Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/10/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

15 Οκτωβρίου 2018 08:23
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 15/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και Δευτέρα σήμερα, το σύμπαν έχει τα κέφια του, συγκεκριμένα η Αφροδίτη με τον Ερμή, έχουν σκοπό να τρελάνουν τον κόσμο όλον! Όλο το βράδυ έφτιαχναν σενάρια φανταστικά και ονειροπαρμένα και κάπως έτσι σήμερα, τα μαντάτα είναι πολλά, τρέχουν να προφτάσουν, γιατί ο έρωτας είναι απρόβλεπτος και τούτη τη φορά ξέρει τι θέλει και ποιο πρόσωπο..!!!!

Συναντήσεις ξαφνικές προκύπτουν, τηλεφωνήματα από άγνωστους αριθμούς, μηνυματάκια κολασμένα, έτσι γιατί απόψε πρέπει να ζεσταθούμε μέσα σε μια αγκαλιά! Λέτε να πέσουν και φιλάκια γλυκά;;; Αυτά είναι τα ωραία!

Εύχομαι σε όλους, να έχετε μια υπέροχη μέρα, δε πειράζει αν είναι συννεφιασμένη, ή αν ρίχνει έτσι μια βροχούλα, ρομαντικό είναι και αυτό το φόντο! Σηκώστε τα τηλέφωνα, απαντήστε όπου χρειάζεται, πεταχτείτε μέχρι εκείνο το σημείο, ποτέ δε ξέρετε τι μπορεί να συμβεί..!!!

..η Ταυρίνα στο πηγάδι βέβαια.. ως συνήθως.. το παράξενο θα ήταν να ήμουν η πρωταγωνίστρια.. χαχα!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πετρέλαιο θέρμανσης: Ξεκινάει σήμερα η διάθεση σε τιμή σοκ!


Κριός
Μέρα πολύ μυστήρια και άκρως ερωτική! Σήμερα που λέτε, παίζει πολύ να δεχτείτε ένα τηλεφώνημα από κάποια ψυχή και να αναστατωθείτε πολύ! Ίσως να προκύψει και συνάντηση και ξαφνικά μια φλόγα να φουντώσει μέσα σας! Το σύμπαν σας σκανδαλίζει με ερωτικά θέματα που ποτέ δεν έκλεισαν στο παρελθόν! Ντυθείτε ωραία, δε ξέρετε ποτέ.. πού μπορεί να βρεθείτε!

Ταύρος
Η Αφροδίτη σας κανονίζει ραντεβού με μια ύπαρξη που σας αρέσει πολύ καιρό τώρα. Αν διώξετε μακριά τα πείσματα και τους εγωισμούς, τότε μπορεί να προκύψει μια πολύ ωραία και ρομαντική συζήτηση! Ακολουθήστε τη καρδιά σας, κάτι σας φωνάζει μέρες τώρα και φροντίστε να φτιάξετε όμορφη κατάσταση με το ενδιαφερόμενο το πρόσωπο και ας βρίσκεστε στη μέση του δρόμου! Τα απρόβλεπτα είναι και τα καλύτερα!

Δίδυμος
Καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνα τα ραντεβού, με τα πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο! Ας πούμε πως είναι μια πολύ τυχερή μέρα για εσάς, την ευκαιρία σας τη προσφέρουν, αφού πρώτα τη ζητήσετε! Από επιχειρήματα είστε φουλ, φροντίστε να τα μάθουν και οι άλλοι!

Καρκίνος
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, σήμερα το παρελθόν συναντά το μέλλον και γίνεται ο χαμός! Δε ξέρω σε τι φάση είστε, πάντως και διαζύγιο να παίρνετε είστε πολύ ψύχραιμοι και γνωρίζετε πολύ καλά ποια τα επόμενα βήματά σας! Αυτό θα μπορούσε να είναι το καλό το σενάριο! Γιατί το κακό, σας θέλει άπιστους και να σας πιάνουν στα πράσα! Ντροπή..!!!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να λύσετε παρεξηγήσεις που προέκυψαν μια φορά και έναν καιρό! Μπορεί εσείς να μην επιδιώξετε να έρθετε σε επαφή με κάποιο πρόσωπο, να όμως που το σύμπαν σας το φέρνει μπροστά σας και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τη σχέση σας και να φύγουν τα μαύρα τα σύννεφα! Ξεπεράστε το Λιονταρίσιο σας ταπεραμέντο και αγαπήστε με επιφύλαξη!

Παρθένος
Μπορεί εσείς να έχετε κλείσει κάθε πόρτα και παράθυρο, για να μη μπορέσει να μπουκάρει κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, να όμως που θα βρει εκείνο το κενό και τσουπ η έκπληξη! Μπορεί να βρεθεί στο κατώφλι του σπιτιού σας, μπορεί να πάτε κάπου βόλτα και να προκύψει τρελή συνάντηση! Όπως και να έχει προσπαθήστε να αποκαλύψετε την αιτία ή απολαύστε τη στιγμή!

Ζυγός
Και να θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν, δε τα καταφέρνετε και τόσο καλά, αφού υπάρχουν εκκρεμότητες παντού και γεγονότα που ακόμα σιγοκαίνε τη ψυχή σας! Η μέρα από μόνη της μυστήρια, φέρνει στην επιφάνεια θέματα άλυτα και πρόσωπα που ακόμα αποζητούν πολλά και διάφορα από εσάς! Πριν μιλήσετε, επεξεργαστείτε τα δεδομένα πρώτα!

Σκορπιός
Ας υποθέσουμε πως τα σκοτάδια πάει έφυγαν, έτσι για λίγο γιατί πόσο πια;;; Μια είδηση σας αναστατώνει ευχάριστα και βρίσκετε το κουράγιο ξανά, να πλησιάσετε κάποιους ανθρώπους, να κάνετε συζητήσεις εκ νέου, γιατί κάτι καλό επιβάλλεται να προκύψει, για να καταφέρετε να προχωρήσετε παραπέρα! Και ξαφνικά γέμισε η μέρα σας από ραντεβού και πρόσωπα που έχετε μέσα στη καρδιά σας!

Τοξότης
Η μέρα από μόνη της είναι πολύ βοηθητική για τις υποθέσεις σας, οπότε και εσείς καλά θα κάνετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να τις δουλέψετε με όλο σας το είναι, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Καταπιάνεστε από τα δύσκολα πρώτα, επιμένετε, πεισμώνετε, αξίζει το αποτέλεσμα να είναι θετικό και υπερ σας! Πείτε την αλήθεια όπου χρειάζεται και βάλτε τελεία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (15/10) από την Άντα Λεούση!

Αιγόκερως
Αγωνιάτε για τη δημόσια εικόνα σας, θέλετε οπωσδήποτε να είστε το καλύτερο παράδειγμα προς όλους! Εγωιστικό αυτό, όχι ακατόρθωτο, αλλά προσέξτε τον τρόπο σας, γιατί αν είστε αλαζόνες και με υφάκι, όσο δίκιο και αν έχετε, όσο και αν πράττετε το σωστό, πάλι θα σας αντιπαθήσουν στο τέλος! Συμβιβαστείτε, συνεργαστείτε και μη γίνεστε πικρόχολοι!

Υδροχόος
Το σύμπαν επιμένει, πως πρέπει να διώξετε μακριά τους κόλακες και τους αρνητικούς ανθρώπους! Ξεκαθαρίσματα επιβάλλονται, μη σας πω να πιάσετε αγιασμό και να λουστείτε! Ανάγκη έχετε μόνο τον εαυτό σας και όσους σας αγαπούν αληθινά! Ξεκινήστε από το μηδέν το έργο σας, όμως με άλλο φόντο! Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία!

Ιχθύς
Από τη μια δε θέλετε να ερωτευτείτε, γιατί ποιος τρέχει ξανά, από την άλλη όμως δε σας αφήνουν στην ησυχία σας! Όλο και κάποιο μαναράκι παίζει στη ζωή σας, λίγο φλερτ, λίγο θάλασσα, να και ο έρωτας ο φθινοπωρινός! Παίξτε λίγο με τη φωτιά, έτσι για να πάρετε τα πάνω σας, άλλωστε όσο και να αποφεύγετε τα παράξενα, άλλο τόσο πέφτουν ντουγρού επάνω σας!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share