Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/07) από την Άντα Λεούση!

Τα τυχερά ζώδια της ημέρας!

17 Ιουλίου 2018 08:38
Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (17/07) από την Άντα Λεούση!

Τα Ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, από την Άντα Λεούση!

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό τομέα και μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και βάλτε χρώμα στη ζωή σας. Τολμήστε και πρωτοτυπήστε για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στυλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αν δεν την ήθελε μπορούσε να..." - Σοκάρει η πεθερά της 35χρονης που δολοφονήθηκε στους Γαργαλιάνους!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας και κάποιο ταξίδι, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Ήσυχο κλίμα θα επικρατεί στις συζητήσεις που θα κάνετε με τα άτομα της οικογένειάς σας, αλλά και με το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούριες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πέφτουν βροχή. Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στο χορό της σπάταλης.

ΛΕΩΝ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δε θα μπορούσε να είναι η τύχη απ’ ότι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δε θα βγείτε χαμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε μακροχρόνιους στόχους, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει κλείσει τα τηλέφωνά του και..." - Σοκαριστικές εξελίξεις με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς το σύντροφό σας και θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας σε αρμονικό περιβάλλον, χωρίς τις συνηθισμένες εντάσεις που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας και γιατί όχι να μην ορίσετε και μια πιο επίσημη δέσμευση. Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες, για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και πιο σέξι.

ΙΧΘΥΣ: Ήρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share