Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Τα δίνουν όλα στο κρεβάτι μετά από τσακωμό!

Ποια είναι τα τρία ζώδια

20 Ιουλίου 2018 15:55
Ζώδια και σχέσεις: Τα δίνουν όλα στο κρεβάτι μετά από τσακωμό!

Αυτοί οι τρεις τύποι κάνουν καλύτερο κρεβάτι μετά τον τσακωμό.

Κριός

Δεν διστάζει πουθενά και για τίποτα. Αυτό που είναι θα το πει και θα χτυπήσει και το χέρι στο τραπέζι, ωστόσο τίποτα μαζί του δεν τελειώνει με ένα απλό καυγαδάκι, θα βρει τρόπο να σωματοποιήσει τα πράγματα και μετά από έναν μεγάλο τσακωμό να κάνετε τον καλύτερο έρωτα ever, είσαι τυχερή/ός που τον έχεις γιατί κάνει τους τσακωμούς να αποκτούν νέο νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ: Δεν άντεξε η Δούκισσα Νομικού και κατέρρευσε!

Καρκίνος

Συναισθηματικός τύπος για να εκτονωθεί μετά από μια “ταραχή” θέλει κάτι εξίσου δυνατό να για να ισιώσει. Λατρεύει το σ*ξ και μάλιστα όταν είναι τσαντισμένος ο παρτενέρ του περνάει καλύτερα. Όταν έχει νεύρα το κάνει καλά, μην φοβάσαι να τον τσιγκλίσεις, ο θυμωμένος αυτός τύπος θα σου ανοίξει μια πόρτα που θα οδηγεί απευθείας στην απόλαυση.

Σκορπιός

Τσαντίλας, παρεξηγησιάρης και το κρεβάτι μαζί του μετά από έναν γενναίο τσακωμό είναι σαν rebound και καλάθι στη λήξη. Εκεί που νομίζεις ότι έγινε χαμός, ετοιμάσου για δεύτερο γύρο, γιατί μπορεί να μην ξεχνάει το ότι είναι τσαντισμένος, αλλά ξέρει ότι η ένταση μπορεί να φύγει κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share