Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη Τετράγωνο με Άρη 11/10! - Μοιραία, αλλά λάθος πισωγυρίσματα!

Δες πως θα σε επηρεάσει..

10 Οκτωβρίου 2018 08:37
Ζώδια: Ανάδρομη Αφροδίτη Τετράγωνο με Άρη 11/10! - Μοιραία, αλλά λάθος πισωγυρίσματα!

Την Πέμπτη 11/10, παρασυρόμαστε στο παθιασμένο μας παρελθόν και αρχίζουμε τα λάθη… Δες πως θα σε επηρεάσει το Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη…

Η Αφροδίτη φαινομενικά Ανάδρομη στον Σκορπιό και ο Άρης στον Υδροχόο, σχηματίζουν μία εκρηκτική όψη Τετραγώνου, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018!

Πάθη και έντονα συναισθήματα, δεν μπορούν να συγκρατηθούν, ακόμα κι αν αναμένεται να έχουν σκανδαλώδη και εκρηκτικά αποτελέσματα!
Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομα, πολλές θα είναι οι λάθος παρορμητικές κινήσεις και επιλογές σε παλαιούς έρωτες και αγάπες, που ενδεχομένως να μετανιώσουμε!

Τα απωθημένα ξεσπούν, το σώμα δεν μπορεί να συγκρατηθεί, η καρδιά και η ορμή είναι οι καθοδηγητές μας!
Η λογική, απούσα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο! Άνω κάτω ένα ολόκληρο κανάλι

Επίσης πρέπει να αναμένουμε εκρήξεις, εντάσεις και λανθασμένες ερωτικές συμπεριφορές που θα φέρνουν ανεπιθύμητες καταστάσεις…
Επιπλέον οικονομικά λάθη και σπατάλες, θα έχουν απογοητευτικές συνέπειες!

Η σεξουαλικότητα, το πάθος και ο ερωτισμός ωστόσο, βαράνε κόκκινο!

Η επικίνδυνη αυτή όψη εφιστά την προσοχή κυρίως των Μεταβλητών του ζωδιακού, κυρίως του 1ου δεκαημέρου, που θα πρέπει να επιστρατεύσουν την λογική τους σε οποιαδήποτε κίνηση και συμπεριφορά τους, ιδίως στη ερωτική τους ζωή.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Έντονη σεξουαλικότητα και πάθος σε χαρακτηρίζει! Ωστόσο προκειμένου να πάρεις αυτό που θες ερωτικά, δεν θα σε σταματήσει τίποτα, ούτε αναστολές, ούτε λογική! Προσοχή στα ερωτικά πισωγυρίσματα και στις οικονομικές σπατάλες!

ΤΑΥΡΟΣ
Στη συντροφική ζωή, οδηγείσαι σε απωθημένους, παθιασμένους ή παλαιούς έρωτες και τα λάθη τώρα αρχίζουν, με αρνητικές συνέπειες αν δεν συγκρατηθείς…

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ερωτική σου επιθυμία και ενέργεια, νικά την λογική σου. Διοχέτευσε τη όπως θες, χωρίς να παραμελήσεις εργασία, υποχρεώσεις και τα «πρέπει» σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή στο φλερτ, στις κατακτήσεις και στη διασκέδαση, γιατί μάλλον ξεπερνάς το όριο κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες! Οι περισσότεροι μπελάδες θα έρθουν στα ερωτικά σου, λόγω ενός πρώην.

ΛΕΩΝ
Το παρελθόν σε απασχολεί τελευταία, όμως μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις την λογική σου! Όχι στα νεύρα στην οικογένεια και όχι σε έξοδα που θα επιβαρύνουν το σπίτι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας (10/10) από την Άντα Λεούση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρασύρεσαι σε επικοινωνιακά λάθη, ιδίως ερωτικά και περισσότερο όσον αφορά το παρελθόν! Πες όχι σε οικονομικές συμφωνίες και κουτσομπολιά τώρα!

ΖΥΓΟΣ
Ερωτικά προβλήματα θα υπάρξουν, ιδίως επειδή θα είσαι απαιτητικός και κτητικός! Απέφυγε τα ερωτικά πισωγυρίσματα και μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μοιραία πάθη, καταστροφικές έρωτες αλλά και ερωτικές επαφές με πρώην, θα σου φέρουν έντονες αλλά και επικίνδυνες καταστάσεις! Να είσαι λογικός και να αποφεύγεις παρορμητικότητα σε έρωτα και χρήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρασύρεσαι σε παλαιούς και απαγορευμένους έρωτες λόγω πάθους, όμως η διαίσθηση σου μάλλον σε προδίδει! Πρόσεξε τα μυστικά σου! Υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη με την δολοφονία του 22χρονου μοντέλου: Βρέθηκε νεκρή στην μέση του δρόμου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην θυσιάσεις μία φιλία για χάρη ενός έρωτα ή ενός πάθους! Αν θες επανασύνδεση, προσπάθησε αργότερα και όχι αυτήν την περίοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην μπερδεύεις επαγγελματικά με ερωτικά, παρασυρόμενος από ορμές και τα πάθη σου. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς, για αυτό πρόσεχε την συμπεριφορά σου, ιδίως σε έναν έρωτα του παρελθόντος!

ΙΧΘΥΣ
Η υπεραισιοδοξία σου, σε ωθεί να γίνεις παρορμητικός σε επαφές με πρώην ή και νέες γνωριμίες ερωτικού χαρακτήρα! Πρόσεξε την οδήγηση αλλά και γενικά τις μετακινήσεις σου αυτήν την περίοδο!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share