Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων

16 Σεπτεμβρίου 2018 14:20
Ζώδια: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου!

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3οδεκαήμερο αλλάζεις ριζικά αν και σταδιακά… Τι εννοώ; Γίνεσαι πιο ερωτικός, γοητευτικός και whynotπιο σεξουαλικός από ποτέ… Α, και για να ξέρεις… Από αυτήν την εβδομάδα, εκτός από το κρεβάτι σου, γεμίζει και το πορτοφόλι σου!
Τα «ΜΗ»:Οκ, Κριέ του 1ου, πολύ χάρηκες… Κρόνος και Χείρωνας επιστρέφουν με… περίοδο και «χτυπούν» την συντροφική σου ζωή… Τελειωτικά χτυπήματα και οριστικές ρήξεις στον έρωτα! Για να σε δω… Έβαλες μυαλό ή μπα; Εσύ πάλι του 2ου, είσαι σαν μέτριος καφές… Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Βαρετά και συνηθισμένα όμως, ναι…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ok, 3ο δεκαήμερο είσαι στα καλύτερα σου και το ξέρεις! Φλερτ, κατακτήσεις, λάμψη, αυτοπεποίθηση και ο έρωτας είναι το κύριο μέλημα σου αυτήν την εβδομάδα! Καλά κάνεις μωρό μου! Πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς!
Τα «ΜΗ»: Έλα ηρέμησε λίγο Ταυράκι του 1ου με τα νεύρα σου! Το παρακάνεις δεν το βλέπεις; Δεν βγαίνεις από πάνω πουλάκι μου, απλά εκτίθεσαι! Α, και τα προβλήματα της δουλειάς δεν τα ξεσπάμε στον σύντροφο, επειδή είναι καλός μαζί μας τελευταία… Εσύ, του 2ου άραξε αυτήν την εβδομάδα… Οι εξελίξεις από την επόμενη….

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για πάμε 1ο δεκαήμερο! Στο στοιχείο σου! Φλερτ, γνωριμίες, ερωτικά μηνύματα και επιτυχίες! Καλό, έτσι; Καλή σου διασκέδαση!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορεί να μην σε επηρεάζουν άμεσα οι πλανήτες για εξελίξεις, αλλά και εσύ στα αυγά σου κάθεσαι… Έτσι χαΐρι μην περιμένεις μαναράκι…!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε, βρε, το Καρκινάκι του 3ου, που βγαίνει από το καβούκι του και γνωρίζει κόσμο και κοσμάκη… Και αν δεν θες νέες γνωριμίες ετοιμάσου για ραντεβουδάκια, μπλα-μπλα-μπλα και μηνύματα που θα σε κάνουν να δαγκώσεις χαρούμενα το χειλάκι σου!
Τα «ΜΗ»: Άσε με ρε Καρκίνε του 1ου, γιατί μυαλό δεν βάζεις τελικά… Αφού το βλέπεις το σύμπαν σου λέει προχώρα μπροστά, εσύ γιατί κολλάς στο παρελθόν; Ε, μα τα θες και τα παθαίνεις μάτια μου! 2ο αρκετές θετικές (θετικότατες) εξελίξεις είχες τις προηγούμενες εβδομάδες! Μην είσαι άπληστος! Τώρα απλά κάτσε και απόλαυσε τα αποτελέσματα τους!

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ώπα 3ο δεκαήμερο… Τι βλέπω; Γατάκι του καναπέ, μου έγινες; Όχι, δεν το λέω για κακό μωρό μου! Ίσα, ίσα, είσαι τόσο γλυκούλικο αυτήν την περίοδο που κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί! Α, και guesswhat, συγκατοίκηση ή επανασύνδεση εν όψει της παρούσας εβδομάδας…
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, δεν λέω, πολλές οι σπαστικές και δυσάρεστες ανατροπές στην συντροφική ζωή, αλλά και εσύ ρε παιδάκι μου, μάζεψε λίγο αυτήν την επιθετικότητα σου! Αφού αυτήν την περίοδο έχεις και το λέγειν και το μυαλό, να κατευνάσεις τα πνεύματα, μην τα διαλύεις όλα… 2ο εσύ κάτσε και γουργούριζε… Εξελίξεις γιοκ αυτήν την εβδομάδα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάρωσε στην πρεμιέρα της η Ναταλία Γερμανού! - Τα νούμερα που έστειλαν Μένιο και Σάσα... στον πάτο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο και 3ο δεκαήμερο είσαι ο βασιλιάς του φλερτ… Λες μία λέξη και σε κοιτούν λιώνοντας, το κινητο σου χτυπάει συνέχεια με «Κόκλα κάνε αδδ» ή «Καλησπέρα! Ωραίο φώτο» και με συναντήσεις-ραντεβού που στέφονται από επιτυχία! Μίλα μωρό μου! Μας λιώνεις λέμε!
Τα «ΜΗ»: 2ο τι φάση; Την προηγούμενη εβδομάδα πάλι εμπιστεύτηκες και πίστεψες στον λάθος άνθρωπο… Μήπως ήρθε η ώρα να κάτσεις λίγο στα αυγά σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου;

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:3ο δεκαήμερο, ξεκινά μία περίοδος αυτήν την εβδομάδα που πολύ σου πάει, βρε αδερφέ. Αν προσέχεις την τάση σου για να πάρεις κιλάκια, μπορείς να απολαύσεις έρωτα σταθερό, αισθησιασμό αλλά και οικονομική εύνοια και σταδιακά να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση σου! Wow, έτσι;
Τα «ΜΗ»: Ok, 1ο δεκαήμερο θα στο πω με τρόπο… Όσο μπορώ τουλάχιστον… Μωρό μου, παρόλο που φαινομενικά είναι μία περίοδος που πρωταγωνιστείς, οι μέρες κρύβουν πολύ πόνο, «τιμωρία» και επιπλέον πληγές και εμπόδια και ίσως ένα «TheEnd», αν δεν έχεις διορθώσει τους προηγουμένους μήνες σχέσεις και καταστάσεις… Εσύ του 2ου, επειδή όπως βλέπω τα τσίμπησες τα κιλάκια σου τους τελευταίους μήνες, άρχισε δίαιτα… Είναι η ευκαιρία σου, σου λέω…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λοιπόν φιλαράκι του 3ου, μέτρα εύνοια! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, γνωριμίες, προτάσεις, συναντήσεις… Κι από όλα αυτά η έκβαση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!
Τα «ΜΗ»:1ο… Επειδή τις ανατροπές και τις φασαρίες δεν θα τις γλιτώσεις αυτήν την εβδομάδα, φρόντισε τουλάχιστον να λήξουν καλά! Πως; Αφήνοντας (εντελώς) πίσω το παρελθόν και λέγοντας ένα μεγάλο ΝΑΙ στο καινούργιο! Έλα το ΄χεις! Να σου πω εσένα 2ο… Τόση εύνοια μαζεμένη επί μήνες ολόκληρους, δεν είχε κανείς! Ελπίζω να άρπαξες ευκαιρίες και «δώρα» και τώρα να τα απολαμβάνεις. Αν όχι, μην περιμένεις κι άλλα! Sorryκιόλας δηλαδή…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τυχερός εσύ του 1ου με νέες γνωριμίες, αλλαγές και βοήθεια από φίλους στον Έρωτα! Τυχερός όμως και εσύ του 3ου, απλά κάπως διαφορετικά… Δεν σε νοιάζει το νέο και το καινούργιο… Σε νοιάζει το «υπόγειο», το απωθημένο, το κρυφό και το απαγορευμένο… Περί ορέξεως…
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο δεν έχω τι να σου πω αλήθεια… Αυτή η εβδομάδα είναι πιο βαρετή και από μία Ταυρίσια ζωή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο; Τι αλλαγές όμορφες είναι αυτές; Επικοινωνιακός, αισιόδοξος και με μηνύματα μπόλικα ή ακόμα και με έρωτες με χιλιομετρική απόσταση! Μωρέ μπράβο εξέλιξη!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο σε κόβω για άνθρωπο που μαθαίνει από τα λάθη του αλλά και από τις δυσκολίες… Επειδή και τα δύο θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, πρόσεξε μην εκτεθείς με λάθος χειρισμούς… Εσύ του 2ου ξεκουράσου και λίγο… Όλα σούπερ σου πήγαιναν τόσο καιρό…. Φτάνει! Έχουν κι άλλοι σειρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: Αγνώριστη η Μελίνα Ασλανίδου! - Τι φόρεσε και τρέλανε κόσμο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, οκ το ξέρω ότι έχεις μπόλικη δουλειά, αλλά πίστεψε με, η εποχή να στρώσεις και τα ερωτικά σου, μόλις ήρθε! Έχεις μετατραπεί σε… κελεπούρι και είτε κάνεις αξιόλογε νέες γνωριμίες για σοβαρή σχέση κι έτσι, ή δέχεσαι προτασούλα για επισημοποίηση! Μοιάζεις σαν έναν Αιγόκερω με λοβοτομή δηλαδή!
Τα «ΜΗ»:Αν μπορούσα 1ο δεκαήμερο να σου πω ΜΗ βγεις από το σπίτι, μην απαντάς σε τηλέφωνα, σε μηνύματα ή κόντρες, θα στο έλεγα… Επειδή όμως ολόκληρη εβδομάδα δεν παίζει να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον κράτησε την ψυχραιμία σου και τα ντεσιμπέλ χαμηλά, σε ότι κι αν συμβεί.., οκ;2ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα θα την έλεγα εβδομάδα ξεκούρασης… Μην ζητάς εξελίξεις. Δεν έχει το πρόγραμμα…

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Εσύ 1ο και 3ο δεν χαμπαριάζεις καν τι συμβαίνει αυτήν την εβδομάδα! Όλοι γύρω σου θα τσακώνονται και θα χωρίζουν και εσύ μέσα στην τρελή χαρά, θα απολαμβάνεις όλα τα καλά του έρωτα! Έτσι, έτσι! Το αξίζεις!
Τα «ΜΗ»: Να σου πω 2ο… Είχες τόσους μήνες έναν Δία να σε έχει στα ώπα-ώπα καιέναν Ποσειδώνα να σου χαϊδεύει τα αυτιά με λάθος ανθρώπους. Ελπίζω να εκμεταλλεύτηκες τον πρώτο, ώστε τώρα να χαίρεσαι τα δώρα του. Γιατί από δω και πέρα, δώρα γιοκ για σένα!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share