Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Η Σύνοδος Ερμή και Ανάδρομης Αφροδίτης στις 15/10! - Τι φέρνει για το καθένα;

Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

14 Οκτωβρίου 2018 13:30
Ζώδια: Η Σύνοδος Ερμή και Ανάδρομης Αφροδίτης στις 15/10! - Τι φέρνει για το καθένα;

Η Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης και οι προβλέψεις των ζωδίων για 15 Οκτωβρίου, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης που εκφράζει, σύμφωνα με την αστρολογία, την ανάγκη μας για συντροφικότητα, επίσης κρυφές ή μη επιθυμίες για μια άνετη, και πλούσια ερωτική ζωή, και σε γενικές γραμμές η θεά θέλει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις μας..

Από τις 5 Οκτωβρίου 2018, η Αφροδίτη βρίσκεται φαινομενικά ανάδρομη, στο ζώδιο του Σκορπιού και έτσι απλά, χάνει τη γλυκύτητα της , με αποτέλεσμα να μπερδευόμαστε, γιατί θέλουμε να δοκιμάσουμε τα όρια μας και πιθανόν να μένουμε κάπως ουδέτεροι και να μην εκφράζουμε δυναμικά τα συναισθήματα μας.

Ο Ερμης έχει περάσει στον Σκορπιό, και έτσι η επικοινωνία μας θα γίνει ακόμα πιο μυστική, εμείς πιο καχύποπτοι και προσπαθούμε να δουμε, να αντιληφθούμε τα πράγματα, με τα μάτια της ψυχής. Έτσι, μιλάμε με τα μάτια, και όχι με τα λόγια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τίτλοι τέλους για το Survivor!

Στις 15 Οκτωβρίου 2018, ο Ερμής θα συναντήσει την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό, και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με παλιές αγάπες, να δώσουμε μια ευκαιρία σε παλιές ιστορίες ή ακόμα και να αναζητήσουμε, μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το περιβάλλον μας. Επίσης, ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές, επιστροφές κυρίως χρημάτων, καλύτεροι όροι σε δάνεια, οφειλές, διακανονισμούς και γενικά θα συζητήσουμε αρκετά για το χρήμα και πως αυτό μπορεί να καθορίζει και την ερωτική μας στάση. Ενδέχεται να έχουμε κρυφές συναντήσεις και να ζήσουμε απαγορευμένες καταστάσεις.

Επηρεάζεται περισσότερο ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, γεννημένοι στο α δεκαήμερο, και κυρίως όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια από την 8η έως την 10η μοίρα.

Για κάθε ζώδιο!
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Κριός

Ευνοείστε αρκετά, έτσι μπορείτε να εκφράσετε καταπιεσμένα συναισθήματα, να βγάλετε στην επιφάνεια ότι κρατούσατε μέχρι τώρα κρυφό, κυρίως από το ταίρι σας και να διεκδικήσετε την αποκλειστικότητα. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας, πιθανόν να πετύχετε μια καλύτερη διαπραγμάτευση ή να εισπράξετε κάποιο χρηματικό ποσό, είτε από κληρονομιά, Τράπεζα ή από πρώην συνεργάτη σας.Αγαπήστε την τύχη σας.

Ταύρος

Ευνοείστε σε θέματα διαπροσωπικά, μπορείτε να προσεγγίσετε με μεγαλύτερη επιτυχία το ταίρι σας, να ξεφύγετε από την κυκλοθυμία των προηγούμενων ημερών και συγχρόνως να επαναπροσδιορίσετε τα όρια σας. Πρωταγωνιστείτε τώρα, δυναμικά, στην προσωπική σας ζωή και μπορείτε να πάρετε τη ρεβάνς. Είστε σαφώς πιο αισθησιακοί. Μιλάτε και για μια νέα συμφωνία.

Δίδυμοι

Ευνοείστε σε θέματα απλά, καθημερινά, θα βρεθείτε προ ευχάριστων εκπλήξεων, είτε γιατί θα συναντήθείτε με άτομα που είχατε καιρό να δείτε, πιθανόν παλιούς συναδέλφους, και θα ξεχάσετε εύκολα πιθανές δύσκολες στιγμές. Ευκαιρίες, επίσης, έχετε, να εξετάσετε τις συνήθειες σας και να αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα πιο εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης. Νέες συμφωνίες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Ευνοείστε σε θέματα ερωτικά, θα ανακουφιστείτε, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα, καθώς έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε με άτομα που σας εξιτάρουν ερωτικά, και θα βγείτε από το καβούκι σας. Είστε σαφώς πιο δεκτικοί σε νέες προτάσεις, φλερτ, μηνύματα που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ερωτεύσιμοι, και γοητευτικοί. Βέβαια, ο έρωτας γίνεται μυστικό παιχνίδι και δεν είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις επιλογές σας. Πιθανά κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ανακοινώθηκε επίδομα 1.000 ευρώ! - Ποιους αφορά;

Λέων

Ευνοείστε σε θέματα οικογενειακά, αρχικά έρχεστε κοντά με άτομα του περιβάλλοντος σας, θα μπείτε στην διαδικασία να ψυχολογήσετε τον..εαυτό σας και γενικά συνδέεστε έντονα με τις ρίζες σας. Επίσης, προτάσεις θα δεχτείτε γύρω από ένα οικονομικό ζήτημα, πιθανόν για ένα ακίνητο και γενικά βλέπετε, ότι έρχονται λύσεις για πιθανά οικονομικά θέματα που σας είχαν προβληματίσει. Πιθανή επανεξέταση μιας συγκατοίκησης ή μετακόμισης, Συζητήσεις γύρω από την έννοια της δέσμευσης και θα ανακαλύψετε κρυφές σας αλήθειες.

Παρθένος

Ευνοείστε σε θέματα σπουδών, πιθανόν να δεχτείτε μια νέα πρόταση για να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να διεκδικήσετε καλύτερους όρους σε μια συμφωνία, ή να έχετε μια επιτυχία που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της δουλειάς σας. Σαφώς, όμως ερωτικές είναι οι στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας ή με το νέο σας φλερτ και νιώθετε πιο ανανεωμένοι. Οι ελεύθεροι, ανατρέχετε στο παρελθόν και συναντάτε παλιούς εραστές και ξαναζήτε έντονες στιγμές.

Ζυγός

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικά, πιθανόν να ανακαλύψετε νέους τρόπους, για να αυξήσετε το εισόδημα σας, καθώς έχετε την φαεινή ιδέα, την λύση που θα σας απεγκλωβίσει από μια οικονομική αιχμαλωσία και φαίνεται πως είστε πιο αισιόδοξοι. Βέβαια θα προβληματιστείτε για λάθη που γίνανε στο παρελθόν, καθώς μπορείτε να δείτε πιο ξεκάθαρα τα αληθινά αίτια. Ερωτικές συναντήσεις.

Σκορπιός

Ευνοείστε σε θέματα αποφάσεων, σαφώς μιλάτε από θέση ισχύος και με τόσους πλανήτες στο ζωδιο σας θα μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα και να δείτε αποτελέσματα. Προσωπικές γνωριμίες θα σας οδηγήσουν σε καλύτερο επαγγελματικό περιβάλλον και είστε σε φάση εξελίξεων. Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε, μιλήσετε με κόσμο και να αναδείξετε τη νέα σας εικόνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιαλτική εβδομάδα για 5 ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Τοξότης

Ευνοείστε σε κρυφά ζητήματα, θα γίνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, έτσι, το παρασκήνιο δουλεύει προς όφελος σας και βλέπετε ότι το περιβάλλον σας στηρίζει αρκετά . Μυστικές συζητήσεις, εξομολογήσεις θα σας κάνουν όμως να αισθανθείτε περίεργα, ωστόσο έχετε καλή ψυχολογία και μπορείτε να μιλάτε τη γλώσσα της αλήθειας. Οικονομική βοήθεια από μυστικές πηγές. Έρωτες που σας μπερδεύουν και σας αποσυντονίζουν. Ραντεβού στα τυφλά.

Αιγόκερως

Ευνοείστε μέσα στον φιλικό σας κύκλο, βλέπετε την κοινωνική σας ζωή να απογειώνετε, και ζείτε μια δημιουργική περίοδο, όπου μπορείτε να μιλήσετε για σχέδια, όνειρα και να εξετάσετε τρόπους που θα σας κάνουν να πετύχετε. Γνωριμίες, συναντήσεις, και δυνατές συμμαχίες βοηθούν στην αναπτέρωση του ηθικού σας και η ψυχολογία σας είναι πολύ ανεβασμένη. Μιλάτε, διαπραγματεύεστε τη συμμετοχή σας σε μια συλλογική προσπάθεια.

Υδροχόος

Ευνοείστε σε θέματα καριέρας, καθώς δέχεστε προτάσεις για πιθανή αλλαγή θέσης, καθώς συζητάτε για μια προαγωγή, μια θετική μετακίνηση, σε άλλο πόστο, όπου και θα έχετε και καλύτερες οικονομικές απολαβές. Ερωτικά, όμως βαδίζετε σε ύποπτα μονοπάτια και βρίσκετε μπλεγμένοι σε ερωτικό “σκάνδαλο”..έτσο αποφύγετε να δεχτείτε ή να ασκήσετε οποιαδήποτε συναισθηματική χειραγώγηση ,γιατί θα αποσυντονιστείτε. Φλερτ από πρόσωπα εξουσίας.

Ιχθύες

Ευνοείστε σε θέματα σταδιοδρομίας, νομικά αλλά και εάν ψάχνετε να βρείτε το νόημα της ζωής σας μέσα από μια απασχόληση, μπορείτε τώρα να κάνετε “ανασκαφές’ και να ανακαλύψετε προσωπικές αλήθειες. Συζητήσεις για ένα νομικό ζήτημα θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τέλος, προβληματίζεστε για το εάν πρέπει να δεσμευτείτε σε μια συναισθηματική σχέση, που απέχει από τις προσδοκίες σας..

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share