Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/08) από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

16 Αυγούστου 2018 08:59
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (16/08) από την Άντα Λεούση!

ΚΡΙΟΣ: Επειδή θα παρατηρηθεί μεγάλη κίνηση στο περιβάλλον σας, πρέπει να είστε άψογοι στη συμπεριφορά σας, για να μπορέσετε να αποφύγετε επιπολαιότητες, παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σας ανεβαίνει για να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο, αλλά καλό θα ήταν να αναλύσετε πρώτα τις καταστάσεις, για να μην ξεκινήσετε πάνω σε λάθος βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ ότι σας βαραίνει και αν εμφανιστούν έντονα οι αδυναμίες σας μην τρομάξετε, γιατί θα βρείτε τρόπους να τις ξεπεράσετε χωρίς να ζημιωθείτε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλοπάππου: Μυστήριο με τον θάνατο του 25χρονου! Τον λήστεψαν, αντέδρασε και έπεσε από τα βράχια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την καλή σας καρδιά και να σας ποδοπατούν. Δείτε ποιος σας εχθρεύονται και απομακρυνθείτε, για να παραμείνετε μόνο εκεί που υπάρχει καλή ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών σας έχουν ωριμάσει και έτσι τώρα ξέρετε καλύτερα τον εαυτό σας, αλλά και τις ανάγκες σας, ιδιαίτερα αυτές που σας γεμίζουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε περισσότερο ρεαλιστές, κυνηγώντας αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε στο παρόν μια που αυτός ο μήνας φέρνει καινούρια ενδιαφέροντα σε αρκετούς τομείς της ζωής σας και αφήστε τα μεγάλα σχέδια για παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Φερθείτε διπλωματικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον, αφού αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας και της κοινωνικής σας καταξίωσης και όχι είναι η δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σπαταλάτε άσκοπα χρήματα και αισθήματα, εφόσον οι προοπτικές σας είναι καλές σε όλα τα επίπεδα, για να μην αυξηθεί το στοιχείο της υπερβολής στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνοδέψτε τις καλές σας πράξεις και με ωραία λόγια, γιατί αλλιώς θα χαθούν και είναι κρίμα αφού έχετε την όρεξη μα και μπορείτε να κάνετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες και τις καλές προθέσεις των άλλων, αφήστε στην άκρη τις άσχημες συνήθειες που έχετε και τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δίαιτα της Δούκισσας Νομικού που κάνει θαύματα! «Έτσι θα χάσεις 2 κιλά σε 1 εβδομάδα!»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα επιβαρυνθεί από μικρές αιτίες, κάνοντάς σας να νιώσετε κουρασμένοι. Μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να καλύψει τις δυνατότητές σας που είναι πολλές.

ΙΧΘΥΣ: Μάθετε να συγχωρείτε τις αδυναμίες των άλλων, γιατί ακόμα και μέσα από συγκυρίες μπορείτε να επωφεληθείτε και να εξομαλύνετε καταστάσεις που λίγο πριν δε φαίνονταν εύκολες.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share