Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια και... Χάρι Πότερ: Ποιος χαρακτήρας είναι το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Με ποιους θα ταίριαζες στο Hogwarts;

20 Σεπτεμβρίου 2018 19:52
Ζώδια και... Χάρι Πότερ: Ποιος χαρακτήρας είναι το άλλο σου μισό σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Αν μεγάλωσες διαβάζοντας τα βιβλία και βλέποντας τις ταινίες τον Χάρι Πότερ, τότε ένα crush θα το είχες σίγουρα με κάποιον από τους πρωταγωνιστές.

Άσε με να μαντέψω καλύτερα.Σαν αγόρι, πολύ θα ήθελες μια κολλητή φίλη σαν την Ερμιόνη (ο Ρον ήξερε τι έκανε), ενώ σαν κορίτσι αμφιταλαντευόσουν μεταξύ Ρον (γιατί ήταν πολύ cute) και Χάρι (γιατί ήταν η φίρμα του όλου πράγματος).

Λίγο κρίμα βέβαια για το υπόλοιπο casting, που δεν το πρόσεξες ποτέ! Σε χάλαγε δηλαδή η μικρή Τζίνι ή κάποιος από τους κοκκινομάλληδες δίδυμους; Ότι θα τους έλεγες όχι δηλαδή, αν τύχαινε να σου την πέσουν…

Επειδή λοιπόν σε κόβω για ρηχό άνθρωπο κι αν κάτι δε μας αρέσει σε τούτη τη ζωή είναι οι επιφανειακοί οι τύποι, είπα να αναθέσω στα ζώδια την κατάσταση (γιατί οι δικές σου επιλογές είναι πολύ περιορισμένες βλέπεις) και να βρουν αυτά βάσει των χαρακτηριστικών σου, ποιος θα ήταν το ιδανικό ταίρι για σένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το έφαγαν το παιδί μου… Το παιδί μου»: Συγκλονίζει η μητέρα της 33χρονης δικηγόρου που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά!

Να ξέρεις έχει και Σνέιπ και (τον τότε) Νέβιλ μέσα η λίστα, έτσι για να μάθεις να είσαι προκατειλημμένος!

Κριός -> Ερμιόνη (Παρθένος)

Κριέ μου, είσαι ένα άτομο γεμάτο από ενθουσιασμό και πάθος για τη ζωή, επομένως δε θα μπορούσες να έχεις δίπλα σου κάτι πιο… ξενέρωτο. Θέλεις έναν εξίσου δυναμικό άνθρωπο, που να σε ενθαρρύνει να κάνεις νέα πράγματα, να κυνηγάς τα όνειρά σου και να φουντώνει την ενέργειά σου. Η Ερμιόνη λοιπόν, είναι έξυπνη (τι μας είπες τώρα;), δυναμική, πεισματάρα, ωστόσο σαν Παρθένος, αρκετά ρεαλίστρια για να σε προσγειώνει στην πραγματικότητα τις φορές που πας να ξεφύγεις. Γιατί είναι φορές που το κάνεις κι αυτό…

Ταύρος -> Ρον (Ιχθύς)

Είσαι ντόμπρο παιδί, νοιάζεσαι για τους άλλους, είσαι υπομονετικός και πιστός σαν άνθρωπος, επομένως το ταίριασμα στη δική σου περίπτωση είναι ένα. Ρον Ουέσλι δαγκωτό! Σαν ευαίσθητο και δημιουργικό ψαράκι που είναι, θα στέκεται δίπλα σου σε καθετί, θα εκτιμάει όλα αυτά τα καλά χαρακτηριστικά που έχεις και κυρίως, το γεγονός πως σε έχει. Τώρα βέβαια έτσι όπως τα περιγράφω, όλοι θα θέλανε έναν Ρον δίπλα τους. Ωστόσο, μία τον έχει… (Όταν κι αν ποτέ καταλάβει ότι δεν ταιριάζει με την Ερμιόνη (που είναι Παρθένος!), προσπάθησε να κάνεις την τύχη σου.)

Δίδυμοι -> Ντράγκο (Δίδυμοι)

Ο Δίδυμος προφανώς και με Δίδυμο θα ταιριάξει, αφού όλοι οι άλλοι μία του ξινίζουν, την άλλη του βρωμάνε! Τελοσπάντων, ίσως να μην είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που έπεσες πάνω στον υιό της οικογενείας Μαλφόι, αλλά το γεγονός πως μόνο κάποιος με τα δικά σου μυαλά θα μπορέσει να σε καταλάβει. Είσαι περίπλοκος χαρακτήρας (το γνωρίζουν οι πάντες!), οπότε χρειάζεσαι κάποιον με τα ίδια επίπεδα περιπλοκότητας για να επικοινωνήσετε κι ο Ντράγκο είναι ακριβώς αυτό το άτομο. Ναι μεν κακούλης από τη μία, από την άλλη όμως έχει δείξει σημάδια ευαισθησίας, τα οποία πιστεύουμε ότι κατά βάθος είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που φανερώνει.

Καρκίνος -> Λούνα (Υδροχόος)

Σαν ευγενική και καλοσυνάτη ψυχή που είσαι, θες κάποιον δίπλα σου να σου δείχνει το καλό στον κόσμο και όχι να επιβεβαιώνει τις ανησυχίες σου για το ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Θες λοιπόν μια εξίσου ευγενική ψυχή, ίσως και λίγο ονειροπαρμένη (γιατί αλλιώς δε θα μπορεί να πεισθεί ούτε η ίδια γι’ αυτό). Όπως καταλαβαίνεις, όλα αυτά οδηγούν σε ένα και μόνο άτομο, που δεν είναι άλλο από τη Λούνα Λάβγκουντ. Βλέπει λίγο παραπέρα από την πραγματικότητα και ζει στον δικό της κόσμο των θαυμάτων, πράγμα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την σκληρή πραγματικότητα στην οποία επιμένεις να ζεις.

Λέων -> Τζορτζ ή Φρεντ (Κριοί)

Η αυτοπεποίθηση και η φιλοδοξία είναι αδιαμφισβήτητα και ασταμάτητα χαρακτηριστικά σου. Ωστόσο καμια φορά ξεχνάς να βάζεις αυτό το αλατοπίπερο που λέμε στη ζωή. Ξεχνάς την ανάλαφρη και διασκεδαστική πλευρά της, οπότε και χρειάζεσαι κάποιον να σου τη θυμίσει, ή και να σου τη μάθει από την αρχή. Η δυναμικότητα θέλει και τα όριά της, θέλει να ξεκουράζεσαι που και που από αυτήν, και πίστεψέ με, δε θα βρεις πουθενά κανέναν να το κάνει καλύτερα από τον Τζορτζ. Ή τον Φρεντ, το ίδιο είναι. Το ίδιο έξυπνα και φιλόδοξα τυπάκια σαν κι εσένα (έχετε κοινά με λίγα λόγια), ωστόσο ξέρουν και πώς να ξεδίνουν και να το γλεντάνε, ρε παιδί μου.

Παρθένος -> Χάρι (Λέων)

Παρθένε, η δημιουργικότητα και το πάθος κυλούν στο αίμα σου. Ή μάλλον καλύτερα, εσύ κυλάς και ζεις μέσα σ’ αυτά. Όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο, έχεις αυτήν την ικανότητα να δημιουργείς ένα αίσθημα ασφάλειας και οικειότητας μαζί του από πολύ νωρίς. Ωστόσο χρειάζεσαι κάποιον που να μπορεί να εκτιμήσει και να σεβαστεί αυτά που προσφέρεις μεν, να σε βγάλει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου δε. Και προφανώς δε θα βρεις καλύτερον από τον Χάρι Πότερ! Έχει δείξει σημάδια αφοσίωσης ουκ ολίγες φορές, δεν μπορείς να πεις, έχει μάθει από μικρή ηλικία την αληθινή αξία των πραγμάτων, είναι παιδί γενναίο και ζει για την περιπέτεια. Perfect match!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε την βόμβα το Πρωινό και η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το νέο "καυτό" ζευγάρι της ελληνικής showbiz! (video)

Ζυγός -> Mπιλ (Τοξότης)

(Αν έχεις διαβάσει τα βιβλία της σειράς, τότε θα ξέρεις λίγα πράγματα παραπάνω γι’ αυτόν τον χαρακτήρα).

Εμείς πάντως που γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα για τον δικό σου χαρακτήρα, ότι είσαι δυναμικός και γεμάτος πυγμή, αλλά βαθιά μέσα σου έχεις κρυμμένη και μια ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου, σου προτείνουμε σαν ταίρι τον Μπιλ. Ήρεμος χαρακτήρας, αποφασιστικός ωστόσο όταν πρέπει, και παιδί της οικογενείας Ουέσλι (πολύ σημαντικό!), θα κάνατε ένα πολύ δυνατό ζευγάρι.

Σκορπιός -> Ρέμους Λούπιν (Ιχθύς)

Σκορπιέ, οι έρωτες και οι αγάπες είναι μεγάλη υπόθεση για σένα και χρειάζεσαι κάποιον που να τα αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο, με ευαισθησία και πάθος δηλαδή. Ο Ρέμους σαν Ιχθύς, έχει πολλά κοινά με εσένα στο κομμάτι αυτό, ωστόσο υπάρχει και μια βασική διαφορά που σας κάνει το τέλειο ζευγάρι. Έχει αυτήν την ικανότητα να ηρεμεί και να «μαλακώνει» τους άλλους, την ίδια στιγμή που εσύ δεν μπορείς να το κάνεις ούτε με τον εαυτό σου. Φοβάσαι την απόρριψη και την εγκατάλειψη, γι’ αυτό και βρίσκεσαι συνεχώς στην τσίτα.

Τοξότης -> Χάρι (Λέων)

Τοξοτάκι, είσαι ισχυρογνώμων, ανεξάρτητος και ενδιαφέρεσαι για τους άλλους, γι’ αυτό και είσαι πάντα έτοιμος να προσφέρεις αγάπη, όσο και να λάβεις. Θες κάποιον δίπλα σου που να είναι ήρεμη δύναμη, με αυτοπεποίθηση ωστόσο. Άλλο ένα ταίρι για τον Χάρι λοιπόν, είσαι εσύ. Χαμηλών τόνων μέχρι ενός σημείου βέβαια (για τον Χάρι μιλάμε), έξυπνο κι ενδιαφέρον παιδί, είναι έτοιμος να ανακαλύψει τη μυστηριώδη πλευρά που κρύβεις.

Αιγόκερως -> Τζίνι (Λέων)

Λίγο ξενέρωτος μας βγήκες Αιγόκερε, ε; Ντάξει, πλακίτσα. Αλλά κι εσύ, κάλμαρε βρε παιδάκι μου, βγες και λίγο από το πρόγραμμα, δε θα πάθεις τίποτα. Οκ, άμα δε θες να πάρεις μπρος από μόνος σου, θα σε βοηθήσει η Τζίνι να το κάνεις. Γενναίος χαρακτήρας, γεμάτος θέληση και αυτοπεποίθηση (που δεν στο βγάζει κι από την πρώτη στιγμή), θα σε βγάλει από το καβούκι σου και θα σου δείξει τι πάει να πει ζωή!

Υδροχόος -> Νέβιλ (Λέων)

Θες την ανεξαρτησία σου, το δέχομαι. Θες να ζήσεις τη ζωούλα σου, το δέχομαι κι αυτό. Ωστόσο πρέπει να παραδεχτείς κι εσύ ότι θες ένα άτομο δίπλα σου να σε νοιάζεται και να μπορεί να δει τι κρύβεις μέσα σου. Είσαι πνευματώδης τύπος και σ’ αρέσει να ανακαλύπτεις τον κόσμο, αλλά χρειάζεσαι και μια παρέα γι’ αυτό. Ένα όνομα θα πω μονάχα: Νέβιλ Λόνγκμποτομ! Ντροπαλός, καλοσυνάτος, με μεγάλη καρδιά! Βλέπει τα θετικά σε καθετί (το ίδιο θα κάνει και με εσένα) και είναι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες.

Iχθύς -> Σνέιπ (Αιγόκερως)

Ρομαντική και συναισθηματική ψυχή εσύ, ρομαντική και συναισθηματική ψυχή κι ο Σνέιπ. Μη ξεχνάς το γνωστό «Always» που ξεστόμισε, μιλώντας για την αγάπη του για τη μητέρα του Χάρι. Ε κάτι τέτοια θες κι εσύ, οπότε σου βρήκαμε ποιος θα σου τα προσφέρει. Έχεις κάτι ξεχωριστό πάνω σου και πρέπει να εκτιμηθεί αυτό και κανείς δεν πρόκειται να το κάνει όπως ο Σέβερους! Θα έδειχνε την αφοσίωση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι στη ζωή σου και μαζί θα δημιουργούσατε τον πιο δυνατό και μαγικό δεσμό!

Αυτά λοιπόν για το ιδανικό σου Χάριποτερικό ταίρι, μπορεί να ξενέρωσες, μπορεί πάλι να είπες «και τόσο καιρό έψαχνα σε λάθος μέρη!»

Όπως και να έχει, ευχόμαστε κάποια στιγμή να έρθει αυτό το γράμμα σπίτι σου και να καταφέρεις να το γνωρίσεις!

neopolis.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share