Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζώδια και χαρακτηριστικά: Σε τι λέει «όχι» το καθένα!

Τι μαρτυρούν για την προσωπικότητα σου;

17 Ιουλίου 2018 12:08
Ζώδια και χαρακτηριστικά: Σε τι λέει «όχι» το καθένα!

Συναντήσαμε 12 διαφορετικούς ανθρώπους, ο καθένας με διαφορετικό ζώδιο και κάναμε μία απλή ερώτηση: Θέλω να μου πεις την πρώτη σου σκέψη στο ερώτημα «Σε τι λες όχι»;

Οι απαντήσεις των 12 ζωδίων είναι σπαρταριστές, αληθινές, με πολλές αποκαλύψεις που σκιαγραφούν πλήρως την προσωπικότητά τους! Για διάβασε λοιπόν και κάνε shareκαι Likeαν συμφωνείς με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

Κριός: Λέω «όχι» στην αδράνεια

Δεν αντέχω τους ανθρώπους που κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να συμβούν όλα , είτε από τύχη, είτε από τους άλλους... Μισώ την αδράνεια, το να μην μπορεί κάποιος να πάρει την πρωτοβουλία και να παραμένει στάσιμος, είτε από αδυναμία, είτε από ανασφάλεια. Τις στιγμές της ζωής μου που τίποτα δεν προχωρά παρακάτω, αναλαμβάνω δράση και κάνω αλλαγές, έτσι για να ξεφύγω από την ρουτίνα μου!

Ταύρος: Λέω «όχι» στην πίεση

Κάθε άνθρωπος που έρχεται σε επαφή μαζί μου πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά, ότι έχω τους δικούς μου ρυθμούς. Με λένε νωχελικό, καλοπερασάκια, φαγανό μη σου πω και σεξομανή, η αλήθεια όμως ξέρεις ποια είναι; Ξέρω να απολαμβάνω τη ζωή και η ζωή αγάπη μου δεν θέλει πίεση και βιασύνη ... Πρέπει να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή της, το κάθε λεπτό, το κάθε δευτερόλεπτο .... Όταν ο άλλος προσπαθεί με το ζόρι να με πιέσει : «Απάντησέ μου ΕΔΩ και ΤΩΡΑ» απλά τον κοιτάζω με το δικό μου ήρεμο λάγνο βλέμμα και σκέφτομαι «Κούνια που σε κούναγε»!

Δίδυμος: Λέω «όχι» στην καταπίεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει κλείσει τα τηλέφωνά του και..." - Σοκαριστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου!

Όλοι νομίζουν ότι έχουν πάντα δίκιο σε όλα και προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους .... Μα βρε παιδιά συνέλθετε λίγο , ξέρετε σε ποιον απευθύνεστε; Είμαι το πιο έξυπνο ζώδιο, το μυαλό μου παίρνει πιο γρήγορες στροφές από το δικό σας, για αυτό μην προσπαθείτε να μου επιβάλλεται τις απόψεις σας και αφήστε με στην ησυχία μου! Λέω πάντα όχι στην επιβολή αλλά και στην καταπίεση ... Ο άνθρωπος αγάπη μου δεν μπαίνει σε καλούπια όσο και να το προσπαθήσεις!

Καρκίνος: Λέω «όχι» στην εκμετάλλευση

Έχω προδοθεί πολύ από ανθρώπους, από σχέσεις αλλά και από έρωτες που πέρασαν από το ζωή μου και τα ρήμαξαν όλα! Έτσι λοιπόν έμαθα να λέω όχι στην εκμετάλλευση και αν είναι κάτι που το θεωρώ πολύ σοβαρό και το αποφεύγω είναι το να παίζει κανείς με τα συναισθήματα ενός ανθρώπου! Υπάρχουν άνθρωποι που μπροστά στο παίζουν φίλοι, πίσω σε θάβουν, έρωτες που σε προδίδουν στην πιο κρίσιμη στιγμή , σχέσεις που έρχονται και παρέρχονται και τελικά τι είναι αυτό που μένει; Οι αναμνήσεις ... αλλά και οι πληγές!

Λέων: Λέω «όχι» στην μιζέρια

Ένα από τα πράγματα που απεχθάνομαι είναι η μιζέρια... Μην φας πολύ , θα παχύνεις... Μην χαλάσεις πολλά λεφτά, δεν θα σου μείνει για το νοίκι, Μην υπερβάλεις στον έρωτα γιατί θα την πατήσεις πάλι.... Όχι αγάπη μου, εγώ θέλω να απολαύσω μία ζωή με τα όλα της. Με λες υπερβολικό και ναι είμαι και μου αρέσει... Με λες σπάταλο και όντως είμαι και το γουστάρω ... Ξεχνάς όμως μου φαίνεται τις στιγμές που εγώ γενναιόδωρα σου έδειξα με κάθε τρόπο πως αισθάνομαι χωρίς να τσιγκουνευτώ καθόλου! Όχι στην μιζέρια λοιπόν γιατί είμαι ΛΕΟΝΤΑΣ!

Παρθένος: Λέω «όχι» στην υπερβολή

Παν μέτρο άριστον έλεγαν οι αρχαίοι και κάτι περισσότερο θα ξέρανε από εμάς, που διανύουμε την εποχή της πλήρης αταξίας... Λέω όχι στην υπερβολή, στην ακαταστασία, στην προχειρότητα και σε άλλα πολλά πράγματα ... Μου αρέσει όλα στη ζωή να κυλούν ρολόι και πράγματι όταν μπορείς να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα διαχείρισης της καθημερινότητας και του χρόνου σου, μόνο τότε μπορείς να πετύχεις πράγματα! Όσο για τους υπερβολικούς; Δεν τους θέλω στη ζωή μου, με αγχώνουν...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης: Τα σχέδια γάμου με την αγαπημένη του Μαρία λίγο πριν τον αναπάντεχο θάνατο...

Ζυγός: Λέω «όχι» στην μοναξιά

Απορώ αυτός που έγραψε το στίχο «Πιο καλή η μοναξιά , από εσένα που δεν φτάνω» πώς είναι δυνατόν να σκέφτηκε ότι είναι καλύτερη η μοναξιά όταν δεν μπορείς να έχεις αυτόν που αγαπάς. Εντάξει και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι ... Στη ζωή δεν μπορείς να είσαι μόνος σου... Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ! Έχω μάθει να λέω όχι στη μοναξιά και πράγματι την τρέμω, την φοβάμαι την αποφεύγω! Προτιμώ να είμαι με το λάθος σύντροφο παρά στην μοναξιά!

Σκορπιός: Λέω «όχι» στο ψέμα

Ένα πράγμα που απεχθάνομαι πάρα πολύ είναι το ψέμα ... Δυστυχώς όμως όλοι οι άνθρωποι το έχουν στα χείλη τους και το χρησιμοποιούν καθημερινά, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα της καθημερινότητας. Θα μου πεις τώρα «γιατί εσύ ρε σκορπιέ, δεν λες ψέματα»; και θα σου απαντήσω: Όχι δεν λέω ψέματα, κρύβω όμως κάποιες αλήθειες και ο λόγος που το κάνω είναι επειδή δεν εμπιστεύομαι εύκολα.

Τοξότης: Λέω «όχι» στην στασιμότητα

Μην μου ζητάς να κάνουμε όλο τα ίδια και τα ίδια και έχεις και την απαίτηση να σε ακολουθήσω. Η ζωή μου θέλω να έχει ροή, εμπειρίες, νέες γνώσεις, γρήγορους ρυθμούς μα προπάντων ελευθερία! Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι αράζουν στο σταθερό τους λιμάνι και βλέπουν τα υπόλοιπα καράβια να ταξιδεύουν ... εμένα μου προκαλεί μελαγχολία! Όχι στην στασιμότητα λοιπόν και όποιος θέλει με ακολουθεί!

Αιγόκερως: Λέω «όχι» στην επιπολαιότητα

Μέρες περνούν , μέρες χάνονται και παρόλο που τα χρόνια περνούν, οι άνθρωποι δεν μεγαλώνουν... Παραμένουν ανώριμοι, σκορπώντας τα λεφτά τους, τα αισθήματά τους, τη ζωή τους , άσκοπα, χωρίς έναν βασικό στόχο ... Φτάνει λοιπόν η στιγμή του απολογισμού και σκέφτεσαι: Τι έκανα; Η απάντηση; Ένα τίποτα ... ! Αν είσαι επιπόλαιος στη ζωή, τότε μετράς μόνο λάθη και απογοητεύσεις! Λέω όχι λοιπόν τόσο στην επιπολαιότητα όσο και στους επιπόλαιους ανθρώπους !

Υδροχόος : Λέω «όχι» στα «πρέπει»

Τι πρέπει , τι δεν πρέπει στιγμή δεν σκέφτηκα λέει ένα τραγούδι και πόσο το γουστάρω! Στην ερώτησή σου σε τι λέω όχι ένα θα σου πω: Λέω όχι στα πρέπει και στους κανόνες, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ρομποτάκια, ενώ η ζωή κάθε μέρα μας δείχνει το πόσο απρόβλεπτη μπορεί να σταθεί! Δεν μου αρέσει ποτέ να προγραμματίζω, θέλω το πρωί που ξυπνώ να έχω την ελευθερία να κάνω ότι θέλω, όπως το θέλω, την ώρα που θα το θέλω!

Ιχθύς: ... Απλά δεν μου αρέσει να λέω «όχι»!

Είναι πολύ άσχημη λέξη το «Όχι» υποδηλώνει άρνηση και καθώς την εκφέρεις, βαραίνει γύρω σου η ενέργειά σου και μόνο άσχημα πράγματα σου συμβαίνουν... Δεν λέω Όχι Oroskope... Γιατί να χαλάσω καρδιές; Γιατί να ξυπνήσω ανθρώπους από το όνειρό τους; Γιατί να απογοητεύσω; Δεν μου αρέσει να λέω αυτή την λέξη και πληγώνομαι όταν την ακούω! Απλά, λιτά και κατανοητά ...

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share