Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζώδιο διεκδικεί έντονα και δεν θα σε αφήσει σε ησυχία!

Ποιο είναι;

15 Οκτωβρίου 2018 13:22
Ζώδια και σχέσεις: Αυτό το ζώδιο  διεκδικεί έντονα και δεν θα σε αφήσει σε ησυχία!

Θέλετε έναν άντρα που να είναι κυνηγός, να σας διεκδικήσει κατευθείαν και να μην του αρέσουν τα παιχνίδια; Θέλετε έναν άντρα που να σας δείχνει πόσο σας θέλει, πόσο σας νοιάζεται και να μην σας αφήνει σε ησυχία μέχρι να σας κερδίσει ολοκληρωτικά; Τότε αυτός ο άντρας είναι ο Κριός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπούκος ο Γιώργος Παπαδάκης: Οι απαράδεκτες εκφράσεις πεζοδρομίου στην Μπάγια και το ξέσπασμα!

Τα χαρακτηριστικά του άντρα Κριού
Οι Κριοί είναι μεγάλοι κυνηγοί και τους αρέσει να δείχνουν σε μια γυναίκα το ενδιαφέρον τους από την πρώτη στιγμή. Είναι γενναιόδωροι τόσο στα συναισθήματά τους όσο και στις κινήσεις τους και γι’αυτό μην εκπλαγείτε αν σας προσφέρει δώρα από τα πρώτα ραντεβού. Είναι ο τρόπος του για να σας δείξει πόσο βαθιά στην καρδιά του έχετε μπει. Ο Κριός θα σας διεκδικήσει έντονα, δεν θα σταματήσει να σας κυνηγάει μέχρι να σιγουρευτεί πως δεν ενδιαφέρεστε καθόλου για αυτόν. Αν δει όμως στις κινήσεις σας έστω και την παραμικρή ελπίδα θα οργανώσει σχέδιο για να σας κάνει δική του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρύ πένθος στα Public: Νεκρός σε τροχαίο ο...

Προσοχή όμως! Οι Κριοί είναι ζώδια που αγαπάνε την περιπέτεια και γι’αυτό καλό θα ήταν να μην τους απογοητεύσετε. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Με το να τον προκαλείτε διαρκώς…Ξέρετε εσείς τον τρόπο!

faysbook.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share