Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Πως αντιδρούν με την επέλαση του «Ξενοφώντα» και το ξαφνικό χειμερινό σκηνικό;

Χειμώνας και ζώδια!

26 Σεπτεμβρίου 2018 17:50
Ζώδια: Πως αντιδρούν με την επέλαση του «Ξενοφώντα» και το ξαφνικό χειμερινό σκηνικό;

Και εκεί που κάναμε τα μπανάκια μας το περασμένο ΣΚ, σκάει φαινόμενο «Ξενοφών» με ισχυρούς ανέμους, κρύο, καταιγίδες, κακοκαιρία, ξερίζωμα δέντρων, διακοπές ρεύματος και δεν συμμαζεύεται.

Ψάχνουμε ζακετούλες και κρύβουμε μαγιό…

Τι φάση, λες… Ας ρωτήσουμε τα Ζώδια, λέω εγώ…

ΚΡΙΟΣ: Ρεεεε! Έπεσε η γλάστρα στο μπαλκόνι από τον αέρα ρεεεε! Όχι ρε %^#$%^$, χάλασε το μαλλί, με τόση υγρασία! Αμάν ρε! Φυσάει πολύ! Ούτε να ακούσω στο τηλέφωνο δεν μπορώ $%^$%^&$%^! Ουφ… Ξενοφών… Άλλος ένας λόγος για να έχω νεύρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις (26/09) από την Λίτσα Πατέρα: Δύσκολες ώρες για 3 ζώδια!

ΤΑΥΡΟΣ: …και μου λέει ο άλλος : «Κάνει κρύο έξω ξαφνικά. Μήπως να μείνουμε σπίτι και να παραγγείλουμε κανένα σουβλάκι;»… Η καλύτερη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ! Σ’ευχαριστώ Ξενοφώντα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όχι ρε συ, όχι… Και τώρα; Πως θα «παίζει» το μάτι μου, με τόσα ρούχα που φοράτε; Αμάν ρε Ξενοφώντα, αμάν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οκ, ήρθε ο Ξενοφώντας! Κρύο έξω και όλη η οικογένεια μέσα, να δούμε την Επιστροφή, το Τατουάζ, το Next top model και το My style rocks! Αυτή είναι ζωή!

ΛΕΩΝ: Τι λες αγάπη μου που θα βάλω εγώ ζακέτα! Σκασίλα μου για το φαινόμενο «Ξενοφών»! Το προηγούμενο ΣΚ πήγα Μύκονο και κοίτα μαύρισμα που έκανα! Είναι δυνατόν να το κρύψω; Ραντάκι και στους 20 βαθμούς ρε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τι εννοείς ότι είμαι υπερβολικός με το κασκόλ και το σκουφί; Ξενοφώντας είναι πουλάκι μου! Ύπουλος! Δεν είμαι εγώ για ιώσεις, συνάχι, δέκατα και βηχαλάκι! Απαπα! Μακριά από μας!

ΖΥΓΟΣ: Άλλαξε ο καιρός; Ψώνιααααα!!! Τι ώρα κλείνουν τα μαγαζιά φιλαράκι;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξενοφών… Κρύο, αέρας, βροχές… Άλλη μία δικαιολογία να κλειστούμε σπίτι, να κάνουμε οικονομία και ασταμάτητο σεξάκι!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ω, μωρέ… Πολλή φασαρία για το τίποτα… Πάμε ένα τριημεράκι προς Μαρόκο και θα δεις πως γυρίζοντας θα είναι ξανά κομπλέ ο καιρός! Είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι θα ξαναέρθει… Άσε τους μετεωρολόγους να λένε! Τι ξέρουν αυτοί…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια απώλεια για την χώρα: Νεκρός ο Ηλίας Τριανταφύλλου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ουάου! Τι τέλειο φαινόμενο αυτό το «Ξενοφώντας»; Όλη αυτή η συννεφιά και η μουντίλα… Πόσο τέλεια! Απορώ γιατί γκρινιάζουν οι υπόλοιποι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Summer Revolution ρε! Πάμε όλοι μαζί πορεία, παιδιά: «Έξω ο Ξενοφών, από την Ελλαδίτσα! Θέλω κοκτέιλ, παγωτό και στη θάλασσα βουτίτσα!»

ΙΧΘΥΣ: Ποιος Ξενοφών; Αλήθεια έχει μποφόρ; Κι εγώ νόμιζα πως αυτό που είδα από το παράθυρο, ήταν χαρούμενα παιδάκια που πάνε πετώντας σχολείο… Τι εννοείς δεν πετάνε τα παιδάκια; Εδώ πετάει ο γάιδαρος! Τι, όχι;

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share