Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποια η σχέση τους με τη μεταφυσική τους πλευρά;

Πόσες φορές δεν έτυχε να νιώσουμε μέσα μας, να χτυπάει ένα εσωτερικό «καμπανάκι»;

21 Σεπτεμβρίου 2018 13:23
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποια η σχέση τους με τη μεταφυσική τους πλευρά;

Πόσες φορές δεν έτυχε να νιώσουμε μέσα μας, να χτυπάει ένα εσωτερικό «καμπανάκι»;

Κοινώς, «την άκουσα!» Πόσες όμως από αυτές τις φορές, του δώσαμε την απαραίτητη προσοχή και πόσες άλλες κάναμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα και συνεχίσαμε;

Όλοι μας, λίγο έως πολύ, έχουμε να θυμηθούμε τέτοιες στιγμές. Κάποιες φορές, ευγνωμονώντας τον εαυτό μας που μας προειδοποίησε και τον ακούσαμε και κάποιες άλλες, που δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε και αργότερα μπορεί ακόμη και να το μετανιώσαμε που δεν του δώσαμε την πρέπουσα προσοχή.

Ίσως γιατί κάποιες φορές μπορεί να το μπερδεύουμε με τους προσωπικούς μας φόβους και να μη νιώθουμε πάντα τη διαφορά της αυθόρμητης σκέψης από εκείνης που είναι παράγωγο της προσωπικότητας ή του χαρακτήρα μας.

Ποια είναι λοιπόν η σχέση του καθενός μας με τη μεταφυσική μας πλευρά, ανάλογα με το ζώδιό μας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την Κατερίνα Αναγνωστάκη: Η σχέση της με γνωστό βαρυποινίτη!

ΚΡΙΟΣ:

Ένας Κριός, είτε έτσι, είτε αλλιώς, λειτουργεί πάντα αυθόρμητα και παρορμητικά. Από αυτή τη σκοπιά, θα λέγαμε ότι εμπιστεύεται αυτήν την αθόρυβη φωνούλα μέσα του. Παρ’ όλα αυτά, και ακριβώς εξαιτίας αυτού του παρορμητικού του χαρακτήρα, υπάρχουν κάποιες φορές που ενώ ένιωσε κάτι μέσα του να τον αποτρέπει από το να κάνει κάτι, ακριβώς όμως λόγω του παρορμητισμού του, δεν έδωσε προσοχή ή δεν έκανε την υπομονή που χρειαζόταν και δεν την εμπιστεύθηκε. Το αποτέλεσμα είναι, όταν βιώνει τα αποτελέσματα των πράξεών του, να θυμάται ότι κάποια στιγμή ένιωσε κάτι να τον προειδοποιεί και να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο που δεν το άκουσε.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ο Ταύρος, λόγω του ορθολογικού του τρόπου σκέψης, δύσκολα θα επιτρέψει στον εαυτό του να εμπιστευθεί αυτή την εσωτερική φωνούλα. Εξάλλου, είναι κι αυτό το περιβόητο πείσμα του, που δεν θα του επιτρέψει να αλλάξει πορεία ή σχεδιασμό από αυτό που έχει ήδη αποφασίσει. Για εκείνον, μόνο ό, τι έχει περάσει από τις εξετάσεις του προσωπικού του νοητικού μικροσκοπίου, διαθέτει την ικανότητα να τον πείσει. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και για εκείνον στιγμές που ίσως κάτσει να σκεφτεί λίγο παραπάνω τι είναι αυτό που τον προειδοποιεί. Όταν συμβαίνει αυτό, και ιδίως σε θέματα οικονομικά ή προσωπικά, έχει αποδειχτεί ότι τον οδηγεί και σε επιτυχημένα αποτελέσματα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο - βόμβα: Ανθρωποκτονία ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη! Σοκάρει το πόρισμα του Εισαγγελέα που ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η περίφημη εξυπνάδα του Διδύμου, σε μεγάλο ποσοστό, οφείλεται και στο αλάθητο ένστικτό του. Είναι εκείνος που από παιδί μπορεί να έπαιζε αυθόρμητα το παιχνίδι του να μαντέψει αν θα απαντήσουν στο τηλέφωνο ή το ποιος τον καλεί. Σαν ενήλικας, έχει παρατηρήσει ότι όταν σκέφτεται κάτι ή κάποιον έντονα, μετά από λίγο, θα έχει νέα του, ακόμη κι αν πίστευε ότι αυτό θα ήταν αδύνατο, γιατί το άτομο αυτό είναι στην …Αυστραλία και η διαφορά της ώρας δεν θα το επέτρεπε. Αυτό του συμβαίνει ιδιαίτερα με άτομα με τα οποία είναι συναισθηματικά δεμένος. Το καλό μαζί του είναι ότι το έχει συνειδητοποιήσει και κάθε φορά που του συμβαίνει, το ακούει προσεκτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Ως ζώδιο του νερού, πως θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά μαζί του. Μέσα στην υδάτινη φύση του, κυκλοφορεί πιο εύκολα η πληροφορία και ιδίως αν αυτό αφορά άτομα που αγαπά ή ανήκουν στην οικογένειά του, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σφάλλει. Από την άλλη, όταν κάτι έντονο πρόκειται να συμβεί, μπορεί για αρκετό διάστημα να είναι μελαγχολικός ή η συναισθηματική του κατάσταση να περνά διάφορες μεταπτώσεις. Ο κυκλοθυμικός του χαρακτήρας επηρεάζεται πολύ περισσότερο και όλη αυτή η κατάσταση νιώθει να τον κουράζει και να τον αποδυναμώνει. Όταν αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι κάτι ευχάριστο, παρατήρησέ τον με τι καλή διάθεση ξυπνάει τα πρωινά!

ΛΕΩΝ:
Ο Λέων, ως φύση αισιόδοξη και θετική, εύκολα θα «ακούσει» μια ευχάριστη προαίσθηση αλλά από την άλλη, δύσκολα θα δεχτεί ένα δυσάρεστο προμήνυμα. Σε αυτήν την περίπτωση, προτιμά να γυρίσει την πλάτη του και να κάνει ότι ποτέ δεν το ένιωσε, στην πραγματικότητα όμως, αυτό τον έχει επηρεάσει αρκετά βαθιά και ανά πάσα στιγμή βρίσκεται σε ετοιμότητα. Αν είναι γονιός, η διαισθητική του ικανότητα τον βοηθά πολύ στις σχέσεις του με τα παιδιά του. Γενικά, για ό, τι αφορά αγαπημένα του άτομα, είτε ανήκουν στο συγγενικό του περιβάλλον, είτε στο φιλικό, οι ψυχικές του «κεραίες», είναι αρκετά ευαίσθητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αν και γήινο το ζώδιο της Παρθένου, δεν παίρνει αψήφιστα αυτές τις εσωτερικές προειδοποιήσεις. Τις ακούει προσεκτικά και μπορεί να αλλάξει πραγματικά τον προγραμματισμό του, προκειμένου να αποφύγει μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ευαισθησία του αυτή είναι πιο έντονη σε ό, τι αφορά θέματα υγείας αλλά και θέματα μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον. Κάποιες φορές μάλιστα, μπορεί να περάσει κάποιος άγνωστος από δίπλα του και να νιώσει ένα «τσίμπημα», γνωρίζοντας ότι αυτός ο άνθρωπος, κάποια στιγμή στο μέλλον θα παίξει ρόλο στη ζωή του και θα τον ενοχλήσει. Όταν νιώσει λοιπόν κάτι, ακόμη και δυσάρεστο, δεν θα αφεθεί απλά στο συναίσθημα που του γεννά αλλά θα κοιτάξει να βρει ταυτόχρονα και εναλλακτικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ:
Ένας Ζυγός, πολλές φορές στη νεανική του ηλικία είχε νιώσει διαισθητικά προμηνύματα και μπορεί να μην τα είχε πάρει στα σοβαρά. Όσο όμως μεγαλώνει, όλο και περισσότερο τα ακούει και τα προσέχει. Συνήθως, εκεί που περισσότερο τον ενδιαφέρει να έχει μια εσωτερική καθοδήγηση, είναι στα θέματα των σχέσεων με τους άλλους. Είτε είναι ερωτικοί σύντροφοι, είτε συνάδελφοι. Το θέμα όμως είναι ότι όταν εστιάζει πολύ σε αυτό, αντί να διευκολύνει τη ροή της ενέργειας, περισσότερο την μπλοκάρει κι αυτό γιατί δημιουργεί παρεμβολές, βάζοντας στη μέση τα προσωπικά του συναισθηματικά κριτήρια που αλλοιώνουν το νόημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Εδώ μιλάμε για περίπτωση πραγματικού μέντιουμ! Από πολύ μικρή ηλικία, ένας Σκορπιός έχει μάθει να ζει σε αυτήν την κατάσταση. Στην αρχή, μπορεί απλά να το παρατηρούσε αλλά όσο περνούν τα χρόνια, όλο και περισσότερο εμπιστεύεται την εσωτερική του καθοδήγηση. Εκεί που πραγματικά μπορεί να σφάλλει, είναι όταν πρόκειται για τις ερωτικές του σχέσεις. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί όταν θέλει κάτι πολύ, δεν πτοείται από καμιά προειδοποίηση, είτε γιατί η αυτοκαταστροφική του διάθεση, τον οδηγεί εκεί που ξέρει ότι θα πονέσει. Αν καταφέρει να επιβληθεί στο «σκοτεινό» κομμάτι του εαυτού του, μπορεί να βοηθηθεί εκπληκτικά στη ζωή του από αυτό το χάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ένας Τοξότης, όσο κι αν δείχνει ανέμελος, ακόμη και απερίσκεπτος κάποιες φορές, ή σου δίνει την εντύπωση ότι θα περιγελούσε τέτοιου είδους θέματα, μπορεί πραγματικά να εκπλαγείς όταν συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ μπορεί να παίρνει στα σοβαρά τέτοιου είδους εσωτερικά μηνύματα. Εξάλλου, ένας Τοξότης πάντα έχει υψηλά ενδιαφέροντα και αναζητήσεις, ποτέ μη σε ξεγελά η εικόνα του ευχάριστου και χαμογελαστού παιδιού που δείχνει προς τα έξω. Κατά βάθος, η ψυχή του πάντα κάτι αναζητά και αφουγκράζεται οτιδήποτε συνηχεί με αυτή. Το καλό μαζί του είναι πως επειδή πάντα εστιάζει στη λύση των θεμάτων που αντιμετωπίζει, μπορεί πιο εύκολα να την διαισθανθεί, όταν έρθει ο σωστός χρόνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή την ημέρα κλείνει οριστικά το Mega μετά από 28 χρόνια λειτουργίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Όσο κι αν κάποιες φορές δείχνει ότι τέτοιου είδους θεωρίες τις κοροϊδεύει, μέσα του δεν είναι πάντα απαραίτητο κι ότι το εννοεί. Ακόμη και ο γήινος, πραγματιστής Αιγόκερως έχει εκείνες τις στιγμές που κάτι ξεφεύγει από τον απόλυτο έλεγχό του και του δημιουργεί τη φυσική περιέργεια να το εξερευνήσει. Βέβαια, μπορεί μετά όταν το συζητήσεις μαζί του, να σου πει ότι βάσει των πιθανοτήτων μπορεί να ήταν μια απλή σύμπτωση και μόνο αλλά κάπου μέσα στα μάτια του, ίσως προλάβεις να δεις μια φευγαλέα λάμψη, του στυλ: «Βρε μπας…; Μπα, όχι. Αποκλείεται!» Κι εκεί μπορεί να κλείσει το θέμα μέσα του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ένας Υδροχόος, ή που κατά καιρούς θα κατακλύζεται από διαισθητικά μηνύματα ή που όταν θα το θέλει πολύ, θα επικρατεί απόλυτη σιγή… Ως αέρινο ζώδιο, καταφέρνει πολλές φορές να συλλάβει «προειδοποιήσεις» που όχι μόνο αφορούν εκείνον προσωπικά αλλά που μπορούν ακόμη να σχετίζονται και με ανθρώπους για τους οποίους έχει μόνο ακούσει αλλά δεν τους γνωρίζει. Ως ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο άτομο με τον πόνο των άλλων, καταφέρνει να έχει μια βαθιά ψυχική σύνδεση με το κοινωνικό σύνολο, με αποτέλεσμα πολλές φορές κι ενώ έχει ακούσει λίγα, να καταλαβαίνει πολλά περισσότερα.

ΙΧΘΥΣ:
Με έναν Ιχθύ, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να σε εκπλήξει με το τι ξέρει, χωρίς ακόμη και ο ίδιος να έχει συνειδητοποιήσει τι γνωρίζει! Αυτός ο άνθρωπος, σου δίνει την εντύπωση ότι πολλές φορές έχει απευθείας σύνδεση και συνομιλία με τον Θεό τον ίδιο! Υδάτινη και κατεξοχήν συναισθηματική φύση, οι ψυχικές του κεραίες είναι διαρκώς σε εγρήγορση και με έναν μαγικό τρόπο, τα μηνύματα σε εκείνον, καταφέρνουν και περνούν πιο εύκολα από το ασυνείδητο στο συνειδητό του επίπεδο. Τα όνειρα είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που τα λαμβάνει. Αν καταφέρει και αξιοποιήσει σωστά όλες αυτές τις πληροφορίες στη ζωή του, είναι ο άνθρωπος που με αυτό του το χάρισμα, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην εξέλιξη του εαυτού του και ταυτόχρονα να ανακουφίσει τον ψυχικό κόσμο των άλλων!

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share