Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια της Κυριακής, 22/07/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

22 Ιουλίου 2018 13:05
Τα Ζώδια της Κυριακής, 22/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!

Πουρνό-πουρνό σήμερα, κοιμήθηκα νωρίς, έκανα κούρα ομορφιάς, γιατί εμείς οι 40άρες, γινόμαστε λαμπερές, όταν είμαστε ξεκούραστες και ευτυχισμένες. Δύσκολο να πετύχουμε δυο στα δυο, για αυτό αγαπώ πολύ τον ύπνο, τελεία!

Έχω την εντύπωση πως στο σύμπαν γίνεται της μουρλής! Έχουμε από τη μια τον Άρη που είναι ανάδρομος στον Υδροχόο, ότι χειρότερο καλοκαιριάτικα και έχουμε και την Αφροδίτη που φλερτάρει επικίνδυνα με τον Δια ο οποίος είναι στο Σκορπιό!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Εκεί που υπάρχει ένταση, εκεί που προκύπτουν αναποδιές, τσουπ έρχεται το μαντάτο, που κρύβει αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά! Βέβαια, τίποτα δεν είναι δεδομένο και για πάντα! Κάτι μας δίνεται και κάτι δίνουμε πίσω! Αμοιβαία τα συναισθήματα σε κάθε περίπτωση!

Όμως, η μέρα αστρολογικά είναι πολύ super για όλα τα ζώδια! Άλλοι χαίρονται επειδή το χρήμα μπαίνει στη τσέπη τους, άλλοι επειδή θα κάνουν γνωριμίες πονηρές, γοητευτικές και σέξι!

Το μήνυμα της ημέρας;;;

Φλερτάρετε κάνει καλό στο ψυχολογικό! Μας ομορφαίνει..

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεννήθηκε ο Παντελής Παντελίδης junior! Έγινε πατέρας ο αδελφός του Τριαντάφυλλος, με μητέρα την "Πωλίνα" από το "Καφέ της χαράς"!

Κριός
Το τελευταίο καιρό έχετε συμμαζευτεί, όχι άλλες ανούσιες σπατάλες, έχει καλοκαιρινές διακοπές και πρέπει να είστε στον αφρό! Σήμερα λοιπόν από περιέργεια και μόνο θα κάνετε ένα τσεκάρισμα στο τραπεζικό σας το λογαριασμό και θα εκπλαγείτε από το νούμερο και το αποτέλεσμα. Είδατε όταν θέλετε, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε! Ναι μεν βελτιώνεται η σχέση σας με το σύντροφό σας, όμως ακόμα υπάρχουν μαύρα σύννεφα στον ουρανό!

Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Δίας επιμένουν, θέλουν να σας δουν ερωτευμένους και ευτυχισμένους! Σήμερα λοιπόν είναι μια μαγική ημέρα αστρολογικά, το σύμπαν αποφάσισε να σας δώσει την ευκαιρία, συνεπώς, να προσμένετε στο ακουστικό σας;;; Θα σας πάρει τηλέφωνο το μαναράκι; Θα το συναντήσετε τυχαία; Κάτι θα συμβεί, λοιπόν και θα πάρετε μεγάλη χαρά! Αν υπάρχει ήδη σύντροφος στη ζωή σας, να σας το πω και τραγουδιστά.. show him love!

Δίδυμος
Μέσα στη τρελή τη χαρά θα είστε σήμερα, όχι πως θα συμβεί κάτι το φοβερό και τρομερό, ίσως γιατί είδατε καλό όνειρο; Ξεκουραστήκατε; Κρατήστε τη καλή σας τη διάθεση όλη μέρα και κοιτάξτε να αγαπήσετε τον κόσμο, μη πω κάντε τους να σας αγαπήσουν, γιατί πολύ στη γκρίνια είστε τώρα τελευταία! Ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, παίζει να ανακαλύψετε πράγματα και θάματα και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Αμοιβαία είναι αυτά, έτσι;;;

Καρκίνος
Από τις πιο όμορφες ημέρες της εβδομάδας! Όσο σκέφτεστε θετικά και αισιόδοξα, άλλο τόσο θα σας συμβαίνουν ωραία πράγματα! Ψαχτείτε λιγάκι τριγύρω, μη μένετε σε κατάσταση relax, γιατί οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν δίχως να κοπιάσετε καθόλου! Ερωτικό το θέμα ή επαγγελματικό, δεν έχει καμία σημασία. Τσιγκλήστε το σύμπαν, για να σας τσιγκλήσει πάλι πίσω. Όχι σε δεύτερες σκέψεις, οι αυθόρμητες έχουν το ζουμί!

Λέων
Καλά χθες χρησιμοποιήσατε όλη τη μαλαγανιά σας, κάνατε τη πιο τέλεια θεατρική παράσταση ever και σήμερα παίζει να ανοίξουν οι ουρανοί και να σας δώσουν χρήματα έτσι επειδή θέλουν να σας βλέπουν χαρούμενους! Να αυτά κάνετε και τη βγάζετε λάδι, ενώ θα έπρεπε να ήσασταν τιμωρία με το ένα πόδι στη γωνία! Αθώα τιμωρία, αλλά πόσο σημαντική! Κάντε τα κουμάντα σας και πώς να σας το πω ευγενικά, μαζέψτε τα μυαλά σας επίσης!

Παρθένος
Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, από τα πιο ωραία ΣΚ, μες στις γλύκες είστε και στα χαμόγελα. Επιτέλους σας πιάνουν οι συναισθηματισμοί σας και σας συμπαθούν ακόμα περισσότερο. Ιδανική ημέρα για αγάπες και λουλούδια είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι! Θα τη βρείτε την άκρη σας εσείς, μπορεί να ξεπροβάλλει και το καλλιτεχνικό και να δημιουργήσετε κάτι πολύ μοναδικό! Φτιάξτε το είναι σας με ωραίες καταστάσεις!

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, πάλι άφραγκοι είστε και σας έχει εκνευρίσει αυτό, έτσι; Μήπως είστε υπερβολικά σπάταλοι; Καλοκαιράκι και μεγάλη ζωή από εδώ και εκεί; Σας βλέπω να κλαίγεστε στον ώμο ενός προσώπου που ως δια μαγείας θα σας δώσει έτσι μερικά χρήματα, μόνο και μόνο για να σας δει να χαμογελάτε ξανά! Μαλαγανιές το λέω και νιαουρίσματα! Μήπως κάνετε παρέα πολύ με Λιοντάρια; Το νου σας γιατί πόσες ευκαιρίες δίνει η ζωή;;;

Σκορπιός
Από τις πιο όμορφες μέρες του Ιούλη μέχρι στιγμής! Είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, θέλετε να δείτε τα φιλαράκια σας, να τα πείτε, να κουτσομπολέψετε και ότι προκύψει! Ξαφνικά βλέπετε το ουράνιο τόξο, η ελπίδα επιστρέφει και δε πιστεύω να λέτε και την ατάκα “make love not war”? Ναι όντως χρειάζεται να αγαπήσετε με ανθρώπους που θέλετε να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας. Ένα βήμα δικό σας, ίσως να είναι το θαύμα για κάποιον άλλον! Μμμμ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Νάξο: Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση και παιχνιδιάρικη όρεξη! Ε λοιπόν εκεί που θα είστε αμέριμνοι, μπορεί να σκάσει μύτη ένα μαναράκι και να συγκλονιστείτε! Φλερτ έχει το μενού της ημέρα, πονηρές ματιές και χαμόγελα! Οι δουλειές σας ανοίγουν, που σημαίνει πως πολλά τα συναισθήματα, οι αυθορμητισμοί, να και τα παράξενα που τόσο σας αρέσουν. Κάντε ότι σας αρέσει, αλλά το βράδυ μην έχει παντόφλα!

Αιγόκερως
Από τις πιο hot μέρες του μήνα ερωτικά! Ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει και φτιάξτε τρελή κατάσταση με το σύντροφό σας! Μη χάνετε ούτε λεπτό, για τόσο πολύ λέμε! Χρειάζονται και αυτά πού και πού! Οι μοναχικοί της παρέας, βγείτε έξω να σας δουν, χαμογελάστε, φλερτάρετε, μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά, γιατί το σύμπαν ας πούμε το έβαλε αμέτι μουχαμέτι να σας ζευγαρώσει! Χαμογελώ, αλλά αν προκύψει το θαύμα; Περιμένω νέα!

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις μέρες που θα μοιράσετε τα ενδιαφέροντά σας και θα δώσετε λίγη σημασία και στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορούν να σας χαλάσουν το κέφι! Αφήστε τους να νομίζουν πως έχουν δίκιο και κάντε το κομμάτι σας, έτσι επειδή είναι Κυριακή και έχετε άλλες προτεραιότητες! Ναι, τα επαγγελματικά σας πάνω από όλα, που βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ανοίγουν και κάποιοι δρόμοι, έρχονται ευχάριστες εκπληξούλες! Πιο πρόσωπο αγαπάτε, είπαμε;;;

Ιχθύς
Ψαράκια μου γλυκά το σύμπαν λέει πως σήμερα θα βρείτε σύντροφο! Ξέρω-ξέρω κάποιες ψυχές γκρινιάζουν, σας νιώθω, να όμως που ακόμα και στη παραλία αν πάτε όλο και κάποια γνωριμία μπορεί να προκύψει! Από ένα αθώο φλερτ ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες, λέτε να φτάσετε σε γάμο;;; Ευχάριστα μυστήρια η μέρα, αφού η διάθεση γενικώς θα είναι παιχνιδιάρικη για όλους! Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, κυνηγήστε το! Το τραμ δε θα περάσει..!

magicfariel

TAGS
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share