Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 03/08/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

3 Αυγούστου 2018 15:41
Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 03/08/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επίσημα, μόνο που απορώ, ο Άρης έπρεπε να ταράξει τα νερά με το που μπήκε ο Αύγουστος;;;

Το σύμπαν τα έχει παίξει εντελώς, ανάδρομοι πλανήτες, συνδυασμοί απίστευτοι που προκαλούν εντάσεις, το θέατρο του παραλόγου πάνω από το κεφάλι μας!
Απέφυγα να γράψω, γιατί όχι άλλο κάρβουνο, όμως μου λείψατε τόσο, που είπα γιατί όχι;;; Ας γίνουμε tropical.. πειράζει;;;


Και πάμε και σε μια ιστοριούλα έτσι ολίγον μαγική..

Μια φορά και έναν καιρό, γνώρισα τον Έρωτα! Ήταν μελαχρινός, με μαύρα μάτια. Ήταν ένας μάγος, από τους κακούς! Όμως τόσο γοητευτικός, τόσο σαγηνευτικός, τόσο με κυρίευσε η αύρα του, αντιστάθηκα, όμως έπεσα! Μέχρι που γκρεμοτσακίστηκα και ηρέμησα.. !
Τα χρόνια πέρασαν και ο Έρωτας μια εμφανιζόταν και μου έφερνε χαρά και μια εξαφανιζόταν και σκοτείνιαζε το σύμπαν μου!

Τι έμαθα;;;

Να ζω μακριά του! Να ζω με τις μαγικές του τις ενέργειες.. Να τον φιλώ αόρατα την ώρα που κοιμάται.. Να είναι δίπλα μου.. όταν εκείνος δεν είναι πουθενά..

Ο Έρωτας..

φιλάκια..


Κριός
Οικονομικά τα ζητήματα που σας απασχολούν, από τη μια θέλετε να αποφύγετε τις σπατάλες με κάθε τρόπο, από την άλλη καλοκαιράκι, πολλές οι επιθυμίες σας! Εντάσεις προκύπτουν, κάπου δε τα βρίσκετε με τους άλλους, όλο και κάνουν πως δε σας κατανοούν, δείχνετε υπερβολικοί, ως συνήθως! Εσείς θα βρείτε την άκρη του νήματος και οι λοιποί θα ακολουθήσουν, τους αρέσει, δε τους αρέσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρ' ολίγον τραγωδία στη Λαμία: Τρένο εκτροχιάστηκε επειδή ήταν αλλαγμένες οι ράγες!

Ταύρος
Μέρες τώρα βρίσκεστε σε μια υπερένταση! Είναι αστρολογικό το θέμα, ευτυχώς από σήμερα το απόγευμα και μετά ηρεμείτε και βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό! Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα καλό είναι να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία, όχι τίποτα άλλο για να ρολάρουν οι υποθέσεις σας, να βάλετε τη ρημάδα τη τελεία και να ξενοιάσετε μετά! Λέμε τώρα..

Δίδυμος
Κάπως διχασμένους σας βρίσκω πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα! Από τη μια θέλετε να κάνετε την ανατροπή, από την άλλη φοβάστε κιόλας, να όμως που εκείνη η φωνούλα σας μιλά ασταμάτητα πως το go for it, κρύβει άγνωστες εκπλήξεις.. που ωραία θα ήταν να τις ανακαλύπτατε τούτη τη φορά! Με ανάδρομο Ερμή πού πάτε είναι και αυτή μια σκέψη, όμως ο επιμένων νικά!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας, έχετε και πολλά νευράκια, συνεπώς ξεσπάτε σε εκείνους που γνωρίζετε πως σας αγαπούν και χαλάτε το σκηνικό εντελώς, παντελώς! Δε φταίνε οι άλλοι, αν εσείς δε ξέρετε τι θέλετε και το πώς! Σας βλέπω μουτρωμένους να κάθεστε στη γωνίτσα σας, σα να σας έχουν βάλει τιμωρία. Ξεπεράστε τέτοιες συμπεριφορές και συνεργαστείτε ομαλά!

Λέων
Ελπίζω να μην έχετε εμπλακεί σε ιστορίες για αγρίους, γιατί ίσως και να χρειαστεί να σηκώσετε τα μανίκια και τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα δεν αρέσουν σε κανέναν! Επαγγελματικά τα βάσανά σας, κάποιοι σας έριξαν, ίσως και να προσπάθησαν να σας εξαπατήσουν, το πήρατε χαμπάρι και πω πω πω.. ο χαμός! Λίγο πριν τις διακοπές, μήπως να τη βλέπατε αλλιώς τη δουλειά;;;

Παρθένος
Τόσο άγχος που βιώσατε, να περιμένετε να σας δείξει ξαφνικά τα σημάδια του και ίσως να χρειαστεί να πάτε ακόμα και στο γιατρό! Ψυχοσωματικά τα θέματά σας, μπορεί αρκετοί να ξεκουράζεστε, όμως το μυαλό δουλεύει και αυτό δε κάνει καλό! Κλείστε τους διακόπτες και κρατήστε χαμηλό προφίλ! Αν έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ακριβές διακοπές είναι κάτι που δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν!

Ζυγός
Οικονομικά τα θέματα που σας απασχολούν, από τη μια ζητάτε βοήθεια, από την άλλη όμως δεν έχετε καμία όρεξη να δίνετε εξηγήσεις, συνεπώς εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά! Μπορεί να σας οφείλουν διάφορα, ναι μεν επιβάλλεται να τα διεκδικήσετε άμεσα κιόλας, όμως με τρόπο διπλωματικό. Θα σας πρότεινα να τα αφήνατε για λίγο σήμερα, αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Σκορπιός
Οικογενειακά τα προβλήματά σας, μπορεί να σας έχουν ρίξει τις απίστευτες ευθύνες δίχως να φταίτε και τόσο! Από τη μια θέλετε να ανοίξετε το στοματάκι σας και να τους στείλετε αδιάβαστους, από την άλλη όμως θα τους πληγώσετε και δε θέλετε κάτι τέτοιο! Με μουτράκια θα είστε όλη μέρα, λιγομίλητοι και άκρως επικίνδυνοι! Αποφύγετε κάθε επαφή σήμερα!

Τοξότης
Αλλιώς είχατε φανταστεί τις μέρες σας, αλλιώς σας έχουν προκύψει, έχω την εντύπωση πως δε μιλιέστε με άνθρωπο! Δε ξέρω αν ξεσπάσατε, μπορεί και όχι, όμως η μπόρα δε πέρασε ακόμα! Να μείνετε φρόνιμοι σήμερα, αφήστε τις extreme τις αποφάσεις για αργότερα, γιατί πάνω στον εκνευρισμό σας, τα λάθη θα είναι πολλά και άντε μετά να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα! Ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Αχ αυτά τα λεφτουδάκια σας πόσο τα λατρεύετε και κάθε φορά σας τα παίρνουν μέσα από τα χέρια και τρελαίνεστε! Εντάξει καλύτερα να είναι τα πάντα όλα πληρωμένα, παρά να σας βασανίζουν τέτοιες σκέψεις! Ιδανική ημέρα για να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να κανονίσετε βόλτες! Καλοκαιράκι, πιο ανάλαφρο το κλίμα, ξεπεράστε τη τσιγκουνιά σας, βλάπτει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του Power of love είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor και δεν τον πήραν!

Υδροχόος
Τα έχετε πάρει φουλ κρανίο με τους πάντες! Σας ενοχλούν συμπεριφορές, απόψεις, παρουσίες και παίζει να τους έχετε τρομάξει κιόλας, μόνο με ένα βλέμμα! Τάσεις φυγής, το αγαπημένο σας συναίσθημα, για αυτό αν τρελαθείτε εντελώς, αεροπλανάκι και δρόμο! Αποφύγετε το shopping therapy, θα ξεπαραδιαστείτε και μετά θα κλαίτε! Κάποιος να σας δέσει παρακαλώ πολύ!

Ιχθύς
Καταρχήν πρέπει να πάτε στο γιατρό γιατί πάλι κάνατε τις ζαβολιές σας και πάλι έχετε κάτι μυστήριες ενοχλήσεις που δε θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε γενικώς! Δε ξέρω αν ο κόσμος σας μιλά ακόμα, όμως καλό είναι να μη ξεσπάτε από εδώ και από εκεί, έτσι επειδή το ματάκι σας γυαλίζει αστρολογικά! Βέβαια είστε από τους τυχερούς της παρέας! Δε σας πιάνει τίποτα!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share