Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 12/10: Ωφέλιμες Συζητήσεις και αποφάσεις!

Μας ενισχύει την λογική, για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος…

11 Οκτωβρίου 2018 16:40
Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή με Κρόνο 12/10: Ωφέλιμες Συζητήσεις και αποφάσεις!

Το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 12 Οκτωβρίου 2018, μας ενισχύει την λογική, για να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος…

Ο Ερμής στο Σκορπιό, σχηματίζει μία ιδιαίτερα ωφέλιμη όψη Εξαγώνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 12 Οκτωβρίου 2018.

Είμαστε πλέον αποφασιστικοί, οργανωτικοί, ρεαλιστές, σοβαροί και προσγειωμένοι, ιδιαίτερα σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις!

Ο λόγος μας είναι εύστοχος και τα εκφραστικά μας μέσα αξιοθαύμαστα, γεγονός που μας οδηγεί στην επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads Αποκάλυψη: Έτσι θα ψηφίζετε live (δωρεάν) κάθε Κυριακή τον αγαπημένο σας παίκτη!

Παρελθοντικές υποθέσεις και εκκρεμότητες θα μπορέσουν τώρα να διευθετηθούν, χάρη στην ώριμη και συνειδητοποιημένη μας αντιμετώπιση σε αποφάσεις και συζητήσεις!

Η όψη Εξαγώνου Ερμή-Κρόνου επηρεάζει κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια και ωροσκόπους και ιδίως αυτούς του 1ου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίζεις σοβαρά τα συναισθήματα σου και τις επιθυμίες σου! Είσαι σοφός, υποψιασμένος και βρίσκεις τρόπο να απαλλαγείς από κάποιο οικονομικό πρόβλημα! Στον έρωτα μπορεί να λείπει το πάθος, αλλά όχι η ουσία!

ΤΑΥΡΟΣ: Διόρθωσε παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και άρπαξε την επικοινωνιακή ευκαιρία για να την σταθεροποιήσεις ή για να κάνεις ένα μεγάλο βήμα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς να αποδείξεις την αξία σου στον επαγγελματικό τομέα, να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις ή να ηρεμήσεις ψυχολογικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να έχεις ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές, για να πετύχεις αυτό που θες και το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό και μακροπρόθεσμο!

ΛΕΩΝ: Φρόντισε τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, με ωριμότητα, αφού τώρα θα καταφέρεις να τα λύσεις! Μην φοβηθείς να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποιες εκκρεμότητες από παλιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κεντρικά δελτία ειδήσεων: Αυτό το κανάλι καπάρωσε την πρωτιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου ώριμα και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα άτομα! Μπορείς τώρα να αποκαταστήσεις παρελθοντικές διαφορές, με γνωστούς και συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ: Η σωστή ισορροπία εσόδων-εξόδων μπορεί τώρα να επιτευχθεί με ουσιαστικές αποφάσεις και ωριμότητα! Έρχεται σταθερότητα και ικανοποίηση στην συναισθηματική ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σοβαρεύεις και ωριμάζεις, ιδίως στις επαφές σου και αυτό σε φέρνει πολύ κοντά στην μόνιμη επίτευξη των στόχων σου! Έρχονται νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις που θα σε ωφελήσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλεύσου την τάση σου για απομόνωση, αλλά χωρίς να είσαι απαισιόδοξος! Πάρε αποφάσεις, κινήσου παρασκηνιακά και προγραμμάτισε τις μελλοντικές σου κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείς να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, με έντιμη και ώριμη επικοινωνία. Εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο και κάνεις ουσιαστικές αλλαγές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός στην αγορά: Το νέο σούπερ μάρκετ που έρχεται δυναμικά στην αγορά! Τρομερές τιμές, πάνω από 300 καταστήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εδραιώνεσαι επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά αποτελέσματα. Διορθώνεις αποτελεσματικά λάθη του παρελθόντος, που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα, τη δουλειά ή την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι πιο δυνατός από ποτέ και προσγειωμένα αισιόδοξος! Πετυχαίνεις πολλούς ουσιώδεις στόχους και σκοπούς. Τα εκφραστικά σου μέσα είναι αξιοθαύμαστα, το ίδιο και το μυαλό σου! Μην πεις όχι σε ένα ωφέλιμο ταξίδι ή μετακίνηση!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share