνεις να βελτιώσεις τα πάντα!
Τα «ΜΗ»:Λοιπόν, 1ο δεκαήμερο… Τα πάρε δώσε με τον πρώην, μπορεί να σου δώσουν σεξουαλική (το πολύ) ικανοποίηση, αλλά σε κόβω να πληγώνεσαι στο τέλος… Δεν κοιτάς να γεμίσεις κάπως το άδειο σου πορτοφόλι, παραμερίζοντας λιγουλάκι τα ερωτικά;

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κύριε και κυρία Κοκοβίκου του 2ου και 3ου δεκαημέρου, καλησπέρα σας (ή καλημέρα για τους πρωινούς τύπους)! Αυτή η συντροφική ζωή τελικά, δεν λέει να σταματήσει να βελτιώνεται και αν δεν το έχεις προσέξει ακόμα, τότε μάλλον χάνεις σημαντικές ευκαιρίες! Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει τις διπλάσιες για να ζήσεις τον απόλυτο συντροφικό έρωτα! Θα τις αρπάξεις ornot? Τα «ΜΗ»: 1ο μπαίνεις στα «Μη» για να προσέξεις τις κατατοπιές, αλλά μην νομίζεις ότι δεν θα έχεις και τα τυχερά σου! Συγκεκριμένα, με Ουράνιο ολόγιομο φεγγάρι, κατάπιε νεύρα, κόντρες και αντιδράσεις και κράτα ψυχραιμία σε αλλαγές που θα έρθουν! Αν το κάνεις αυτό, η ευκαιρία σου για σταθεροποίηση της συντροφικής ζωής ή ακόμα και επανασύνδεση, είναι εδώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "Ορέστης" έρχεται αγριεμένος: Καταιγίδες, χαλάζι, 9 μποφόρ και πολύ κρύο! Που θα "χτυπήσει";

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, είσαι σιγουράκι ο IndianaJonesτου Έρωτα αυτή την εβδομάδα! Γουστάρεις περιπέτεια, καινούργιες εμπειρίες, μετακινήσεις, ρίσκο και την απόλαυση να ξεπερνάς τα όρια… Και τα γουστάρεις και τα πετυχαίνεις! Χαμογέλα! Θα περάσεις καλά, λέμε!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου και του 3ου είστε κολλημένοι (ακόμα) με την δουλειά! Έρωτας γιοκ, αυτήν την περίοδο… Κι αν τσιμπήσετε και οι δυο κι άλλα κιλάκια, βλέπω τον έρωτα, να είναι γιοκ, γενικά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο περνάς στην επόμενη φάση, που λένε και στο Voice! Σε έσωσαν κριτές και κοινό και καλά έκαναν, γιατί χρειαζόσουν κι ένα χαμόγελο! Ένα τεράστιο χαμόγελο μάλιστα, παρέα με το 3ο δεκαήμερο, με ερωτικές κατακτήσεις, ερωτική σταθερότητα, διασκέδαση και… αξιόλογους θαυμαστές! Havefun! Α, και αν θες και επανασύνδεση 1οδεκαήμερο, την έχεις!
Τα «ΜΗ»: Βρε αγάπη του 2ου… Με τόση οξυδέρκεια, γοητεία και διορατικότητα, γιατί τα κάνεις σαλάτα με ζήλιες, καταπίεση, δογματικότητα και νεύρα ατέλειωτα;

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Θα χωρίσω τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου σε τρεις κατηγορίες: Σε αυτούς που θέλουν επανασύνδεση, σε αυτούς που θέλουν συγκατοίκηση και σε αυτούς που θέλουν συναισθηματική ικανοποίηση! Ε, ναι λοιπόν! Και οι τρεις κερδίζουν!
Τα «ΜΗ»:Απαπα νεύρα και κακό 1ο και 2ο δεκαήμερο! Πρώτον, ποιος σου είπε 1ο δεκαήμερο ότι μπορείς να ξεσπάς την «πόρτα» που έφαγες από τον πρώην, σε οικογένεια και δουλειά, χωρίς συνέπειες! Διαχωρισμός παρακαλώ και προτεραιότητες! Δεύτερον, εσένα του 2ου, ποιος σου είπε, πως η σχέση είναι εσύ; Η σχέση είναι δυο άτομα και όσο φέρεσαι εγωιστικά και νευρικά, τόσο χειρότερα θα το πληρώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ήθελα να ‘ξερα τι θα έκανα στην θέση σου Παρθένε του 1ου; Εννοώ τώρα που θα βαράει το κινητό από όλους τους μετανιωμένους πρώην! Να μην ξέρεις τι να διαλέξεις! Επανασύνδεση ή να πάρεις το αίμα σου πίσω ή και τα δύο; Εσύ του 3ου, χορταίνεις χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις και όχι μόνο! Μηνύματα, γνωριμίες και συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Τα «ΜΗ»: Και εσύ σε φάση ερωτικού μπλα-μπλα θα ήσουν 2ο δεκαήμερο, σαν του παραπάνω, αλλά δεν έχεις χρόνο ούτε για φτέρνισμα… Η δουλειά και οι υποχρεώσεις, τρέχουν πιο γρήγορα κι από τον «Μπιπ-μπιπ» των Looney Tunes!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στον Alpha: Τέλος κορυφαία παρουσιάστρια μέχρι τέλος Νοεμβρίου!

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Σεξ, χρήμα και σταθερότητα! Τι άλλο να θελήσει ένας Ζυγός! Αυτά για σένα 3οδεκαήμερο, αρκεί να μην το ρίξεις στο φαί και κλαίει η ζυγαριά! Εσύ του 2ου , τρέλα και ερωτική κορδέλα! Περνάς υπέροχα, ζεις τον έρωτα, το πάθος, τον ρομαντισμό και χορταίνεις κατακτήσεις! Εσύ φταις που την «ψωνίζεις» μετά;
Τα «ΜΗ»: Μωρέ, 1ο δεκαήμερο, οκ να την κάνεις την επανασύνδεση, αλλά μήπως με το σωστό άτομο; Γιατί αυτός που σκέφτεσαι, μάλλον ανασφάλεια σου δημιουργεί, παρά σιγουριά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, γλυκό μου 2ο και 3ο δεκαήμερο… Δεν έχεις να αγχωθείς για τίποτα! Τα ερωτικά σου αυτήν την εβδομάδα, θα είναι συναρπαστικά! Είναι σαν να είσαι ο βασιλιάς και να σου φέρνουν δώρα οι υπήκοοι σου: Η τύχη, η εξυπνάδα και η γοητεία σου! Εσύ απλά beyou και το σύμπαν δουλεύει για σένα!
Τα «ΜΗ»:Οκ, 1ο δεκαήμερο… Η επανασύνδεση είναι πολύ κοντά… Μπορείς σε παρακαλώ να σταματήσεις αυτήν την… εύθικτη, νευρική, επιθετική, «τα σπάω όλα» συμπεριφορά; Γιατί σε «κόβω» να την χάνεις την ευκαιρία…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τοξοτάκι του 2ου, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, αυτή η εβδομάδα! Τι εννοώ; Εννοώ γνωριμίες, συζητήσεις, μηνύματα, επαφές, μετακινήσεις και ραντεβουδάκια! Καλό, έτσι;
Τα «ΜΗ»: Άντε πάλι τα ίδια 1ο και 3ο δεκαήμερο… Χωμένος στο παρασκήνιο, αγκαλίτσα με μυστικά και ψέματα… Όσο για σκοτεινούς, απωθημένους έρωτες; Toκαλύτερο σου! Nocomment! Η ευθύνη δική σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επαφές με συναντησούλες με πρώην το 1ο δεκαήμερο και επαφές με συναντησούλες για νυν και νέες γνωριμίες το 3ο δεκαήμερο! Όπως και να’χει και ο δυο θα ακούσετε τα νέα που θέλετε!Καλά να περάσετε βρε ‘σεις!
Τα «ΜΗ»: Φουλ ερωτική διάθεση το 2ο δεκαήμερο βλέπω… Φουλ γοητεία και μυαλό ξουράφι… Αν συνεχίσεις όμως να απαιτείς στον έρωτα, σε κόβω να μένεις εσύ και η… ερωτισμός σου, μόνο….

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτό το κυριλέ σου πάει πολύ 3ο δεκαήμερο… Με ουσιαστική γοητεία και τόσο αξιοθαύμαστη προσωπικότητα, θα έχεις σίγουρα και ερωτικές επιτυχίες, εκτός από επαγγελματικές! Εσύ του 2ου είσαι σέξι, δυναμικός και έρχονται άπειρες εξελίξεις ερωτικές και… σεξ. Πολύ σεξ… Περιόρισε μόνο εγωισμό και νευράκια, ναι;
Τα «ΜΗ»:Χμμ… Αν υπήρχε ένας τρόπος να σε κλειδώσω στο δωμάτιο σου για λίγες μέρες, 1οδεκαήμερο, θα ήταν ευχής έργο… Με φουλ ψυχολογικά και νεύρα, τα βάζεις με οικογένεια, συναδέλφους, σύντροφο και επιπλέον κάνεις την μία γκάφα πάνω στην άλλη, με τον πρώην σου (τι κόλλημα κι αυτό ρε παιδί μου), αλλά και με την δουλειά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο ΣΚΑΙ δούλος του Τούρκου παραγωγού!

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πω, τι υπέροχη ευχαρίστηση αυτό το «ντινγκ-ντινγκ» του μηνύματος από τον πρώην, 1ο δεκαήμερο! Ω, ναι μωρό μου, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την μεγάλη ευκαιρία και να μιλήσεις και να συναντηθείς, αλλά και να… επανασυνδεθείς με τον πρώην! Εσύ του 3ου , ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη του! Κι αν δεν ετοιμάζεις, προγραμμάτισε το! Θα περάσεις υπέροχα και άκρως ερωτικά! Trustme!
Τα «ΜΗ»: Όχι απλά το έχεις ρίξει στο απαγορευμένο σεξ, αλλά δίνεις και δικαιώματα 2οδεκαήμερο και σε βλέπω αργά ή γρήγορα να εκτίθεσαι! Δεν κάνεις καμία νέα γνωριμία καλύτερα (ευνοείσαι λέμε) και να αφήσεις τα απαγορευμένα-απωθημένα;

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share