Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (11/10) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

11 Οκτωβρίου 2018 08:17
Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (11/10) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έτοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στον Έβρο: Δεμένες και άγρια μαχαιρωμένες οι 3 γυναίκες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη μέρα να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας.

ΛΕΩΝ: Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις.

ΖΥΓΟΣ: Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλειστά σήμερα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα γεμίσει ευφορία τη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share