Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής 23/7 έως 19/8/18: Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις!

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές;

18 Ιουλίου 2018 13:34
Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής 23/7 έως 19/8/18: Ερωτικές επιστροφές και επανασυνδέσεις!

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα έως 19/8; Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή...

Κριέ του 1ου και Ιχθύ του 3ου, άσε τα παλιά! Η συντροφική σου ζωή, σου φέρνει νέα πράγματα και ανανέωση! Επικεντρώσου εκεί λοιπόν και απόλαυσε το!

Κριέ, Δίδυμε, Λέοντα, Ζυγέ, Τοξότη, Υδροχόε του 2ου και του 3ου,ετοιμάσου! Όχι απλά θα σε τρελάνουν οι πρώην στα… πισωγυρίσματα, αλλά σίγουρα θα έχεις και την μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα για όσους λατρεύουν το μπέικον!

Ταύρε του 1ου, Σκορπιέ και Ιχθύ του 2ου, έχεις άλλα ζητήματα να σε απασχολούν τώρα! Οι παλιές αγάπες πρέπει να παραμείνουν εκεί που είναι ήδη!

Ταύρε του 2ου καιΚαρκίνε του 1ου, οι επαφές με το παρελθόν είναι δεδομένες… Προσοχή όμως! Πριν ελπίσεις, σκέψου ότι εσύ μπορεί να είσαι πάλι αυτός που θα πληγωθεί, από το αποτέλεσμα!

Ταύρε, Αιγόκερε και Καρκίνε του 3ου, ο «πόλεμος» μέσα σου, μεταξύ του παλιού και του καινούργιου καλά κρατεί! Το θέμα είναι πως οι πλανήτες σε προειδοποιούν να προχωρήσεις μπροστά και ούτε μισό βήμα πίσω!

Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη, Υδροχόε και Λέοντα του 1ου και Σκορπιέ του 3ου, ξέχνα το παρελθόν! Έρχονται συναρπαστικά νέα πράγματα στην ερωτική σου ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads 2 αποκλειστικό: Έκλεισε η πρώτη διάσημη και είναι όνομα "βόμβα"!

Καρκίνε του 2ου και Ιχθύ του 1ου, ναι! Μπορείς να επιδιώξεις επανασύνδεση, αλλά μην περιμένεις να έρθουν όλα έτσι όπως απαιτείς! Γιατί όντως απαιτείς πολλά αυτήν την περίοδο…

Σκορπιέ του 1ου και Αιγόκερετου 2ου , δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει το παρελθόν… Ωστόσο το κύριο χαρακτηριστικό της περιόδου, είναι η τάση σου για καυτούς, απαγορευμένους και παρασκηνιακούς έρωτες!

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share