Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26/09/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

26 Σεπτεμβρίου 2018 09:30
Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι παράξενο Φεγγάρι που ήταν αυτό; Μοίρασε στο κόσμο μια ανεξήγητη ενέργεια,
δύναμη το λέω, αφού οι αντοχές αυξήθηκαν και εκείνο το «άντε λίγο ακόμα» ακούστηκε πολύ τις μέρες αυτές!

Και κάπως έτσι θα είναι το φινάλε του Σεπτέμβρη, από τη μια φλογερό και από την άλλη κρυουλιάρικο..! Μου αρέσουν οι αντιθέσεις αυτές.. προκαλούν έντονα συναισθήματα, λειτουργούμε ενστικτωδώς, ή του ύψους ή του βάθους, ή όλα ή τίποτα!



Η μέρα σήμερα είναι ζόρικη από αστρολογικής άποψης, από τη μια θέλει ο Ήλιος να φανεί, να μας ζεστάνει λίγο ακόμα, ή να αποκαλύψει αλήθειες, μπας και μάθουμε τι παίζει και από την άλλη κάποιος του βάζει εμπόδια! Δεν είναι ακόμα έτοιμο το έδαφος για να βγουν όλα στην επιφάνεια! Μα ποτέ δε θα είναι κανείς έτοιμος για αποκαλύψεις, όμως θα κρυβόμαστε πολύ πίσω από το δάχτυλό μας.. ερωτώ το περίεργο ξωτικό…;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Ψυχικό: Σοκάρει η "ταυτότητα" του δολοφόνου του φαρμακοποιού!

ντυθείτε καλά.. πουντιάσαμε! Χαχα

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σήμερα, κάτι σας κάνουν στη δουλειά και φουντώνετε στο λεπτό! Πολλές οι κουβέντες που θα κάνετε, παίζει να τσακωθείτε κιόλας, το νου σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να πέσετε στη παγίδα από μόνοι σας! Κάποιος σας βάζει τρικλοποδιές, φανερά προφανώς, δε το σηκώνει το πετσί σας και κάνετε μεγάλο χαμό! Το Φεγγάρι σας έχει υπερφορτώσει συναισθηματικά, για αυτό βαθιές ανάσες και βόλτα στο τετράγωνο!

Ταύρος
Μέρες τώρα αποζητάτε την ησυχία σας και τις μοναξιές σας, να όμως που δε σας αφήνουν και τόσο να τις απολαύσετε, όμως σήμερα, με το υφάκι σας, ίσως να μη σας πλησιάζει άνθρωπος! Μαζί με τα κρύα, αλλάζετε και εσείς συμπεριφορά! Βέβαια, η μέρα είναι ιδανική, για να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα σε όποιον σας προκαλέσει! Κινηθείτε εκ του ασφαλούς, γιατί το Φεγγάρι ωραιοποιεί τις καταστάσεις, ενώ δεν είναι έτσι..!

Δίδυμος
Πάλι με τα ερωτικά σας ασχολείστε, πάλι ξενερώνετε με τη ζωή σας ολόκληρη! Τι είναι αυτό που ζητάτε με τόση επιμονή και δε σας το δίνουν;;; Διάφορα γεγονότα, ίσως και κάποια λόγια, σας κάνουν να μη θέλετε αγάπες και λουλούδια, ούτε από το σύντροφό σας, ούτε από το μαναράκι που μόλις γνωρίσατε! Ρίξτε λάδι στη φωτιά και περιμένετε να δείτε αντιδράσεις! Συνήθως σε τέτοιες στιγμές, αποκαλύπτεται η αλήθεια!

Καρκίνος
Μυστήριο πολύ το Φεγγάρι αυτό, όσο να είναι σας έχουν πιάσει τα παράξενά σας, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας να προκαλέσει εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια! Ξεσπάτε με έναν άγαρμπο τρόπο και άγνωστο οι συνέπειες! Φταίτε σε αρκετές περιπτώσεις και δε φταίτε σε κάποιες άλλες! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, σας φορτώνουν με αρνητική ενέργεια! Ναι μεν καλό είναι να εκφράζεστε ελεύθερα, αλλά δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες!

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα σήμερα να μη μπορέσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Κάτι σας πιάνει, μπορεί να είναι ψυχοσωματικό, μπορεί να πάθατε ακόμα και λουμπάγκο! Μα δε προσέχετε χρυσά μου, δε προσέχετε! Αν καταφέρετε να πάτε στη δουλειά, θα είστε μες στη γκρίνια, εσείς και όλος ο κόσμος, για αυτό φροντίστε να μην βρεθείτε στο επίκεντρο γιατί παίζει από τη γκρίνια σας, να δημιουργήσετε εντάσεις, έτσι επειδή, το Φεγγάρι τρελάθηκε!

Παρθένος
Ένα μυστήριο υφάκι θα το έχετε σήμερα και δε νομίζω να έχει κανείς τη διάθεση να σας πλησιάσει! Δαγκώνετε ένα πράγμα, γιατί μέρες τώρα διάφορες σκέψεις σας έχουν προβληματίσει και αγχώσει, για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα στη ζωή σας! Οι επιλογές που παίρνουμε, έχουν συνέπειες! Στην αρχή είναι δύσκολο, αλλά μετά, όταν ξετυλίγεται το κουβάρι, έρχονται και οι απαντήσεις! Μη περιμένετε οι αλλαγές, να έχουν άμεσα αποτελέσματα!



Ζυγός
Από τη μια η δουλειά, από την άλλη τα προσωπικά σας, πραγματικά θέλετε να τραβήξετε τις κοτσίδες σας, όμως και πάλι λύσεις δε θα έρθουν! Νευράκια, τα έχετε, νιώθετε και μια απίστευτη υπερένταση, σήμερα γίνεστε αυστηροί, αυταρχικοί και μπόσικοι και δε σας αναγνωρίζουν! Και εντάξει στη δουλειά, που καλό είναι να κρατάμε τις ισορροπίες, αλλά στο σπίτι, σας βλέπω να τσακώνεστε για θέματα οργάνωσης και καθαριότητας και γιατί αυτό;;;

Σκορπιός
Νιώθετε σα να έχουν ανοίξει οι ουρανοί και σας στέλνουν εκπλήξεις όχι και τόσο ευχάριστες! Αναρωτιέστε τι συνέβη και γιατί εσείς και τι κακό έχετε κάνει στη ζωή σας;;; Το ταμείο άδειο! Ο έρωτας κρυμμένος! Στη δουλειά;;; Υπάρχει μήπως μια αβεβαιότητα;;; Είναι το Φεγγάρι χρυσά μου, που σας φωνάζει, να κάνετε κάτι για αυτό! Μη περιμένετε τον Αϊ Βασίλη, με τα δώρα στο χέρι. Πρώτα θα κινηθείτε αναλόγως και μετά οι χαρές και τα γλέντια!

Τοξότης
Καλά βρήκατε και εσείς τη μέρα για να ζητήσετε αύξηση! Εντάξει το ξέρουμε πως έχετε τα φόντα για εκείνο το παραπάνω, αλλά πριν μπείτε σε διαδικασία, κοιτάξτε λίγο γύρω σας, πώς είναι το κλίμα;;; Τα βάζετε ακόμα και με το σύντροφό σας, γιατί δεν έκανε οικονομία, ενώ μπορούσε! Μα η απάντηση που θα λάβετε, είναι πως μαζί τα φάγατε, για αυτό μη γκρινιάζετε! Κάποια στιγμή θα έφτανε και ο λογαριασμός! Γίνεστε ιδιαίτερα απαιτητικοί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ταξίδι των ονείρων σας με την Aegean: 7 διάσημοι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση που δεν φαντάζεστε!

Αιγόκερως
Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε το τιμόνι! Δε το έχετε με τίποτα, είστε και πολύ αφηρημένοι, πάει ήρθε το ραβασάκι, πρέπει να πληρώσετε! Μια υπερένταση τη νιώθετε, μια θολούρα επίσης, οπότε ακόμα και η πιο απλή συζήτηση, να το ξέρετε μπορεί να έχει εξελίξεις τρελές και αλλοπαρμένες, αν δεν έχετε το νου σας! Αποφύγετε καλύτερα τις πολλές τις επαφές και αν έχετε από εκείνα τα meeting, βρείτε πρόφαση να μη πάτε ή να μη γίνει!

Υδροχόος
Κατά πάσα πιθανότητα ψες το βράδυ να είχατε ένα ηρωικό ματς, εντός οικείας και σήμερα να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο! Ελπίζω να μην υπήρξε τραυματίας, γιατί το Φεγγάρι σας γυάλισε λίγο το ματάκι! Αρκετοί μια κοπάνα από τη δουλειά θα τη κάνετε, όχι τίποτα άλλο, μπας και ηρεμήσει το νευρικό σας το σύστημα! Κάποιοι μπορεί να πείτε πως πάτε δουλειά και να βρεθείτε αλλού και αλλού σα κυνηγημένοι! Του τρελού λέμε..! Μα τι ξεστομίσατε και εσείς;;;

Ιχθύς
Γιατί να μη σας πιάσει και εσάς, το αστρολογικό κύμα κακοκαιρίας;;; Από τη μια θέλετε να βοηθήσετε τους δικούς σας τους ανθρώπους, από την άλλη αποφεύγετε τις πολλές τις συναντήσεις! Πώς γίνεται αυτό, να μας το πείτε! Βρίσκεστε σε αναμονή επαγγελματικών εξελίξεων, στα κάρβουνα εν ολίγοις, το ταμείο αδειάζει και αγωνιάτε για το μέλλον! Από το να δηλητηριάζετε τις σχέσεις σας, καλύτερα να κλείσετε το κινητό και να εξαφανιστείτε!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share