Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έχεις πάθει την πλάκα σου με άντρα Λέων; Αυτές είναι οι 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του!

Ελκυστικός, κοινωνικός και ευθαρσής...

16 Ιουλίου 2018 15:03
Έχεις πάθει την πλάκα σου με άντρα Λέων; Αυτές είναι οι 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του!

Ο άντρας λέων είναι γνωστός σαν ελκυστικός, κοινωνικός και ευθαρσής. Ο άντρας λέων έλκεται από γυναίκες που είναι εξωστρεφείς από τη φύση τους.

Παρακάτω υπάρχουν 10 συμβουλές για να κερδίσετε τη καρδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μουντιάλ 2018: Ο Καντέ ντρεπόταν να αγγίξει την κούπα! (video)

Λούστε τον με προσοχή
Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής ό, τι και αν κάνει. Το ίδιο ισχύει και για μία σχέση, καθώς απαιτεί όλη τη προσοχή από τη σύντροφό του. Θέλει να ακούει συνέχει θαυμασμό και κομπλιμέντα.

Σεβασμός
Έλκεται από τις γυναίκες που τον σέβονται για αυτό που είναι. Επίσης, του αρέσουν αυτές που τον θαυμάζουν και τον θεωρούν προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση βόμβα από τον ΣΚΑΙ!

Κοινωνική ζωή

Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι κοινωνικές και εξωστρεφείς. Σπάνια έλκεται από γυναίκες που δεν ανοίγονται εύκολα. Θέλουν μία σύντροφο που να μπορεί να σταθεί στο ύψος της.

Θάρρος

Του αρέσει όταν μία γυναίκα είναι τολμηρή και αυθόρμητη. Καθώς λατρεύει την περιπέτεια, θέλει η σύντροφος να τον συνοδεύει. Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει σε μία σύντροφο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές για Σκλαβενίτη: Τι νέο φέρνει και προκαλεί πανικό στην αγορά! Άμεση αντίδραση του ΑΒ Βασιλόπουλος με προσφορές

Προσωπικός χώρος

Του αρέσει να έχει το χώρο του. Έτσι θέλει δίπλα του κάποια που να πιστεύει στην ελευθερία. Σιχαίνεται τις γυναίκες που γκρινιάζουν στη σχέση. Πιστεύει στην ιδέα της ελεύθερης σχέσης.

Ομορφιά

Το πρώτο πράγμα που προσέχει ο άντρας λέων σε μία γυναίκα είναι η εμφάνιση και το στυλ. Θέλει τη γυναίκα του κομψή και σικ. Η ομορφιά τον φέρνει πιο κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Το μεγάλο ψέμα και η τεράστια ανατροπή με το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού!

Δέσμευση

Είναι φιλικός και εξωστρεφής, αλλά όσον αφορά τις σχέσεις, πιστεύει στην αληθινή δέσμευση. Θέλει κάποια που να είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη σχέση τους.

Υπομονή

Είναι αρκετά κυριαρχικός, έτσι χρειάζεται μία υπομονετική γυναίκα. Δεν του αρέσουν οι επιθετικές γυναίκες χωρίς ψυχραιμία. Συνήθως έλκεται από ήρεμες και ανεκτικές γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Εκφραστικότητα

Του αρέσουν οι μικρές χειρονομίες όταν βρίσκεται σε σχέση. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα ποίημα μέχρι μία αφιέρωση. Τα μικρά πράγματα μπορούν να αγγίξουν ιδιαίτερα τη καρδιά του. Λατρεύει την κάθε μορφή έκφρασης από τη σύντροφο του.

Διαφάνεια

Δεν του αρέσει να κρύβει πράγματα και απαιτεί το ίδιο και από τη σύντροφο. Ψάχνει για διαφάνεια σε μία σχέση. Συνήθως εκτιμά τις γυναίκες που λένε τη γνώμη τους και που είναι καλές στην επικοινωνία.

Πηγή: astro-live.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share