Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ο Δίας στον Τοξότη έως τις 02 Δεκεμβρίου! - Σε ποιους θα χαρίσει απλόχερα τα... δώρα του;

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας από τον Τοξότη τα 12 Ζώδια;

16 Οκτωβρίου 2018 09:53
Ζώδια: Ο Δίας στον Τοξότη έως τις 02 Δεκεμβρίου! - Σε ποιους θα χαρίσει απλόχερα τα... δώρα του;

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας από τον Τοξότη τα 12 Ζώδια; Δες τις αστρολογικές προβλέψεις της Αθηνάς Βαγενά

Στις 8 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών, της γνώσης και της σοφίας εισέρχεται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, τον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει ως και τις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Σε αυτό το έτος, θα χαρίσει απλόχερα τα «δώρα» του, φέρνοντας την πολυπόθητη ανανέωση, επέκταση, βελτίωση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Στην ίδια ακριβώς θέση είχε βρεθεί την περίοδο από 25/11/2006 έως 18/12/2007, επομένως με μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μπορείς να θυμηθείς γεγονότα και ευκαιρίες που σου δόθηκαν σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Στο έτος που ανοίγεται μπροστά μας, ο Δίας θα επηρεάσει θετικά πρωτίστως τους Κριούς , Λέοντες, Τοξότες, εύνοια όμως θα δεχθούν και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες σε κάθε ζώδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη στήθος με στήθος: Σκορδά, Κου - Κου, Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Κουτσελίνη! Ποια κέρδισε την μάχη;

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει ο Δίας από τον Τοξότη

Κριός

Με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη μπαίνετε σε μία ετήσια περίοδο επέκτασης, προόδου και διεύρυνσης οριζόντων σε κάθε τομέα της ζωής σας. Απολαμβάνεται με περισσότερη χαρά τη ζωή, ανακτάτε την αισιοδοξία σας και κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον, σχέδια τα οποία και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να τα πετύχετε.

Η επαγγελματική σας ζωή παίρνει έναν χαρακτήρα πιο νεωτεριστικό και ναι μεν μπορεί να κουράζεστε αλλά και να δοκιμάζεστε πολύ περισσότερο (Εξαιτίας του Κρόνου στον Αιγόκερω) έχετε όμως την ευκαιρία σε αυτό το έτος, να «χτίσετε» την καριέρα σας ακολουθώντας τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας ή ακόμα ξεκινώντας και ένα νέο επάγγελμα. Αν ασχολείστε με μία εργασία που συνδέεται με το διαδίκτυο, τα νομικά, την εκπαίδευση, ή ακόμα και με έναν φιλοσοφικό / ανθρωπιστικό κλάδο, είναι βέβαιοι ότι θα δείτε «άνθιση» στην εργασία σας.

Σημαντικά θα είναι τα επιτεύγματα και στην εκπαίδευση, πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αποκτήσετε μία επιμέρους κατάρτιση κάνοντας ένα σεμινάριο ή ακολουθώντας ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι φοιτητές , θα μπορέσετε να έχετε πολύ καλές επιδόσεις στις σπουδές σας. Σε αυτό το έτος, θα θελήσετε να ταξιδέψετε, θα κάνετε μία επιθυμία που αφορά ταξίδι πραγματικότητα, ενώ εκτός από τα ταξίδια υπάρχει μεγάλη εύνοια αλλά και ευκαιρία για να μετοικήσετε σε ένα μακρινός μέρος. Υποθέσεις που σχετίζονται με το νόμο κρίνονται υπέρ σας .

Συνοψίζοντας, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη , αλλάζετε εσείς οι ίδιοι, φιλοσοφείτε τις καταστάσεις διαφορετικά, ζείτε νέες εμπειρίες και αρχίζετε να βλέπετε και τη ζωή σας να αλλάζει ριζικά, το γεγονός αυτό σας ανανεώνει σημαντικά!

Ταύρος

Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται για να φέρει στη ζωή σας την προσωπική σας μεταμόρφωση ή αλλιώς την αναγέννησή σας. Θεραπεύεστε κυριολεκτικά ή και μεταφορικά από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος, ξεπερνάτε τραυματικές εμπειρίες που σας στιγμάτισαν στο χτες, ξεπερνάτε το άγχος και την κατάθλιψη, βρίσκεται ξανά τα ψυχικά σας κουράγια και νιώθετε και πάλι δυνατοί.

Η μεγάλη εύνοια που δέχεστε είναι στον τομέα των οικονομικών σας, η άνεση όμως που θα καταφέρετε να έχετε αυτή την χρονιά, δεν προέρχεται από την εργασία σας, αλλά από κάποιο έκτακτο εισόδημα. Έτσι λοιπόν μπορεί να έχετε διευθετήσεις κληρονομικών, να βρεθείτε κερδισμένοι σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, πολλοί μπορεί να κάνετε μία πολύ συμφέρουσα πώληση ή ενοικίαση ακινήτου, ενώ κερδισμένοι θα είστε οικονομικά και μέσα από τις επενδύσεις που έχετε κάνει.

Θα τακτοποιήσετε γραφειοκρατικά ζητήματα ή και χρέη, με πιο ευνοϊκούς όρους , ενώ η οικονομική σας άνεση μπορεί να προέλθει και μέσω αύξησης των οικονομικών του συζύγου ή του συντρόφου! Στην προσωπική σας ζωή , θα δείτε ο ερωτικός τομέας να είναι αρκετά πιο δραστήριος, η σεξουαλική σας λίμπιντο θα είναι αρκετά πιο τονισμένη ενώ θα διευρύνετε και τον κύκλο των ερωτικών σας εμπειριών.

Οι δεσμευμένοι θα δείτε την σεξουαλική ζωή με το σύντροφό σας να ανανεώνετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν εφιαλτικά την εβδομάδα: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Δίδυμος

Ο Δίας θα κινείται για έναν ολόκληρο χρόνο, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, στον Τοξότη, χαρίζοντας σημαντική εύνοια και ανάπτυξη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Κατά την διάρκεια αυτού του έτους αποκτάτε μία νέα θεώρηση για τον τομέα των σχέσεων, ή ακόμα και της δέσμευσης ή και του γάμου! Για πολλούς από εσάς ισχύει ότι ενώ στο παρελθόν μπορεί να αναιρούσατε, να φοβόσασταν ή να αποφεύγατε την μόνιμη δέσμευση, τώρα οι συνθήκες αλλάζουν και αναπτύσσεται μέσα σας η επιθυμία για μία πιο ουσιαστική και σταθερή συντροφιά!

Γίνεστε πιο δεκτικοί λοιπόν στην σταθεροποίηση ενός δεσμού, ενώ δεν είστε και λίγοι αυτοί που θα αποφασίσετε να προχωρήσετε ακόμα και σε έναν γάμο. Σημαντικό ωστόσο είναι να αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές, καθώς και την εξιδανίκευση, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Όσοι είστε ήδη σε μία μόνιμη σταθερή σχέση ή σε ένα γάμο, θα έχετε την άνεση να εφαρμόσετε τις κατάλληλες επιλογές για να ανανεώσετε την κατάσταση της προσωπικής σας ζωής και των σχέσεών σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, νέες συνεργασίες που θα προκύψουν κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να εκπληρώσετε ένα μεγάλο όραμα που έχετε για τα επαγγελματικά σας.

Αξιοποιήστε λοιπόν τον παράγοντα της τύχης που σας βοηθά να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από την ανάπτυξη των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Καρκίνος

Η πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη σας επιφυλάσσει μία περίοδο ετήσιες εύνοιας στον τομέα της εργασίας αλλά και της καθημερινότητάς σας. Ξεκινάτε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, διευρύνεται ο τομέας των ενασχολήσεών σας, το γεγονός αυτό όμως σας γεμίζει, σας δίνει χαρά αλλά και περισσότερο ενδιαφέρον.

Πολλοί από εσάς θα ανανεώσετε τον τρόπο που εργαζόσασταν μέχρι σήμερα, θα κάνετε καινοτομίες στα επαγγελματικά σας που θα αποδώσουν, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μπορεί να προσφέρετε νέες υπηρεσίες στον κλάδο σας.

Εκτός από τον τομέα της εργασίας σας, αυτή τη χρονιά θα έχετε αρκετά αποθέματα ενέργειας, θα είστε αρκετά ενθουσιώδης για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, ενώ θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με το σώμα, την φυσική κατάσταση και την προσωπική σας ευεξία.

Θα θελήσετε να κάνετε και αλλαγές στην εμφάνισή σας, στο στυλ σας, το σώμα σας, ή θα πάρετε την απόφαση να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής! Αυτό που θέλω να μου προσέξετε όμως, είναι την αύξηση βάρους, γιατί σε αυτό το έτος μπορεί να κάνετε αρκετές υπερβολές στην διατροφή σας. Τέλος, αυτή τη χρονιά αρκετοί από τους Καρκίνους, θα υιοθετήσετε ένα ζωάκι που πραγματικά θα το λατρέψετε!

Λέων

Η πολυπόθητη στιγμή για τους Λέοντες έφτασε, ο Δίας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου και σας εγγυάται μία χρονιά που θα απολαύσετε περισσότερο τις χαρές και τις ομορφιές της ζωής! Ερωτεύεστε παράφορα αυτή τη χρονιά, όσοι είστε ελεύθεροι και βρίσκετε και πάλι τον Λιονταρίσιο ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Είστε ερωτεύσιμοι, έχετε τις κατακτήσεις σας και ναι μετά από αρκετό καιρό βρίσκετε και πάλι την σπιρτάδα για έρωτα, διασκέδαση και καλοπέραση, κακομαθαίνοντας (με την καλή έννοια) και πάλι τον εαυτό σας. Με τον Δία στον Τοξότη, θα ομορφύνετε ακόμα περισσότερο (πόσο παραπάνω γίνεται όμως;;;), κι όμως η χαρά και η ευδαιμονία θα εκπέμπει στο πρόσωπό σας, ενώ και εσείς θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας.

Η δημιουργικότητα και η έμπνευση σας θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερη αναγνώριση στον επαγγελματικό σας κλάδο εξαιτίας αυτών των γνωρισμάτων σας. Αναπτύσσεται νέα ταλέντα, ασχολείστε περισσότερο με την τέχνη, ή και το μεράκι σας. Αν το επάγγελμά σας είναι δημιουργικό, έχει άμεση σχέση με την τέχνη, τα παιδαγωγικά ή και την ομορφιά, είναι βέβαιο ότι αυτή τη χρονιά θα μεγαλουργήσετε.

Μέσα στα «τυχερά» αυτής της χρονιάς είναι ότι αρκετοί λέοντες θα αποκτήσετε απόγονο ή τουλάχιστον θα κάνετε τα βήματα για να αποκτήσετε παιδάκι!

Παρθένος

Η πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη θα αναπτύξει τα ψυχικά σας αποθέματα, θα βελτιώσει σημαντικά την συναισθηματική σας κατάσταση, ενώ θα διακρίνετε ότι στην πορεία αυτού του έτους θα είστε αρκετά πιο φιλόδοξοι αλλά και έτοιμοι να κάνετε νέα και σημαντικά βήματα στη ζωή σας.

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σας ζωή. Μέσα σε αυτό το έτος θα δείτε την χαρά να μπαίνει και πάλι στο σπιτικό σας, πολλοί θα δείτε την οικογένειά σας να μεγαλώνει και τα προβλήματα που ταλάνιζαν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να υποχωρούν.

Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να κάνετε μία μετακόμιση, για να μείνετε σε ένα σπίτι αρκετά πιο άνετο, ευρύχωρο ή ικανοποιητικό στις δικές σας ανάγκες. Αν ήδη έχετε δικό σας σπίτι δεν θα λείψουν οι ανανεώσεις.

Θετική έκβαση θα έχετε και σε ζητήματα ακίνητης οικογενειακές περιουσίας, ενώ πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μία σημαντική μορφή επένδυσης.

Ζυγός

Μπαίνετε σε ένα ελπιδοφόρο έτος, όπου με την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη είστε σίγουρα σε πνευματική εγρήγορση, με νέες ιδέες, νέες προτάσεις, σημαντικές εμπνεύσεις αλλά και αρκετές επαφές που θα φέρουν στη ζωή σας ανανέωση!

Αξιοποιώντας κατάλληλα τα εκφραστικά σας μέσα θα δείτε σπουδαία βελτίωση στη ζωή σας. Από την μία πλευρά στα επαγγελματικά σας θα βρεθείτε κερδισμένοι, αναπτύσσοντας νέες ιδέες / ή και τεχνικές, θα προβείτε σε νέες συμφωνίες, ενώ θα αποκομίσετε νέες γνώσεις και εμπειρίες!

Στη προσωπική σας ζωή, δεν θα λείψουν οι τυχαίες γνωριμίες, τόσο σε φιλικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο! Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, θα έχετε και τις ξαφνικές ειδήσεις που θα σας σκορπίσουν χαμόγελα. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, ενώ πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ; Οι μουρμούρες και το χοντρό παρασκήνιο!

Σκορπιός

Ο Δίας αποχωρεί από το δικό σας ζώδιο για να εισέλθει στις 8 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη. Από την νέα του θέση θα συμβάλει στην περεταίρω σταθεροποίηση της ζωής σας με ποικίλους τρόπους. Αρχικά θα καταφέρετε να αναπτύξετε και να προχωρήσετε τα νέα σχέδια που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της περιόδου που ο Δίας ήταν στο δικό σας ζώδιο.

Στην πορεία αυτού του έτους όμως θα αναπτύξετε περισσότερο τα πιστεύω σας για τη ζωή, θα αναγνωρίσετε και θα ταξινομήσετε τις αρχές και τις αξίες σας, θα γεννηθούν νέες αντιλήψεις και μέσα σε αυτή την διαδικασία θα καταφέρετε να αναπτύξετε με τρόπο υγιή την αυτοπεποίθησή σας.

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον και τις προοπτικές σας και θα βρείτε λύσεις σε χρόνια προβλήματά σας. Ένα σημαντικό επίτευγμα αυτής της περιόδου θα είναι η άνοδος των οικονομικών σας. Σε αυτή την χρονική περίοδο θα καταφέρετε να αναβαθμίσετε τα οικονομικά σας, θα αυξήσετε τις πηγές εσόδων σας, θα δείτε και πάλι το πορτοφόλι σας να γεμίζει. Ευνοούνται και οι νέες επενδύσεις και οι αγορές που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Σταδιακά βλέπετε η ζωή να ανανεώνετε ποιοτικά γεγονός που σας προσφέρει σταθερότητα αλλά και ηρεμία!

Τοξότης

Ο Δίας, ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ξεκινά το ετήσιο ταξίδι του στο δικό σας ζώδιο, στην ίδια θέση ήταν πριν 12 έτη επομένως μπορείτε να ανατρέξετε λίγο πίσω στο χρόνο και να θυμηθείτε τα «δώρα» που σας χάρισε την περίοδο από 25/11/2006 έως 18/12/2007.

Στο έτος που ανοίγεται μπροστά σας θα καταφέρετε να δείτε σημαντική βελτίωση σε κάθε τομέα της ζωής σας. Είναι μία χρονιά αλλαγών, ανανέωσης, ευθυμίας, επέκτασης και προόδου! Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, δίνοντας σημαντική βοήθεια για να αναπτυχθείτε με κάθε τρόπο!

Σε αυτό το έτος αλλάζετε ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, βελτιώνετε την εικόνα σας, είσαστε πιο πρόσχαροι στο περιβάλλον σας, είστε πιο δεκτικοί σε νέα ξεκινήματα και τολμάτε να κυνηγήσετε πολύ παραπάνω τα όνειρα και τα προσωπικά σας σχέδια.

Κάνετε τα ζητούμενά σας πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι η χρονιά που ακολουθεί είναι καθαρά εμπειρική, με περισσότερη γνώση, με ευκαιρίες νέων γνωριμιών, με σπουδαίες επαφές , ταξίδια, δραστηριότητες και έντονη κοινωνική ζωή! Δεν σας μένει λοιπόν τίποτα άλλο από το να αρχίσετε να θέτετε νέους στόχους!

Αιγόκερως

Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη σας βάζει σε μία ετήσια περίοδο πνευματικής ανάπτυξης, όπου οι εμπειρίες της χρονιάς θα σας χαρίσουν περισσότερη σοφία! Θα φιλοσοφήσετε περισσότερο τη ζωή, θα ανακτήσετε την πίστη σας, θα αναπτύξετε τα ιδεώδη σας. Θα νιώσετε περισσότερη ευγνωμοσύνη για τη ζωή και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας αδιέξοδα.

Σημαντικό ωστόσο είναι από μέρους σας να είστε ανοιχτοί σε νέες γνώσεις, νέες σκέψεις και νέες προτάσεις! Στις δυσκολίες της εποχής (που δεν θα λείψουν όχι εξαιτίας του Δία αλλά άλλων παραγόντων), θα νιώθετε αυτή την χρονιά ότι έχετε προστασία, ότι είναι σαν να έχετε έναν προσωπικά φύλακα άγγελο που σας βοηθά έστω και την τελευταία στιγμή να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις.

Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα στηρίξετε περισσότερο και τους ανθρώπους γύρω σας. στον επαγγελματικό σας τομέα διανύετε μία περίοδο ανάπτυξης, όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να μπορέσετε να επεκτείνετε ακόμα περισσότερο την δράση σας.

Υδροχόος

Ο Δίας κάνει το πέρασμά του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και από αυτή την θέση θα σας δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να κυνηγήσετε αλλά και να κατακτήσετε νέους αλλά και παλαιούς προσωπικούς σας στόχους! Κατά την διάρκεια αυτού του έτους, βλέπετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες να ικανοποιούνται και το γεγονός αυτό σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και ικανοποιημένους με το περιβάλλον σας.

Σημαντική είναι η ανάπτυξη που θα έχετε στις γνωριμίες, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές (ή παρόμοιες ιδέες)! Νέοι φίλοι λοιπόν μπαίνουν στη ζωή σας και είναι ιδιαίτερα γνωστό ότι είστε από τους ανθρώπους που η αξία της φιλίας είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι λοιπόν θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι.

Ευνοείστε και για νέες συλλογικές δραστηριότητες αλλά και για την στήριξή σας από συλλογικά / κοινωνικά περιβάλλοντα! Και στον αισθηματικό τομέα ο Δίας στον Τοξότη, θα βάλει το χεράκι του για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας.

Ιχθύς

Ένα εξαιρετικά σημαντικό έτος ξεκινά για εσάς, αφού ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη, εγκαινιάζει μία νέα ετήσια περίοδο προόδου και ανάπτυξης στην καριέρα σας και όχι μόνο . Ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019 διανύετε μία περίοδο που θα κάνετε σημαντικά βήματα ανόδου στην καριέρα σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσετε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, θα πάρετε προαγωγή, θα βρείτε μία νέα εργασία που θα ικανοποιεί τα «θέλω» σας και θα είναι σχετική με τον τομέα που έχετε γνώση και εμπειρία...

Σας δίνετε η ευκαιρία να προβάλλεται την δουλειά σας, τις γνώσεις και την εμπειρία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνάμα όμως θα δεχθείτε και σημαντική υποστήριξη και από το περιβάλλον σας. Εκτός από τον τομέα της καριέρας , αυτή τη χρονιά θα θέσετε νέους στόχους, θα βάλετε λίγο πιο ψηλά τον πήχη για να κερδίσετε πράγματα που πάντα θέλατε αλλά ίσως δεν τολμούσατε να διεκδικήσετε.

Δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των Ιχθύων που θα πάρετε την απόφαση του γάμου, ο οποίος θα είναι ως αποτέλεσμα μίας χρόνιας σταθερής σχέσης, ή μία επιλογή βασισμένη στην λογική γιατί έχει έρθει η ώρα για δημιουργία οικογένειας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share