Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (05/09) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

5 Σεπτεμβρίου 2018 08:20
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (05/09) από την Άντα Λεούση!

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε έτσι το χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ότι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας αποδώσουν σύντομα. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στα Γιαννιτσά: 37χρονος σκότωσε την γιαγιά της ερωμένης του! - Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο στο κεφάλι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δε σας φταίνε.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν.

ΖΥΓΟΣ: Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δε θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δε θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Μια αύξηση των εσόδων σας που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΙΧΘΥΣ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share