Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ζώδια: Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 26/9! - Έρχονται μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια!

Δες πως θα σε επηρεάσει…

25 Σεπτεμβρίου 2018 15:30
Ζώδια: Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 26/9! - Έρχονται μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια!

Ο Ήλιος και ο Κρόνος, σχηματίζουν Τετράγωνο, προκαλώντας αρκετές δυσκολίες και ρήξεις στην καθημερινότηταμας, στις 26/9. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Κρόνος στο Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018.

Μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια, αλλά και προβλήματα του παρόντος ή του παρελθόντος έρχονται προκαλώντας δοκιμασίες αλλά και… τιμωρίες για παρελθοντικά λάθη, που θα μας ρίξουν το ηθικό και θα μας εξαντλήσουν!

Για να περάσει ανώδυνα αυτή η όψη, οφείλουμε να προσέχουμε πολύ και να προλάβουμε καταστάσεις με σύνεση, ωριμότητα, λογική, ψυχραιμία και ταπεινότητα!

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο, είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, του 1ουδεκαημέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Έρχονται αρκετά και σοβαρά προβλήματα, ιδίως στη συντροφική σου ζωή. Αν προσπαθήσεις και παλέψεις με ωριμότητα και εντιμότητα, θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και τις αναποδιές και θα αποφύγεις ρήξεις και ενδεχομένως έναν χωρισμό, αν είσαι δεσμευμένος!

ΤΑΥΡΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις να δουλέψεις σκληρά και να αποδείξεις ακόμα και μέσα από δύσκολες συνθήκες, την αξία σου! Φρόντισε επιμελώς το σώμα σου και μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πες όχι στην επιπολαιότητα, την ανώριμη ανεμελιά και την ανούσια διασκέδαση στον έρωτα και φρόντισε να χειριστείς τα πράγματα, με απόλυτη σοβαρότητα, εντιμότητα και υπευθυνότητα. Όχι στον εγωισμό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά προβλήματα θα παρουσιαστούν στο σπίτι και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Πρέπει να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις πραγματικά για να βελτιώσεις τα πράγματα, φροντίζοντας οικογενειακές υποχρεώσεις και εξομαλύνοντας τις σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα. Πες όχι στα ερωτικά πισωγυρίσματα αυτές τις μέρες.

ΛΕΩΝ
Πρόσεξε αυτές τις μέρες τα λόγια σου και φρόντισε να αντιμετωπίζεις με εντιμότητα και ωριμότητα τα προβλήματα στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρόσεχε τα κουτσομπολιά και προστάτεψε τις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τρίζουν τα θεμέλια στην σταθερότητα και την σιγουριά της αισθηματικής σου ζωής και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην έχεις ρήξεις. Τα οικονομικά σε πιέζουν αρκετά αυτές τις μέρες και θα πρέπει να προσέξεις πολύ την διαχείριση τους!

ΖΥΓΟΣ
Πρόσεχε αυτές τις μέρες, γιατί θα υπάρξει πίεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα της προσωπικής σου ζωής και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αντιμετώπισε άμεσα τα προβλήματα με λογική και σύνεση, ώστε να αποφύγεις ρήξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άγχος και ανασφάλειες σε αναστατώνουν αυτές τις μέρες και απαισιοδοξείς! Διατήρησε την ψυχραιμία και την ηρεμία σου και απέφυγε οπωσδήποτε παρασκηνιακές ενέργειες και απαγορευμένους έρωτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόστιμο 150 ευρώ για εκατομμύρια Έλληνες οδηγούς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε για τι ποσό κλείνει το Mega!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναγνώρισε τα λάθη σου απέναντι σε φίλους σου και διόρθωσε τα. Μην θεωρείς κανέναν και τίποτα δεδομένο και μην προκαλείς ρήξεις χωρίς λόγο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά τα προβλήματα σε οικογένεια και καριέρα και κάποια γεγονότα καταστρέφουν την κοινωνική σου εικόνα. Απέφυγε λάθος και αλαζονικές συμπεριφορές, μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα προκύψουν κάποιες δυσκολίες και ρήξεις, μέσα από επαφές, ειδήσεις και μετακινήσεις. Η αισιοδοξία σου μειώνεται αισθητά και αναγκάζεσαι να μείνεις προσγειωμένος και οπωσδήποτε ολιγαρκής στους στόχους σου.

ΙΧΘΥΣ
Πολλές οικονομικές εκκρεμότητες και εμπόδια σε πιέζουν τώρα, γι’ αυτό σταμάτησε τα περιττά έξοδα. Στον έρωτα υπάρχει ψυχρότητα, παράλογες εμμονές και μελαγχολία.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share