Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τα ερωτικά μυστικά του γοητευτικού και αισθησιακού Ζυγού!

Μάθε τα μυστικά του και πως να τον χειριστείς στο κομμάτι των σχέσεων του.

26 Σεπτεμβρίου 2018 14:43
Ζώδια: Τα ερωτικά μυστικά του γοητευτικού και αισθησιακού Ζυγού!

Πως συμπεριφέρεται στον έρωτα το γοητευτικό και αισθησιακό ζώδιο του Ζυγού;

Ο Ζυγός έχει γεννηθεί για το παιχνίδι της αγάπης και το παίζει τόσο καλά, που συγκεντρώνει πλήθος θαυμαστών. Έχει καλή εμφάνιση, γοητεία και αισθησιασμό, έτσι λοιπόν είναι πολύ σπάνιο να βρείτε ένα Ζυγό που να είναι μόνος του.

Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Επίσης, η Αφροδίτη έχει να κάνει με τις σχέσεις. Είναι ο βασιλιάς των σχέσεων και πάντα βλέπει κάθε νέα γνωριμία του ως σταθερή σχέση.

Γι’ αυτό είναι εύκολο να κερδίσετε έναν Ζυγό, θα είστε το πιο τυχερό άτομο, αν έχει μαγευτεί από την προσωπικότητά σας. Κάνει τα πάντα για να υπάρχει ειρήνη και αρμονία στη σχέση σας, θα γεμίσει τη ζωή σας με ομορφιά και ευγένεια, εφόσον του δίνετε την προσοχή που χρειάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το "Beat Buzzer" και τον Γιώργο Μαυρίδη! Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση;

Ποτέ δεν κρίνει και πάντα βλέπει και τις δύο πλευρές μιας κατάστασης, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα βγάλει εύκολα τελικά συμπεράσματα, είναι αναποφάσιστος όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας τρελάνει, ιδιαίτερα όταν εσείς θεωρείτε ότι τα πράγματα είναι απλά. Αν είστε μαζί με έναν Ζυγό, συχνά θα αναρωτιέστε γιατί δεν μπορεί να πάρει μια τελική απόφαση.

Ο Ζυγός πολύ σπάνια μένει μόνος στην ερωτική του ζωή και πάντα βρίσκεται σε μια σχέση, είτε αυτή είναι νέα, είτε παρελθούσα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη ζωή μόνος του αλλά ότι απλά λειτουργεί καλύτερα όταν υπάρχει κάποιος να μοιραστεί τη ζωή του, τόσο τις καλές, όσο και τις κακές στιγμές. Θέλει να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση του, έτσι πάντα ψάχνει κάποιον που μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες του και να εναρμονίζεται με τις αξίες του. Ωστόσο μπορεί να βαρεθεί με μια σχέση, ειδικά αν αρχίζει να λιμνάζει.

Για τον Ζυγό μια σχέση θα πρέπει να είναι πάντα ζωντανή, να εξελίσσεται και να αλλάζει. Αν δεν είναι, βαριέται εύκολα και φεύγει. Έτσι, ενώ ένας συγκεκριμένος σύντροφος μπορεί να φαντάζει ιδανικός για ένα Ζυγό, αν η σχέση καταντήσει ρουτίνα, πιθανώς θα φύγει. Ενώ είναι φυσιολογικό για μια σχέση να μπει σε μια ρουτίνα με την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να αποφύγετε να πέσετε σε αποτελμάτωση, επειδή σύντομα θα ψάχνει για κάποιον άλλον που θα του δώσει τον ενθουσιασμό που χρειάζεται. Όταν ένας Ζυγός τελειώνει ένα ειδύλλιο και τον ρωτήσετε τι συνέβη, η πιο πιθανή απάντηση που πρόκειται να πάρετε είναι ότι βαρέθηκε.

Ο Ζυγός θέλει ένα σύντροφο που μπορεί να εκτιμήσει την ισότητα και τη δικαιοσύνη, να είναι ευγενικός και τρυφερός. Δεν μπορεί να ανεχθεί την αγένεια και την ασέβεια, οπότε θα πρέπει να του συμπεριφέρεστε με πολλή αγάπη, σεβασμό και προσοχή και να του δώσετε την ποικιλία που αναζητά, προκειμένου να πάρετε την αγάπη του. Ο Ζυγός θέλει να του λέτε πόσο τον αγαπάτε και να του κάνετε αρκετές φιλοφρονήσεις περισσότερο από ό, τι τα άλλα ζώδια. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το κάνετε αυτό, γιατί είναι τόσο αξιαγάπητος. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ματαιόδοξος, αλλά θέλει να ξέρει ότι τον εκτιμάτε και ότι είναι σημαντικός στη ζωή σας. Ως ζώδιο του Αέρα, τα λόγια και η επικοινωνία είναι σημαντικά γι’ αυτόν.

Η ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Πέθανε ξαφνικά γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Ως ζώδιο του Αέρα, στο Ζυγό αρέσει να φλερτάρει και να επικοινωνεί και με την καλή εμφάνισή του και την ευγένειά του, γίνεται το κέντρο της προσοχής. Ως εκ τούτου, στρέφεται σε άτομα που μπορούν να του χαρίσουν την προσοχή και το πιο κατάλληλο ζώδιο γι’ αυτό είναι ο Κριός. Ένας Κριός όχι μόνο θα του δώσει προσοχή και κολακεία, αλλά ενθουσιασμό και δράση για να μη βαρεθεί. Τα πράγματα θα μπορούσαν να φτάσουν στα άκρα κατά καιρούς, με ξαφνικούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά αν υπάρχει αγάπη, η σχέση αυτή μπορεί να διαρκέσει.

Άλλες καλές επιλογές είναι τα άλλα ζώδια του Αέρα, οι Δίδυμοι και ο Υδροχόος. Οι Δίδυμοι θα ταιριάξουν απόλυτα με το Ζυγό, καθώς μπορούν να του προσφέρουν τον ενθουσιασμό που χρειάζεται. Αυτή η σχέση θα μπορούσε να ανοίξει πολλές πόρτες στο Ζυγό, όπως ευκαιρίες για ταξίδια ή μάθηση. Και οι δυο αρέσκονται στην περιπέτεια και η σχέση τους θα έχει πολλές εναλλαγές, ακριβώς με τον τρόπο που αρέσει στο Ζυγό. Με τον Υδροχόο η σχέση είναι περισσότερο εγκεφαλική, έτσι μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλον. Αν και το κατά πόσο ένας Υδροχόος μπορεί να δώσει στο Ζυγό την αμέριστη προσοχή που χρειάζεται, αυτό είναι άλλο θέμα.

Αμοιβαίος θαυμασμός μπορεί να προκύψει με έναν άλλο Ζυγό ή έναν Λέοντα, όπου και οι δυο μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τις ανάγκες του άλλου και θα εκτιμήσουν την ομορφιά, το στυλ και τα χαρίσματά του.

Κανονικά οι σχέσεις μεταξύ ομοίων ζωδίων μπορεί να είναι λίγο έντονες, αλλά αυτή η σχέση θα λειτουργήσει, εφόσον κανένας από τους δυο δεν θα προσπαθήσει να έχει το προβάδισμα, γιατί αν ο ένας απαιτεί να παίρνει περισσότερη προσοχή από ό, τι ο άλλος, η σχέση είναι καταδικασμένη.

Αναλυτικά οι σχέσεις του Ζυγού με όλα τα ζώδια

Ζυγός και Κριός: Δύο μισά μιας ολότητας. Τα ετερώνυμα έλκονται για να δημιουργήσουν ένα ζευγάρι με καλή επικοινωνία και έντονη σεξουαλική έλξη. Και οι δύο έχουν βρει αυτό που ψάχνουν.

Ζυγός και Ταύρος: Και τα δυο ζώδια κυβερνώνται από την Αφροδίτη, έτσι έχουν αρκετά κοινά στον τρόπο που βλέπουν τις σχέσεις. Η σχέση μπορεί να ξεκινήσει με σκαμπανεβάσματα, αλλά με καλή θέληση τα πράγματα μπορούν να ηρεμήσουν.

Ζυγός και Δίδυμοι: Υπάρχει μια έντονη αγάπη μεταξύ τους, με το Δίδυμο να εφευρίσκει τρόπους να ηρεμεί τον Ζυγό αλλά και να τον γοητεύει. Αυτή είναι μια συναρπαστική σχέση που φέρνει πολλή ευχαρίστηση και στους δύο.

Ζυγός και Καρκίνος: Και οι δύο προσφέρουν αυτό που λείπει στον άλλον, έτσι ώστε όταν θα συναντηθούν, φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται. Ωστόσο χρειάζεται διαρκής προσπάθεια για τη σταθερότητα της σχέσης.

Ζυγός και Λέων: Αυτό το ζευγάρι αντιλαμβάνεται ο ένας τις ανάγκες του άλλου και σέβεται ο ένας τον άλλο, καθώς και οι δύο θέλουν το ίδιο πράγμα από την αγάπη και από τη σχέση. Πρόκειται για μια σχέση που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ζυγός και Παρθένος: Αυτά τα δύο σημάδια μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους, καθώς ως ζώδια επικοινωνιακά αισθάνονται ότι επιτέλους βρήκαν κάποιον που να τους καταλαβαίνει. Έχουν πολλά κοινά αλλά απαιτείται υπομονή και προσπάθεια.

Ζυγός και Ζυγός: Αυτό το ζευγάρι θέλει την ισορροπία και την αρμονία και δεν αντέχει τις εντάσεις. Πρόκειται για μια πολύ ρομαντική σχέση, ο ένας βρίσκει μεγάλη ευχαρίστηση στην παρέα του άλλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω: Η Άση Μπήλιου προειδοποιεί!

Ζυγός και Σκορπιός: Σε αυτή τη σχέση, υπάρχει πολλή οικειότητα, συναισθηματική και σεξουαλική χημεία, πράγμα το οποίο δημιουργεί ένα πολύ δυναμικό ζευγάρι. Παρά τις διαφορές τους, και οι δύο παίρνουν ρίσκα στη σχέση.

Ζυγός και Τοξότης: Έρωτας με την πρώτη ματιά είναι δυνατόν να συμβεί σε αυτή τη σχέση, καθώς και οι δυο μοιράζονται την ανάγκη για περιπέτεια και ενθουσιασμό και κατανοούν ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αυτή είναι μια ευχάριστη και συναρπαστική σχέση.

Ζυγός και Αιγόκερως: Ο Ζυγός είναι μια κοινωνική πεταλούδα και ο Αιγόκερως σοβαρός και μονόχνοτος, έτσι απαιτείται αμοιβαία προσπάθεια για να προσφέρουν ο ένας στον άλλον. Το καλό είναι ότι και οι δύο παίρνουν στα σοβαρά τη σχέση.

Ζυγός και Υδροχόος: Καθώς και οι δυο είναι ζώδια του Αέρα, έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και μαζί δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα σχέση. Πρόκειται περισσότερο για μια συνάντηση μυαλών και αμοιβαίας έλξης.

Ζυγός και Ιχθύς: Και οι δύο είναι ήπιοι και ειρηνιστές και μαζί θα δημιουργήσουν μια απλή και ρομαντική σχέση. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι ότι και οι δύο αποφεύγουν τις συγκρούσεις, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούνται οι ανάγκες τους.

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share