Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Παρθένος-Δίδυμοι! Υπάρχει περίπτωση να πάει καλά ο γάμος τους;

Ταιριάζουν ή όχι;

19 Οκτωβρίου 2018 11:45
Ζώδια και σχέσεις: Παρθένος-Δίδυμοι! Υπάρχει περίπτωση να πάει καλά ο γάμος τους;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια έχουν μεγαλύτερη χημεία μεταξύ τους από κάποια άλλα και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Επίσης υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν από το πρώτο λεπτό και άλλα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους για να έρθουν κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία για την Ελένη Μενεγάκη: Η ψυχολογική πίεση και το ναρκοπέδιο!

Τι συμβαίνει όμως με τον συνδυασμό Παρθένου και Διδύμου; Είναι ένας ταιριαστός συνδυασμός ή αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη να αποτύχει;

Τα δύο αυτά ζώδια διαφέρουν πολύ μεταξύ τους! Οι Δίδυμοι αγαπάνε την κοινωνική τους ζωή και τους αρέσει να εξερευνάνε ενώ οι Παρθένοι είναι πιο ντροπαλοί και ευαίσθητοι. Η σεξουαλική σχέση μεταξύ τους δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι κάτι το πολύ δυνατό και ως γνωστόν ένας γάμος χωρίς καλό σεξ δεν μπορεί να είναι ιδανικός. Ωστόσο, αν οι δυο τους καταφέρουν να επικοινωνήσουν και να ακούσουν ο ένας τον άλλον θα καταφέρουν να εξελίξουν σημαντικά τη σχέση τους και θα καταλήξουν να είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με τον Χρήστο Φερεντίνο: Μια γυναίκα τον ρίχνει στα χάπια!

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνηδειτοποιήσουν ότι ο σεξουαλικός συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων δεν είναι δυνατός, να δουλέψουν πάνω σε αυτό και να το βελτιώσουν.

faysbook.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share