Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (23/07) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

23 Ιουλίου 2018 09:50
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (23/07) από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούριων προσώπων και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας, αλλά όχι και τα σχέδιά σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό σας τομέα με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά σας θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ: Γιατί κανείς δεν είδε την Μαρία Τσούτσια στην κηδεία του αγαπημένου της;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας θα είναι φορτισμένο με αποτέλεσμα οι προστριβές με τους συνεργάτες σας να είναι πιθανές να φέρουν ρήξη ανάμεσά σας.

ΛΕΩΝ: Θα υπάρχει αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Μην κάνετε επεκτατικές κινήσεις και μην πάρετε κανένα είδους ρίσκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι πολλές και κάποιες θα επηρεάσουν τον επαγγελματικό τομέα. Διαταράσσεται η ισορροπία με τους συνεργάτες σας και δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ευνοούνται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και απαιτείται να δείξετε καλή θέληση για να επικρατήσει η αρμονία και το ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε επαφές που θεωρείτε αποδοτικότερες και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, με αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους νοοτροπίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργισμένος ο Σωκράτης Κόκκαλης: Γιατί δεν έκλαψε στην κηδεία και η κίνηση "φωτιά" λίγες ώρες μετά το "αντίο"!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση για να φτιάξετε τη διάθεσή σας και ασχοληθείτε με καινούριες δραστηριότητες, ώστε να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, μια που τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα. Ψάξτε και εξετάστε λεπτομερώς τις συμφωνίες που θα κλείσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θέλετε να εκθέσετε τις ιδέες σας, ώστε να μην προσβάλετε τους συνεργάτες σας με παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Χειριστείτε τις επενδύσεις σας και αποφύγετε να είστε βιαστικοί ή παρορμητικοί. Δημιουργήστε καινούριες στρατηγικές για να μπορέσετε να έχετε επιτυχή ανάκαμψη των οικονομικών σας!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share