Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Ποιοι ευνοούνται αυτή την εβδομάδα!

16 Σεπτεμβρίου 2018 10:30
Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 17-23 Σεπτεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Τα ζώδια της εβδομάδας και οι προβλέψεις τους ως 23 Σετπεμβρίου 2018 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Οι ανάγκες θα δημιουργήσουν σκέψεις και θα δώσουν διέξοδο σε κάθε ανασφάλεια, είτε σε κοινωνικό, είτε σε ατομικό επίπεδο.

Η οικονομία γίνεται πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ δεν θα λείψουν και εντάσεις στην διεκδίκηση της εξουσίας.

Κριός
Ο χρόνος είναι ο πολύτιμος σύντροφός σας για αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει και να επιδιώξετε αποτελεσματική βελτίωση στις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας. Να είστε επιφυλακτικοί στις σχέσεις σας και να μην είστε εύπιστοι απέναντι σε εκείνους που έχουν λόγους να σας καλοπιάνουν. Εμπιστευτείτε οτιδήποτε μπορεί να αποδειχτεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: Ποια έκλεψε τις εντυπώσεις και πώς τα κατάφερε!

Ταύρος
Μείνετε συντονισμένοι στις επιθυμίες σας, εξυπηρετήστε έξυπνα τις ανάγκες σας και δώστε σημασία στους ανθρώπους που εξουδετερώνουν τις αρνητικές σας σκέψεις. Αισθηματικά φαίνεται πως οι αντιθέσεις που υπάρχουν τώρα, οδηγούν σε εγωιστική συμπεριφορά και αντιθέσεις που σας αναστατώνουν και σας ταλαιπωρούν. Καταφύγετε στη γνωστή σας υπομονή μέχρι να επανέλθει η ομαλότητα στη σχέση σας.

Δίδυμοι
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας απέναντι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος. Πολλοί από εσάς έχετε φτάσει στα όριά σας και γι αυτό δεν χρειάζεται να προσθέτετε ένταση ούτε στις σχέσεις σας, ούτε στην επαγγελματική σας ζωή. Υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας και θα πρέπει να τις προσέξετε. Σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα μιας πιο ευέλικτης συνεργασίας στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος
Κερδίστε χρόνο και προσπαθήστε να καταλάβετε τις αιτίες κάποιων καθυστερήσεων ή αναβολών στα πρακτικά σας θέματα. Το απρόοπτο θα παίξει και πάλι τον ρόλο του και γι αυτό ας έχετε σαν οδηγό το ένστικτό σας, το οποίο σας προστατεύει από το να εκτίθεστε άσκοπα. Αισθηματικά μην πιέζετε τις καταστάσεις και μην ψάχνετε αιτίες για να καλύψετε τις άδικες ανασφάλειές σας..

Λέων
Να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας και επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις. Το κίνητρο των άλλων προβλέπεται ωφελιμιστικό γι αυτό φροντίστε να μην εμπλακείτε περισσότερο σε υποθέσεις που δεν υπάρχει κέρδος για εσάς. Κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλες υποσχέσεις και βαδίστε προσεκτικά στα νέα σας ξεκινήματα.

Παρθένος
Η εργασία παρουσιάζει μια μικρή κάμψη και σας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τους συνεργάτες σας. Όσοι προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε νέες καταστάσεις, φροντίστε να είστε ευέλικτοι και πιο διαλλακτικοί έστω και αν πιστεύετε ότι αυτό σας καθυστερεί από τους στόχους σας. Προσοχή στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον και σε ότι επανέρχεται στη ζωή σας από το παρελθόν.

Ζυγός
Η ένταση αφορά στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας. Η πίεση μπορεί να σας οδηγήσει σε αποφάσεις που δεν ευσταθούν γι αυτό φροντίστε να εκτονώνεστε σε άλλους τομείς που σας προσφέρουν ικανοποίηση και δυναμώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής θα είχε ευεργετικό χαρακτήρα στη διάθεση και στον ψυχισμό σας..

Σκορπιός
Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και μην φανερώνετε τις προθέσεις σας όσον αφορά στα επαγγελματικά και πρακτικά σας θέματα. Αν καταβάλετε σοβαρές προσπάθειες τώρα, βάζετε τα θεμέλια για βελτίωση των οικονομικών σας, αν και θα σας απασχολήσουν εξίσου και τα προσωπικά σας. Δείτε την μεγάλη εικόνα και αφήστε κατά μέρος τα μικρά και ασήμαντα που αποσπούν την προσοχή σας χωρίς λόγο και όφελος.

Τοξότης
Είναι ευκολότερο για εσάς να κάνετε αυτά που χρειάζεται για να εξυπηρετήσετε τους στόχους και τα συμφέροντά σας. Η κοινωνική σας ζωή σας κρατά απασχολημένους, μπορείτε όμως ταυτόχρονα, να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας και σε άλλους τομείς. Μείνετε σταθεροί στα οικονομικά σας και μην γίνεστε υπερβολικοί στην εκδήλωση των αισθημάτων σας, λόγω ενός πρόσκαιρου ενθουσιασμού σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ: Τι φόρεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και σχολιάστηκε αρνητικά;

Αιγόκερως
Καταλαβαίνετε τώρα πόσο ωφέλιμη ήταν η υπομονή σας. Κάποια πράγματα στην εργασία επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς και δικαιώνεστε που αναβάλλατε κάποια απόφασή σας στο παρελθόν. Μπορείτε να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα και πιο δημιουργικά Περάστε δημιουργικό χρόνο με τον σύντροφό σας και υποχωρήστε σε κάποιες του επιθυμίες.

Υδροχόος
Προσπαθήστε να βελτιώσετε τώρα και τα αισθηματικά σας, αφού Τα δεδομένα σας δικαιώνουν. Βρείτε τρόπο να εισπράξετε τα οφέλη τους καθώς και η κοινωνική σας ζωή σαςπαρουσιάζει ενδιαφέρον. Ό, τι και αν κάνετε φροντίστε να υποστηρίξετε έμπρακτα τις επιλογές σας και να μην εκτεθείτε σε συνθήκες που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, τόσο στο παρόν, όσο και στο προσεχές μέλλον..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη τραγωδία: Νεκρός στον ποταμό Άραχθο βρέθηκε 33χρονος!

Ιχθύες
Οικονομικά φαίνεται να υπάρχει διέξοδος στα θέματα που σας απασχολούν. Συνεχίστε τις προσπάθειες και μην θεωρείτε ανυπέρβλητα κάποια εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Αντίθετα με όσα πιστεύουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε πώς να υπερασπίζεστε τον εαυτό και τα δίκαιά σας στα δύσκολα. Απλά θέλετε να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας, αλλά αυτή τη φορά, να επιλέξετε εσείς με ποιους θα το κάνετε..

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share