Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποιες είναι οι «θανάσιμες» πεθερές του ζωδιακού;

Οι… κακές πεθερές και τα ζώδια τους!

22 Αυγούστου 2018 10:00
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Ποιες είναι οι «θανάσιμες» πεθερές του ζωδιακού;

Όχι! Δεν θα μιλήσουμε για καλές πεθερές! Αυτές είναι σπάνιες και τις αγαπάμε!

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε καθαρά και μόνο για τις κακές, ανυπόφορες και θανάσιμες πεθερές!

Η κάθε… κακιά πεθερά έχει και το Ζώδιο της! Πάμε να δούμε;

Θανάσιμη Πεθερά Κριός
Τα περαστικά μας! Μία πεθερά εγωίστρια, νευρική, οξύθυμη και επιθετική, δεν είναι ότι καλύτερο! Όσο για την επικοινωνία μεταξύ σας, το νου σου! Μην της λες πολλά, θα τα πει παντού! Δεν ξέρει καν το ρητό «Τα εν οίκω μη εν δήμω»! Οι τρόποι της δε, καμία σχέση με ευγένεια! Ετοιμάσου για αρκετές προσβολές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Χαλκίδα: Φονική σύγκρουση οχημάτων με δύο νεκρούς! (Photo)

Θανάσιμη Πεθερά Ταύρος
Θες πολλά αποθέματα υπομονής με αυτή την πεθερά! Συντηρητική, με παλαιολιθικές απόψεις που δεν αλλάζουν ποτέ! Κτητική με τα παιδιά της (οπότε ετοιμάσου για πρήξιμο με τηλέφωνα και επισκέψεις), αλλά κτητική και με τα εγγόνια της, τα οποία τα… μπουκώνει συνεχώς με φαγητό! Κατά τη γνώμη της έχει πάντα δίκιο!

Θανάσιμη Πεθερά Δίδυμος:
Πεθερά κουτσομπόλα, ψεύτρα και που ανακατεύεται συνεχώς στα πόδια σας! Όχι γιατί έχει «κόλλημα» με το παιδί της, αλλά επειδή πιστεύει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη από εσάς και ότι ξέρει τα πάντα! Μην σε ξεγελά η κατά καιρούς φιλική συμπεριφορά της! Από πίσω σου σε θάβει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 22 Αυγούστου;

Θανάσιμη Πεθερά Καρκίνος
Γλυκούλα γυναικούλα ε; Νομίζεις! Κολλημένη με το παιδί της, σε βλέπει περισσότερο ως απαγωγέα του σπλάχνου της, παρά ως γαμπρό ή νύφη της! Γκρινιάρα, κτητική και με τις κλασσικές ατάκες πεθεράς : «Παιδί μου, ότι θέλει σε κάνει, να η καρδιά μου φτερουγίζει, σβήνω, πότε θα δω εγγόνι να πάρει και το όνομα μου;»

Θανάσιμη Πεθερά Λέων
Η πεθερά αρχηγός! Θέλει να είναι το αφεντικό και η βασίλισσα της οικογένειας με κάθε τρόπο! Μην σε ξεγελά όταν έρχεται με δώρα, πακέτα ή… ευρώ στο σπίτι για να στα προσφέρει! Το κάνει μόνο για το χειροκρότημα και σίγουρα θα στο κοπανήσει αργότερα, αν σε μία έστω και μικρή, διαφωνία, θίξεις τον εγωισμό της!

Θανάσιμη Πεθερά Παρθένος
Σίγουρα ανήκει στο Top 3 των χειρότερων πεθερών! Υποχόνδρια, αναλυτική, ψυχρή, επικριτική! Ετοιμάσου για πολλές επιπλήξεις και παρατηρήσεις για το νοικοκυριό σου! Μπορεί να δείχνει πρόθυμη να βοηθήσει, αλλά το κάνει γιατί απλά σας θεωρεί άχρηστους!

Θανάσιμη Πεθερά Ζυγός
Ίσως η πιο επικίνδυνη πεθερά! Κι όμως! Η πεθερά Ζυγός είναι ύπουλη, κουτσομπόλα και υποκρίτρια! Πάντα είναι καλοπροαίρετη, γλυκιά, διακριτική και ευγενική, αλλά από πίσω σου σκάβει το λάκκο και μάλιστα αργά-αργά, που δεν γίνεται αντιληπτή από κανέναν!

Θανάσιμη Πεθερά Σκορπιός
Πεθερά σαν… ταινία τρόμου! Αυστηρή, απόλυτη, απότομη, ύπουλη και καχύποπτη! Μία φορά αν έρθετε σε διαφωνία, δέκα θα το πληρώσεις! Χειραγωγεί και το παιδί της και εσένα και καταφέρνει να γίνεται πάντα αυτό που εκείνη θέλει! Σίγουρα, σίγουρα όμως, έχει πει κακή κουβέντα για σένα, εκτός αν έχεις μπόλικη προίκα για το μονάκριβο της παιδί!

Θανάσιμη Πεθερά Τοξότης
Επικίνδυνη πεθερά όχι, αλλά ανυπόφορη σίγουρα! Νεύρα έντονα δευτερολέπτου κάθε τρεις και λίγο, προσβολές «κατά λάθος» λόγω αφοπλιστικής ειλικρίνειας και μπεμπεκίστικη κακομαθημένη συμπεριφορά μεγάλης γυναίκας! Όσο για την ανευθυνότητα της, καλύτερα να μην προτιμηθεί για… babysitting!

Θανάσιμη Πεθερά Αιγόκερως:
Πεθερά Αιγόκερως και… βοήθεια μας! Σοβαρή, σκληρή, ξινή, ψυχρή και φυσικά αρχηγός ολόκληρης της οικογένειας! Θα σε πρήξει για το «τι θα πει ο κόσμος» και πολλές φορές θα ψαχτεί για να δει «από πού κρατάει η σκούφια σου». Δεν παίζει να σε αγαπήσει ποτέ, εκτός αν είσαι από.. τζάκι ή με προίκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση της παρουσιάστριας μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Θανάσιμη Πεθερά Υδροχόος
Ένα πράγμα κάνει την πεθερά Υδροχόο επικίνδυνη! Η σοκαριστική της συμπεριφορά! Προκαλεί αντιδράσεις, πάει κόντρα, φωνάζει και προκαλεί με κάθε τρόπο! Κι αν μάλιστα καταπιέσεις το παιδί της ή το εγγόνι της, την πάτησες…

Θανάσιμη Πεθερά Ιχθύς
Η πεθερά εκτός τόπου και χρόνου! Ανάξια εμπιστοσύνης για να αναλάβει μία υποχρέωση, να σε βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού ή να σου κρατήσει τα παιδιά! Το χειρότερο όμως είναι η εμμονή της με την θρησκεία! Τόσο θεοσεβούμενη που δεν γλυτώνεις το ξύπνημα ξημέρωμα κάθε Κυριακής!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share