Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζώδια: Άρης Τετράγωνο με Ουρανό 19/9! - Ανατροπές και ακραίες προκλήσεις!

Φέρνει ισχυρές εντάσεις!

19 Σεπτεμβρίου 2018 09:44
Ζώδια: Άρης Τετράγωνο με Ουρανό 19/9! - Ανατροπές και ακραίες προκλήσεις!

Το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Τετάρτη 19/9, θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα στην καθημερινότητα μας, όπως και ισχυρές εντάσεις…

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός από τον Ταύρο, την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, έρχονται άλλοι μία φορά αντιμέτωποι, σχηματίζοντας μία εκρηκτική και επικίνδυνη όψη Τετραγώνου.

Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί σε όλες μας τις δραστηριότητες, καθώς έρχονται ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα που θα μας βρουν απροετοίμαστους και ίσως κάποια μας σοκάρουν.

Πολλές οι αρνητικές συνέπειες λόγω βιασύνης και νευρικότητας.
Ο χειρισμός μηχανημάτων και οχημάτων, πρέπει να είναι συνετός και ήρεμος!

Είμαστε οξύθυμοι, αντιδραστικοί, ορμητικοί, άγαρμποι, αναστατωμένοι, εκνευρισμένοι και ρισκάρουμε αλόγιστα, προκαλώντας ισχυρές εντάσεις και συγκρούσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον Alpha: Η εκπομπή που δεν θα προλάβει να κάνει Χριστούγεννα!

Πέφτουμε εύκολα σε σοβαρά λάθη λόγω παράλογων, βιαστικών και παθιασμένων δραστηριοτήτων.

Ο ανυποχώρητος χαρακτήρας και των δύο αυτών πλανητών, θα φέρει σίγουρα μεγάλες ρήξεις, ίσως και καταστροφικές!

Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Σταθερά Ζώδια και κυρίως του 1ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως σε φιλικά πρόσωπα! Περιόρισε την οξυθυμία σου, ότι κι αν συμβεί και κάνε υπομονή! Σχέσεις φιλικές ίσως έρθουν σε μεγάλη ρήξη!

ΤΑΥΡΟΣ
Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική. Κάποια ξαφνικά επαγγελματικά γεγονότα ή ευθύνες, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση, ώστε να μην εκτεθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου σε επαφές και επικοινωνίες! Φρόντισε να είσαι οργανωμένος στις μετακινήσεις σου και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσοχή χρειάζεται η οικονομική σου διαχείριση! Τακτοποίησε οφειλές και εκκρεμότητες, όσο είναι καιρός! Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και έντονες απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, γιατί τα πράγματα είναι εύθραυστα.

ΛΕΩΝ
Στην συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις ή σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου, να φέρουν καταστροφικές συνέπειες στον έρωτα, γι’ αυτό συγκρατήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετρίασε την βιασύνη στη δουλειά σου και τις εκρήξεις σου στο εργασιακό περιβάλλον, για να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς!

ΖΥΓΟΣ
Η επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην ερωτική σου ζωή, θα φέρει ρήξεις και θα αμαυρώσει την καλή σου φήμη. Μην φέρεσαι απερίσκεπτα, γιατί θα το μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόσεχε τις συναισθηματικές σου στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες. Επιπλέον μην αφήσεις το πάθος να σε παρασύρει σε έναν παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχεται απίστευτος καύσωνας για την εποχή..."

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης! Μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που περνάς στους άλλους και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πες όχι στην σπατάλη χρημάτων αλλά και στην κτητικότητα που φέρνει ρήξεις στον έρωτα! Να προσέχεις λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες τα κεκτημένα σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρόσεχε πολύ, την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΣ
Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες! Διαφύλαξε τα μυστικά σου προσεκτικά και μην μπλέκεσαι σε απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share