Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δύσκολη εβδομάδα για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

21 Οκτωβρίου 2018 13:59
Δύσκολη εβδομάδα για 4 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Κριός
Οι συμπτώσεις μπορεί αν είναι ευχάριστες και να χαρακτηρίσουν την αίσθηση της περιόδου αυτής. Φροντίστε να είστε σε περιβάλλον που ευνοεί τις αναζητήσεις και τις επιθυμίες σας, την επικοινωνία με την παρέα σας αλλά και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις. Οικονομικά περισσότερο από άλλες φορές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς οι πειρασμοί φαίνεται να αυξάνονται και να κάνετε αντιδραστικές κινήσεις και επιλογές. Μια υπόθεση από το παρελθόν, περισσότερο στα επαγγελματικά σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ελέγχετε τον παρορμητισμό σας!

Ταύρος
Η εβδομάδα δεν ευνοεί τα σενάρια, ούτε τις σκοπιμότητες. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να επεμβαίνετε, μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεσμεύουν εσάς και τους άλλους και μην απομακρύνεστε από μέρη και ανθρώπους με τους οποίους νιώθετε οικεία και ασφαλείς. Ένα οικονομικό ζήτημα ατονεί χωρίς να φέρει την καταστροφή που φοβάστε, ενώ στα αισθηματικά σας, υπάρχει αρκετή δόση μυστηρίου και αβεβαιότητας.Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην διατυμπανίζετε τις βλέψεις σας!

Δίδυμοι
Διαπιστώνετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και ότι χρειάζεται να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας για να συμβαδίσετε με τους άλλους. Μπορείτε να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα και νέους ανθρώπους για επικοινωνία, νέες δραστηριότητες και νέα θέματα για συζήτηση με εκείνους οι οποίοι πράγματι σας αφορούν. Δείξτε όμως κατανόηση απέναντι στα μέλη της οικογένειάς σας, βελτιώστε τη σχέση σας με εκείνους από τους οποίους έχετε απομακρυνθεί και μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά μιας διαφωνίας που εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί.Εντείνετε τις προσπάθειες βελτίωσης των οικονομικών σας

Καρκίνος
Ίσως η κούραση να οφείλεται στις διαρκείς επαναλήψεις και στην χρήση των ίδιων τακτικών στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Είναι εύκολο να προσεγγίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά δύσκολο να διατηρήσετε μια συνεχή επαφή μαζί τους. Οικονομικά φροντίστε να καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω σας και πώς θα επωφεληθείτε από τις δυνατότητές σας, χωρίς να κάνετε άκαιρα, τις ριζικές αλλαγές που έχετε σκεφτεί σε κάποιες στιγμές που είχατε στριμωχτεί.Κάντε τώρα εσείς το πρώτο βήμα στις αισθηματικές σας επιδιώξεις!

Λέων
Η συντροφικότητα, οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας είναι ότι θα σας ξεκουράσει περισσότερο αυτήν την περίοδο. Φροντίστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον και μείνετε εκτός κοινωνικών υποχρεώσεων που επηρεάζουν τη διάθεσή σας. Μια επιλεκτική έξοδος και ένα ενδιαφέρον θέαμα θα σας αποφορτίσουν και θα έχουν ευνοϊκή επίδραση στον ψυχισμό σας, ο οποίος με τη σειρά του θα σας βοηθήσει και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της εβδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Οκτωβρίου;

Παρθένος
Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Σκορπιό τονίζει την ανάγκη σας για συντροφικότητα και ευνοεί τους ελεύθερους από εσάς να διακρίνουν άτομα ενδιαφέροντα και προσιτά. Είναι η εβδομάδα που θα σας επιτρέψει να χαρείτε ότι νομίζετε πως έχετε στερηθεί τον τελευταίο καιρό, φροντίστε όμως κι εσείς με τη σειρά σας να είστε ουσιαστικοί και σίγουροι για τις επιλογές και τις επιθυμίες σας! Οικονομικά μείνετε επιφυλακτικοί σε νέες προτάσεις.Αλλάξτε εσείς τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού, αφού σας αφορά τόσο!

Ζυγός
Έχετε όση υποστήριξη χρειάζεστε από το φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον, πρέπει όμως να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα ενδιαφέροντά σας, τις προθέσεις σας, τις επιθυμίες σας αλλά και την αποφασιστικότητά σας ως προς τις επιδιώξεις σας. Σήμερα φροντίστε να μείνετε σταθεροί στο πρόγραμμά σας και να ορίσετε εσείς τα περιθώρια που επιτρέπετε να σας προσεγγίζουν κάποιοι κουραστικοί άνθρωποι. Πρακτικά, θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε το συμφέρον σας, έστω και αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ανορθόδοξα.Κάποιοι πιστεύουν σε εσάς, πολύ περισσότερο από όσο δείχνουν, ή πιστεύετε!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, έστω και ανάδρομη, φωτίζει διαφορετικά την προσωπικότητά σας, δίνει αφορμές για να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και σας χαρίζει πλεονεκτήματα στις διεκδικήσεις σας. Είναι βέβαιο ότι οι άλλοι θα διεκδικήσουν την προσοχή σας, θα κολακέψουν τον χαρακτήρα σας και θα προσφερθούν να σας διαφωτίσουν και να σας εξυπηρετήσουν. Είναι χρήσιμο να έχετε ξεκαθαρίσει τις επιδιώξεις σας!Ξεχάστε το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο μέλλον. Σύντομα θα είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας!

Τοξότης
Η αισιόδοξη στάση σας απέναντι στα γεγονότα είναι χρήσιμη για κάποιους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι δηλώνουν απογοητευμένοι και ευάλωτοι. Εσείς θα πρέπει να περιορίσετε τη δοτικότητά σας και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την ησυχία σας. Αισθηματικά φροντίστε να δίνετε σωστά δείγματα της προσωπικότητας και των επιθυμιών σας, αν και θα χρειαστεί να κάνετε τον ανήξερο μερικές φορές, για το καλό και των δυο σας!Προστατέψτε την οικονομική σας ασφάλεια και ανεξαρτησία!

Αιγόκερως
Επηρεάζεστε από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο προσωπικό σας περιβάλλον και δοκιμάζονται κάπως οι αντοχές σας από τους ανθρώπους στους οποίους δείχνετε αδυναμία. Ένα μυστικό σας πρέπει να παραμείνει μυστικό και να μην παρασυρθείτε από τη διάθεση της στιγμής και το εκμυστηρευτείτε. Απολαύστε τις ελεύθερες ώρες σας κάνοντας κάτι δημιουργικό, ή ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την σωματική σας ευεξία.Το παρελθόν είναι καλύτερα να παραμείνει παρελθόν!

Υδροχόος
Νοιάζεστε για τους άλλους αλλά διαπιστώνετε ότι δεν είναι εύκολο να τους πείσετε να εμπιστευτούν τις δυνάμεις τους και να σας αφήσουν να ασχοληθείτε κι εσείς με τις δικές σας υποθέσεις. Φροντίστε να καταλάβετε κι εσείς ότι η κύρια υποχρέωσή σας είναι προς τον εαυτό σας και τότε όλα θα επανέλθουν στη φυσιολογική τους μορφή, χωρίς πιέσεις και παρεξηγήσεις!Είναι καιρός να εκφράσετε και να υποστηρίξετε τις φιλοδοξίες σας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Πεπόνη: Το θρίλερ της Πρέβεζας! Της ανήκει ή όχι τελικά το κρανίο;

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό έστω και ανάδρομη, φροντίζει να έχει η εβδομάδα ενδιαφέρον σε όλους τους τομείς με τους οποίους αποφασίζετε να ασχοληθείτε. ΄Οσα δεν εξελίσσονται, σημαίνει ότι απαιτούν διαφορετική προσέγγιση και μεγαλύτερη υπομονή εκ μέρους σας, ή αλλαγή τακτικής. Αισθηματικά βαδίστε προσεκτικά, ουσιαστικά και δημιουργικά! Ίσως εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με το αποτέλεσμα!Ξεπεράστε ενδοιασμούς και φόβους που σας έχουν στερήσει σημαντική χαρά έως τώρα!

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share