Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζώδια και εποχές: Τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο το Φθινόπωρο ανάλογα με το ζώδιο σου!

Το Φθινόπωρο είναι μία ιδιαίτερη εποχή!

26 Σεπτεμβρίου 2018 11:27
Ζώδια και εποχές: Τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει περισσότερο το Φθινόπωρο ανάλογα με το ζώδιο σου!

Δεν καταλαβαίνω γιατί με το που τελειώνει ο Αύγουστος, όλοι αρχίζουν το «Καλό Χειμώνα!». Το σωστό είναι να πει κανείς «Καλό Φθινόπωρο!», μιας και αυτή είναι η εποχή που προηγείται. Duh! Αφού το έβγαλα από μέσα μου και ηρέμησα, να σας ευχηθώ με τη σειρά μου «Καλό Φθινόπωρο», γιατί και επισήμως πλέον το καλοκαίρι έχει τελειώσει.

Το Φθινόπωρο είναι μία ιδιαίτερη εποχή. Είναι η εποχή που πέφτουν οι πρώτες βροχές, που βάζει κρύο, που φοράμε τα ζεστά ρουχαλάκια μας και πίνουμε ζεστή σοκολάτα σε cute σημεία της πόλης.

Προσωπικά το λατρεύω, αλλά γενικά ξέρω ότι πολύς κόσμος δεν τρελαίνεται. Ίσως επειδή η εποχή αυτή συνδέεται με μερικά ιδιαίτερα ενοχλητικά πράγματα που μας συμβαίνουν και μας κάνουν να μην το βλέπουμε και με τόσο καλή ματιά. Ξεκινάει η εξεταστική και η σχολή, έρχονται τα πρώτα κρυοπαγήματα, βραδιάζει νωρίτερα και γενικότερα μία μικροκατάθλιψη υπάρχει στον αέρα.

Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, όλα τα ζώδια ανεξαιρέτως, έχουν κι από κάτι να μισούν στο Φθινόπωρο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την διπλή απαγωγή στην Κύπρο: Ο δράστης δεν το έκανε για τα λίτρα αλλά...

Κριός
Αρχίζει η σχολή, αντίο ξεγνοιασιά

Σαν φοιτητής που είσαι, ξέρεις τι πάει πακετό με το Φθινόπωρο. Για ακόμη μία φορά θα καείς στο διάβασμα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου και στα καπάκια ξεκινάει το νέο ακαδημαϊκό έτος. «Ποιος πάει πάλι σχολή;», μία ερώτηση που νιώθει στο πετσί του κάθε Κριός, που δεν είναι και τόσο των υποχρεώσεων και της πίεσης. Το Φθινόπωρο για εκείνον λοιπόν, σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα που τόσο μισεί.

Ταύρος
Ο καιρός είναι τόσο ό,τι να΄ναι

Κάθε τέτοια εποχή ο καιρός δεν παλεύεται. Τη μία μπορεί να βρέχει όλη μέρα κι όλη νύχτα και να κάνει ψοφόκρυο, ενώ την άλλη μπορεί να έχει φουλ ήλιο και ζέστη. Και τα νεύρα του Ταύρου γίνονται τσαταλάκια με κάτι τέτοια. Δεν ξέρει πώς να νιώσει ή πώς να ντυθεί και η όλη κατάσταση απλά τον εξοργίζει. Ζητάει σταθερές καταστάσεις στη ζωή του κι αυτές τις εναλλαγές στον καιρό, απλά δε μπορεί να τις διαχειριστεί με τίποτα.

Δίδυμοι
Μα να μη θέλει κανείς να βγει έξω;

Με το που μπει Φθινόπωρο, λιγοστεύουν οι φίλοι που ψήνονται να ξεμυτίσουν από το σπίτι. Λίγο η επιστροφή στην καθημερινότητα, λίγο η ψύχρα και όλοι γίνονται σπιτόγατοι. Όλοι εκτός από τον… Δίδυμο, που ως γνωστόν δεν μπορεί να σταθεί μέσα. Κάπως έτσι καταλήγει να παρακαλάει όποιον βρίσκεται στις επαφές του να ξεπορτίσουν, αλλά τρώει τέτοια άκυρα που ή θα αρχίσει να βγαίνει μόνος του ή θα σκέφτεται με νοσταλγία το καλοκαίρι και θα τσακίζει πιτόγυρα για να διώξει την πλήξη του.

Καρκίνος

Καταθλιψούλα κανείς; Μοιράζει μπόλικη το παιδί εδώ!

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή όπου τα υπαρξιακά του Καρκίνου βγαίνουν στην επιφάνεια και το αποτέλεσμα είναι απελπιστικό. Κλάματα, άσχημες σκέψεις, αρνητικότητα, απίστευτη ευαισθησία και φυσικά γερά νεύρα για τους υπόλοιπους που θα πρέπει να τον αντιμετωπίζουν. Ο Καρκίνος το Φθινόπωρο είναι μία κινούμενη κατάθλιψη, που απλά περιμένει τη συγκεκριμένη εποχή να τελειώσει, για να έρθει και πάλι στα ίσια του.

Λέων
Πολύ απότομα βραδιάζει

Σαν ζώδιο του καλοκαιριού, ο Λέων ζει για τις ηλιόλουστες, φωτεινές ημέρες. Λατρεύει να κάνει όλες τις δραστηριότητές του όσο έχει ακόμα φως και το βράδυ απλά δεν ασχολείται με τίποτα, γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει. Το γεγονός ότι η μέρα όλο και μικραίνει το Φθινόπωρο, πολύ τον ξενερώνει. Είναι κάτι που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα και είναι ένας σημαντικός λόγος να απεχθάνεται αυτήν την εποχή. Μα, ηλιοβασίλεμα από τις 6; Είναι δυνατόν;

Παρθένος
Φοβού τις αρρώστιες

Οκ, αυτός είναι ένας λόγος να μη συμπαθεί κανείς το Φθινόπωρο, αλλά ο Παρθένος είναι τόσο ψυχαναγκαστικός και φοβιτσιάρης που δεν αντέχει το γεγονός ότι μπορεί να κολλήσει ιούς και μικρόβια από το πουθενά και να αρρωστήσει. Δεν τις μπορεί τις αρρώστιες και τα κρυολογήματα. Στην πραγματικότητα, τον τρομάζει και μόνο η σκέψη. Παίρνει τις βιταμινούλες του και ντύνεται ζεστά, αλλά ποτέ δεν σταματά να φοβάται.

Ζυγός

Αντίο καλοκαιρινά ρουχαλάκια, σνιφ :'(

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των ζεστών πλεκτών, της αθλητικής φόρμας, των κασκόλ και το χειρότερο όλων για τον Ζυγό, των Ugg. Με το που τελειώνει το καλοκαίρι, ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση ως το επόμενο, μιας και δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι θα πρέπει να φοράει μακρυμάνικα τον υπόλοιπο χρόνο. Λατρεύει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του και κλαίει με λυγμούς που θα βάλει τα καλοκαιρινά στο πατάρι.

Σκορπιός
Που είν’ τα λέλουδα και η φύση που ανθεί;

Τα ξερά φύλλα που είναι το μοναδικό στοιχείο της φύσης που βλέπει γύρω του το Φθινόπωρο ένας Σκορπιός, δεν του αρκούν. Δεν μπορεί παρά να νιώθει θλίψη για το γεγονός ότι το πράσινο παραμερίζεται και έχει να αντικρίζει μόνο μία ξεραΐλα. Κάτι μου λέει πως του αρέσει η Άνοιξη…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για το "Beat Buzzer" και τον Γιώργο Μαυρίδη! Κλαίνε ή γελάνε στον ΑΝΤ1 με την τηλεθέαση;

Τοξότης
Διακοπές λέει και κλαίει

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει εδώ και καιρό και ο Τοξότης είναι πολύ λυπημένος που δε θα τσαλαβουτά πλέον στις παραλίες και δε θα πίνει τα μοχίτο του δίπλα στο κύμα. Πλέον έχει ένα σκασμό υποχρεώσεις και δραστηριότητες και πού χρόνος για ένα ταξιδάκι; Πάρτο απόφαση Τοξότη. Διακοπές τέρμα. Καλό θα ήταν να μπεις γρήγορα στο πνεύμα του Φθινοπώρου όπως οι υπόλοιποι, πριν σε πάρει από κάτω.

Αιγόκερως
Πόσο ακόμα για τα Χριστούγεννα;

Αν μπορούσε να σβήσει μία ολόκληρη εποχή ο Αιγόκερως, αυτή ξεκάθαρα θα ήταν το Φθινόπωρο. Θα ήθελε ακριβώς μετά το Καλοκαίρι να έρχονται τα Χριστούγεννα για να πηγαίνει από διακοπές σε διακοπές. Σόρρυ ε, αλλά αυτό δε γίνεται. Πρέπει να προσαρμοστείς. Σε όλους μας αρέσουν τα Χριστούγεννα, αλλά κάθε χρονιά έρχονται στην ώρα τους, οπότε take it easy.

Υδροχόος

Έλεος πχια με τα ζεστά ροφήματα

Φρέντο μόνο για τον Υδροχόο, που δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί ότι το Φθινόπωρο ο κόσμος πίνει ζεστή σοκολάτα, τσάι και καφέ. Ο Υδροχόος κάνει τη διαφορά και πίνει ολόκληρο τον χρόνο κρύα ροφήματα, γι’ αυτό κι αρρωσταίνει συνέχεια. Εύγε παιδί μου! Το ‘χεις. Τι το κακό έχει ρε συ η ζεστή σοκολατούλα, που είναι πεντανόστιμη και κάνει και καλό στο λαιμουδάκι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μέρα που πάγωσε το πανελλήνιο: 18 χρόνια από το ναυάγιο του "Εξπρές Σάμινα"

Ιχθείς
Αχ, καλοκαιράκι, πού είσαι;

Τι φάση; Υπάρχει ταύτιση με τον Τοξότη σ’ αυτό το ζήτημα φαίνεται. Και οι δύο μισούν το Φθινόπωρο, επειδή λατρεύουν απελπιστικά πολύ το Καλοκαίρι. Σας καταλαβαίνω παιδιά και εμάς μας είναι δύσκολο να χωνέψουμε ότι έχουμε ένα σωρό μήνες μπροστά μας για το Καλοκαίρι, αλλά δεν τα βάψαμε και μαύρα. Συντονιστείτε πια με την εκάστοτε εποχή και μη μας τα ζαλίζετε. Ευχαριστώ.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share