Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/07) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

20 Ιουλίου 2018 07:59
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/07) από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υψηλές θερμοκρασίες αλλά και... βροχές προβλέπονται σήμερα, Παρασκευή!

ΛΕΩΝ: Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό.

ΖΥΓΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκτιμήστε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν.

ΙΧΘΥΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share