Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (31/07) από την Άντα Λεούση!

Ποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν;

31 Ιουλίου 2018 09:12
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (31/07) από την Άντα Λεούση!

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευθείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ότι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειά σας στον οικογενειακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο. Για την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα!

ΛΕΩΝ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας δημιουργεί είναι άγχος. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ότι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση σε συναναστροφές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό χώρο και θα είναι για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Τα πάνω κάτω στο Survivor - Η απόφαση του καναλιού που ίσως να μην φέρει... τρίτο κύκλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.

ΙΧΘΥΣ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share