Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου! - Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου;

9 Αυγούστου 2018 11:13
Ζώδια: Η Αφροδίτη στο Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου! - Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το Ζυγό ως τις 9 Σεπτεμβρίου; Δες το ζώδιο και τις προβλέψεις σου από την Χριστίνα Τανταλίδου

Η Αφροδίτη , η αγαπημένη μας Θεά, έκανε την είσοδό της στις 7 Αυγούστου 2018 στο ζώδιο που… Ξέρει να κυβερνά, τον Ζυγό. Είναι πλέον γνωστό, ότι η Αφροδίτη σχετίζεται με τον έρωτα, τις συνεργασίες, βέβαια και την εμφάνιση μας, τις δημόσιες σχέσεις, δηλαδή την κοινωνικότητα μας, όμως, συνδέεται και με τη προσωπική μας τύχη, δηλαδή γνωρίζοντας την ακριβή θέση και τις όψεις που κάνει η γενέθλια Αφροδίτη μας, αναμένουμε και το ανάλογο ταίρι ή το γάμο που μπορούμε να κάνουμε.

Έτσι λοιπόν, η Αφροδίτη από το ζώδιο της συντροφικότητας, τον Ζυγό, φέρνει αυτήν την περίοδο, ελπίδα, αναμένουμε δηλαδή ευχάριστες στιγμές με το ταίρι μας, πιθανώς πολλές προτάσεις γάμου ή αρραβώνα και θα είμαστε πιο ανάλαφροι και κοινωνικοί.

Αρχικά, στις 7, 8 Αυγούστου 2018, θα δούμε σχέσεις καινούργιες, ολόφρεσκιες να ξεκινάνε με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Άρη, και θα έχουμε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε, να διασκεδάσουμε με το αντίθετο φύλο και να λάβουμε ευχάριστα μηνύματα και σίγουρα το ερωτικό πάθος θα ανέβει.

Επηρεάζονται περισσότεροι οι Ζυγοί , Υδροχόοι, γεννημένοι αρχές α δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην 1, 2 , μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έκρυψε καλά! Ελληνίδα παρουσιάστρια μοιράζεται για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της!

Προσοχή, μόνο, πρέπει να δώσουμε σε σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα , ή ακόμα και με τους ανωτέρους μας, στις 10 Αυγούστου 2018, καθώς ο Κρόνος από το Αιγόκερω πιέζει την γλυκιά Αφροδίτη να αναλάβει ευθύνες, να πει ναι σε υποχρεώσεις και αυτό θα το νιώσουμε στο πετσί μας, έτσι ώστε να αποφασίσουμε για την εξέλιξη μιας κατάστασης. Επηρεάζεται περισσότερο, ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι αρχές α δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο γύρω από την 3η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 18 Αυγούστου 2018, αναμένουμε πόλις επιστροφές, θα γίνουν πολλές επανεκκινήσεις σε θέματα σχέσεων, καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα θα κάνει ένα όμορφο εξάγωνο με την Αφροδίτη. Ασχοληθείτε βέβαια και με παιδιά σας, την οικογένεια σας και φροντίστε να ταξιδέψετε, ή να ανοίξετε το σπίτι σας.

Επηρεάζονται κυρίως οι Λέοντες και οι Ζυγοί, γεννημένοι τέλος α και αρχές β δεκαημέρου και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 10η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Τέλος, μια έντονα ερωτική μέρα, είναι η 26η Αυγούστου 2018, όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στους Ιχθύες, και φυσικά κανείς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να ζήσει παθιασμένες στιγμές με το ταίρι του. Πιθανή τάση για εξωσυζυγικές περιπέτειες.

Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως τέλη β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 19η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας αφορά: Ραγδαίες αλλαγές στα καρτοκινητά! Τι αλλάζει;

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες, πιθανή δέσμευση και είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια πρόταση επισημοποίησης; Προσοχή μόνο σε πιθανά παιχνίδια εξουσίας.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί εργασιακά ζητήματα, πιθανόν να βρεθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον, να λάβετε μια προαγωγή ή βολική μετακίνηση, και γενικά βελτιώνονται οι συναδελφικές σχέσεις. Ομορφιά, φυσική κατάσταση.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις, είστε κοντά στο ταίρι σας, αγαπάτε και σας αγαπούν. Πιθανή οικονομική εύνοια και έχετε τη δυνατότητα να αρπάξετε ευκαιρίες που θα κάνουν την επιχείρηση σας να ανθίσει.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, σας πηγαίνει, καθώς ευνοεί οικογενειακές σχέσεις, σας φέρνει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας. Νιώθετε όμορφα , βρίσκετε το καταφύγιο σας.

Λέων
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί την καθημερινότητα σας, φυσικά και ανεβαίνει η δημοτικότητα σας, ασχολείστε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν και πιθανόν να έχετε μια θετική είδηση σχετικά με εξετάσεις ή θέματα σπουδών.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι καλός οιωνός για τα οικονομικά σας, ξαφνικά μπορείτε να γεμίσετε το πορτοφόλι σας, μέσα βέβαια από την δουλειά σας, αλλά και αυτό είναι κάτι που σας γεμίζει με ικανοποίηση. Ερωτικές στιγμές.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, είναι ευχάριστο γεγονός, καθώς ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας, αγαπάτε με πάθος τη ζωή, ουσιαστικά δηλαδή αναγεννιέστε και μοιάζει τώρα, να λαμβάνετε ανεπάντεχα δώρα και τύχη.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι θεραπευτική για οτιδήποτε αρνητικό σας έχει ταλαιπωρήσει τόσα χρόνια, νιώθετε όμορφα μέσα σας, είστε αρκετά πιο συμπονετικοί με τους γύρω σας και αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας. Πιθανή επιστροφή μιας μυστικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χρυσό» άλμα: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος (Photo

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις σας, έχετε όλο και περισσότερους θαυμαστές, οι οποίοι και σας ακολουθούν σε αυτό που θέλετε να κάνετε και ονειρεύεστε. Πιθανή πραγματοποίηση ενός σχεδίου.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι ευνοϊκή για θέματα καριέρας, σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα εξουσίας, έχετε το πάνω χέρι δηλαδή σε θέματα στόχων, προαγωγής ή και οικονομικής ανόδου. Υπόγεια δύναμη.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι θετική για την ψυχολογία σας, πιθανόν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών, μακριά από τα γνωστά σας μέρη και έχετε κλείσει τηλέφωνα και δεν θέλετε να σας ενοχλούν. Ελευθερία κινήσεων και χαρούμενη διάθεση.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον Ζυγό, είναι ωφέλιμη, για τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που μοιράζεστε με άλλα πρόσωπα, χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε μια οικονομική ενίσχυση που έρχεται από το πουθενά. Τέλος , σεξουαλική δραστηριότητα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share