Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και κατοικίδια: Τι μπορείς να μάθεις από έναν… σκύλο;

Ποια πλευρά του εαυτού σου μπορείς να βελτιώσεις, παρατηρώντας τον σκύλο σου!

19 Σεπτεμβρίου 2018 12:34
Ζώδια και κατοικίδια: Τι μπορείς να μάθεις από έναν… σκύλο;

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και ακολούθησε τον τρόπο ζωής που ζουν τα σκυλάκια και το ένστικτό τους, για να ανακαλύψεις το πραγματικό νόημα της ύπαρξής σου.

Η συμπεριφορά των αξιολάτρευτων φίλων του ανθρώπου, είναι σε θέση να μας αποκαλύψουν πολλά μυστικά, για να ζούμε καλύτερα ! Διάβασε λοιπόν, σύμφωνα με το ζώδιο και τα χαρακτηριστικά σου, ποια πλευρά του εαυτού σου μπορείς να βελτιώσεις, παρατηρώντας τον σκύλο σου!

Τι μπορείς να μάθεις από ένα… σκύλο, ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΚΡΙΟΣ

Μην ακονίζεις τα δόντια σου χωρίς λόγο

Έχεις μάθει πάντα να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να ρωτάς κανέναν κι αυτό οφείλεται καθαρά στην δυναμικότητα του χαρακτήρα σου. Από την άλλη όμως, όπως και ένα σκυλί όταν νιώσει την απειλή να πλησιάζει, θα προσπαθήσεις να σώσεις τον εαυτό σου δείχνοντας αγριότητα. Τόση επιθετικότητα όμως, δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο στην αγάπη

Θέλεις να νιώσεις ότι η αγάπη που δίνεις στους άλλους, θα είναι αντίστοιχη με αυτή που θα λάβεις. Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχουν όρια και κανόνες, καλυτέρα λοιπόν να την προσφέρεις χωρίς ανταλλάγματα. Θα κερδίσεις πιο πολλά, αν το κάνεις με ανιδιοτέλεια. Πάρε παράδειγμα από τα σκυλάκια, που προσφέρουν απλόχερα τα χάδια τους, χωρίς όρους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δείξε τον πραγματικό εαυτό σου, μην τον κρύβεις

Η έμμονη σου να δείχνεις πάντα κάτι που δεν είσαι, σε κουράζει πολύ ψυχολογικά και πολλές φορές σε βγάζει από τον εαυτό σου. Σαφώς και νιώθεις κάποιος άλλος και καταπιέζεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Όμως, αν βγάλεις στη φορά τον αληθινό σου εαυτού θα κερδίσεις πιο πολλά. Όπως τα σκυλάκια, που σε καλούν να τα αγαπήσεις όπως είναι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Σε ποια εκπομπή δεν πάει ο Ντάνος γιατί τον βρίζει η παρουσιάστρια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δες την πραγματικότητα κατάματα

Σου αρέσει η καλοπέραση, αγαπητέ Καρκίνε, και τα ακριβά ή τα πολλά πράγματα πιστεύεις ότι θα κάνουν την ζωή σου καλύτερη… Έχεις τόσο μεγάλο δέσιμο μαζί τους, που πιστεύεις πως χωρίς αυτά δεν θα μπορέσεις να νοιώσεις ευτυχισμένος. Όμως, σίγουρα μπορείς και με λιγότερα! Δες και τον σκύλο σου, που είναι πανευτυχής απλά επειδή μπορεί να κάθεται σε ένα φθαρμένο χαλάκι δίπλα σου!

ΛΕΩΝ

Ψάξε λίγο το ψυχικό κόσμου του άλλου

Η τάση σου να ενθουσιάζεσαι πάντα από μια όμορφη εικόνα, συχνά σε κάνει να μην ικανοποιείσαι από τις προσωπικές σου σχέσεις. Γιατί ποτέ δεν θα βρεις αυτό που αναζητάς… Η τελειότητα απλά δεν υπάρχει! Γι’ αυτό, μην περιορίζεσαι στην εικόνα του άλλου, αλλά δες και τον εσωτερικό του κόσμο. Εκεί είναι η πραγματική ομορφιά. Γιατί δηλαδή τα σκυλάκια μας αγαπούν όπως είμαστε; Κάτι θα ξέρουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου


Πολλές φορές η καρδία σου και η διαίσθησή σου, σου δίνουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις, όμως εσύ πάντα εμπιστεύεσαι την λογική σου, καθώς πιστεύεις πως μόνο με αυτή μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και να δράσεις ανάλογα. Το αποτέλεσμα; Συχνά μετανιώνεις για τις επιλογές σου. Κάνε λοιπόν, αυτό που θα σου πει η κάρδια σου. Όπως και ένα σκυλάκι θα λειτουργήσει καθαρά με το ένστικτό του και τελικά θα επιβιώσει.

ΖΥΓΟΣ

Δέξου τον άλλο όπως είναι

Βγάζεις την αγάπη σου πραγματικά στη φορά και την χαρίζεις απλόχερα στον άλλο, κι αυτό είναι ένα από τα βασικά σου προτερήματα… Όμως, μετά έχεις την απαίτηση από τον άλλο να σε ακολουθεί πιστά, γιατί… απλά τον αγαπάς. Και πάντα θέλεις να τον φέρεις στα δικά σου μετρά. Μα γίνεται αυτό; Γιατί τα σκυλάκια μπορούν να μας δεχτούν έτσι όπως είμαστε; Κάνε κι εσύ την υπέρβαση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Ανακαλείται από την αγορά τρόφιμο με μούχλα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κρατάς κακίες

Μπορεί να πιστεύεις πως είναι θέμα δικαιοσύνης να εκδικηθείς κάποιον που θεωρείς πως σε έβλαψε! Όμως, η πραγματική ψυχική ισορροπία βρίσκεται στη συγχώρεση! Μήπως λοιπόν πρέπει να το πάρεις αλλιώς; Ακόμα και κακομεταχειριστούμε τον σκύλο μας, αυτός θα συνεχίσει να μας αγαπά, χωρίς μίσος. Σκέψου το καλά αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνε μια στάση για ξεκούραση

Δεν σταματάς ποτέ και για κανένα. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει η μέρα, είσαι συνεχεία στη πρίζα και σε μια συνεχή ένταση. Νιώθεις πάντα ότι ο χρόνος είναι λίγος να προλάβεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι όμως, δεν επιτρέπεις σε κανένα να ακολουθήσει τους ρυθμούς σου. Όμως, ακόμα και οι σκύλοι που είναι υπερκινητικά ζώα, κάποια στιγμή αναζητούν την ηρεμία και την χαλάρωση. Κάνε και εσύ το ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλε στην φορά την παιδικότητα σου

Θα κερδίσεις πιο πολλά αν ανακαλύψεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου και κάνεις μια ανάδρομη στα παιδικά σου χρόνια. Όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Έξαλλου, δεν είσαι αυτό που γραφεί η ταυτότητα σου, αλλά αυτό που νοιώθεις! Και παρόλο που επικρατεί η σοβαρότητα στο πρόσωπο σου, η ψυχούλα σου είναι παιδική. Όπως και ενός ηλικιωμένου σκύλου, που θα βρει το κέφι και τη δύναμη να παίξει μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γίνε… μητέρα Τερέζα

Παρόλο που αγαπάς ολόκληρη την ανθρωπότητα και ενδιαφέρεσαι για το μέλλον της, μερικές φορές απομονώνεσαι από τους πάντες, κλείνεσαι στον εαυτό σου, ο κάλος σου χαρακτήρας πάει περίπατο και επικρατεί το… ψύχος στη κάρδια σου. Αλλά και στο περιβάλλον σου! Ίσως να είναι και η δική σου άμυνα αυτή. Τι μπορείς να μάθεις ένα σκυλάκι; Πως ό,τι πρόβλημα και να έχει, πάντα θα αναζητήσει την αγκαλιά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε εξέλιξη φωτιά σε φορτηγό στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

ΙΧΘΕΙΣ

Aσε τον εαυτό σου ελεύθερο στο περιβάλλον

Πολλές φορές εγκλωβίζεσαι στις σκέψεις σου για το παρελθόν και στην ονειροπόληση για το μέλλον, γεγονός που σε κάνει να χάνεις το παρόν, να χάνεις τις όμορφες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει το τώρα! Για δες όμως τον σκύλο σου… Απολαμβάνει τη ζωή με όλες του τις αισθήσεις και αδιαφορεί για το έγινε και το τι μπορεί ή δεν μπορεί να γίνει. Είναι το καλύτερο παράδειγμα για σένα!

Πηγή: e-zwdia.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share