Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από την Άντα Λεούση!

Έρχονται μεγάλα πάθη και έρωτες! Ανήκεις στους τυχερούς;

23 Σεπτεμβρίου 2018 11:43
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από την Άντα Λεούση!

Έρχονται μεγάλα πάθη και έρωτες! Ανήκεις στους τυχερούς;

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα αφορούν τις συνεργασίες σας, γιατί δε θα κρίνετε δίκαια και ψύχραιμα τα γεγονότα. Είναι αμαρτία να καταστρέψετε επαγγελματικές σχέσεις που αποδίδουν τώρα και στο μέλλον ακόμα περισσότερα. Τα μικρά σκαμπανεβάσματα που έχετε συνηθίσει να υπάρχουν στη ζωή σας, τη μια στιγμή θα σας ακινητοποιούν και την άλλη θα σας βάζουν σε εγρήγορση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, γιατί εκεί θα είναι το μοναδικό μελανό σας σημείο. Η προεργασία σε ότι ετοιμάζεται θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Εάν εργαστείτε με συνέπεια θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα, αφού θα κερδίσετε μεγάλα ποσά με την ενασχόλησή σας. Εάν δεν χειριστείτε τα πράγματα με ηρεμία, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας. Δεν αγγίζετε το ανώτατο όριο της ικανοποίησης, αλλά είστε ευχαριστημένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» μεγατόνων: Κατεβαίνει ο Ντάνος στην πολιτική;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια τάση αδιαφορίας από το σύντροφό σας θα είναι η αφορμή για να διερευνήσετε τι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομονωθείτε λίγο στις σκέψεις σας. Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και πάνω στον ενθουσιασμό σας προβείτε σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα δυσκολέψετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Κρατήστε την ουσία χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Απαιτείται πειθαρχία, προσοχή και συγκέντρωση για να επικρατήσει ισορροπία στις σχέσεις σας και πάνω απ’ όλα να διατηρείτε το μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε κάπως δύσκολοι στο να κάνετε καινούριες σχέσεις και πάντα προσπαθείτε να σώζετε από τη φθορά αυτές που υπάρχουν και να κάνετε υπομονή όταν σας προβληματίζουν. Δώστε έμφαση περισσότερο στις προσωπικές και συγγενικές σας σχέσεις, ώστε αργότερα να γίνετε πιο γοητευτικοί, αλλά και περιζήτητοι. Μπορεί να προσπαθείτε να αποφύγετε τις μεγάλες παρέες, όμως, όπως φαίνεται οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν εκεί και εσείς θα πρέπει να το αποδεχθείτε.

ΛΕΩΝ: Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε επιτέλους να προσγειωθείτε, μια που μέχρι στιγμής έχετε χάσει πολύτιμο χρόνο με αναλύσεις επί αναλύσεων και προβληματισμούς. Κατά καιρούς σας έχουν απασχολήσει σοβαρά τα κακώς κείμενα της ζωής σας και είχατε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πως θα αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, αλλά ο ανασταλτικός παράγοντας των «πρέπει» που κάθε φορά βάζατε ως γνώμονα, σας έκανε να μη σκέφτεστε ποτέ ότι σημαντικότερο ήταν να δώσετε προτεραιότητα στα «θέλω».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως σαν φυσιολογικός άνθρωπος έχετε και εσείς ανάγκες και επιθυμίες που ζητούν κάλυψη. Η ενέργειά σας θα είναι αισθητά μειωμένη, γι’ αυτό μην το παρακάνετε και καταρρεύσετε, αλλά φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να επανέλθετε και πάλι δυναμικά μόλις χρειαστεί. Θα εντείνει περισσότερο το άγχος σας για τα καθημερινά θέματα και τα πράγματα δε θα πηγαίνουν ακριβώς όπως εσείς θα θέλατε. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή και να δείξετε ψυχραιμία, γιατί δε είναι πολύ εύκολο να βάλετε σε κίνδυνο κάποιες από τις σταθερές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να ακούτε τους άλλους ακόμα και αν αυτά που λένε δε σας ενδιαφέρουν άμεσα, γιατί από τα λεγόμενά τους θα βρείτε στο μέλλον χρήσιμες πληροφορίες. Ευνοούνται αρκετά οι συνεργασίες και γενικά οι σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη. Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας δεδομένα, απομακρύνοντας δια παντός τις αρνητικές επιρροές. Θα υπάρξουν καταστάσεις και σημαντικές ευκαιρίες για σημαντικές συνεργασίες, όμως, θα πρέπει να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας για να μη γίνουν λαθεμένες επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήστε με συνεργάτες, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις για θέματα που εδώ και πολύ καιρό αναβάλατε. Θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα που είχατε στο παρελθόν και που θα πρέπει για άλλη μια φορά να τα απομακρύνετε από τη ζωή σας, για να μη μπορέσουν κάποια πρόσωπα να σας κάνουν κακό. Μη ψάξετε να βρείτε ποιος και τι φταίει, αλλά προσπαθήστε να βρείτε τη ρίζα του κακού και να την αποκόψετε μια και έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τις δυνατότητες να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας σχέση, αλλά θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να παλέψετε για να κρατήσετε τη σχέση σας και όχι να εγκαταλείψετε με την πρώτη δυσκολία. Είναι απαραίτητο σε εσάς για να μπορέσετε να προχωρήσετε, αυτό που θα δημιουργηθεί να μην είναι επιπόλαιο ή πρόσκαιρο. Η σχέση με το σύντροφό σας αν πάψετε να είστε υπερβολικοί, μπορεί να πάρει νέα ώθηση. Όμως, από εσάς θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24-30/09) από τον Κώστα Λεφάκη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σταθερότητα που αποζητάτε δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με αυτό που επιλέγετε κάθε φορά. Για να την επιτύχετε δεν πρέπει να διαλέγετε ανθρώπους που φεύγουν απρόσμενα από τη ζωή σας. Χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, καθώς οι δυνατότητές σας αυξάνονται και η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Η ριζική αναθεώρηση σε ότι θα αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας, κρίνεται απαραίτητη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με καινούριες πληροφορίες μέσα στο μυαλό σας για το πώς θέλετε να λειτουργήσετε μέσα στη σχέση σας, θα ανοίξετε καινούριους δρόμους για την ερωτική σας πορεία. Με σταθερή την απόφαση να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας, των σκέψεων και των ενεργειών σας, αφήστε πίσω το παρελθόν και σταματήστε να προτρέχετε των καταστάσεων, νομίζοντας ότι είστε αλάνθαστοι. Εσείς λοιπόν που διατηρείτε μια μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί να παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να παίζετε παιχνίδια με τις αντιφάσεις σας, στο ερωτικό σας μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Οι υποχρεώσεις και τα ενδιαφέροντά σας είναι συνήθως μονόπλευρα και έτσι ο σταθερός προβληματισμός σας, είναι δέσμευση ή ανεξαρτησία, αλλά αυτό το μήνα φαίνεται πως η συντροφικότητα θα μετράει πολύ περισσότερο από την επίτευξη των στόχων σας. Εκ των πραγμάτων θα αποδειχθεί πως έχετε ανάγκη να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας μέσα από τη συνύπαρξη, για να διατηρήσετε σε υψηλά επίπεδα τη δημιουργικότητά σας. Κοντρολάρετε τις εκρήξεις σας, για να επιτύχετε ακόμα καλύτερες συνεργασίες.

oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share