Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 16/07/2018 by MagicF’Ariel!

Η Magic F' Ariel προειδοποιεί!

16 Ιουλίου 2018 08:24
Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 16/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξύπνησα πουρνό-πουρνό και αν και είχα σκοπό να εξαφανιστώ, είπα what the.. what..ever! Μη λέμε και κακές λεξούλες, δε κάνει!

Αστρολογικά η μέρα είναι παράξενη! Δεν είναι καλή σε θέματα επικοινωνίας! Καλό λοιπόν είναι να μείνουμε φρόνιμοι, να μην επιδιώξουμε να λύσουμε τις διαφορές μας, αντιθέτως να επεξεργαστούμε τα δεδομένα και με ψυχραιμία θα έρθουν οι λύσεις!

Ένα γυμναστηριάκι είναι ότι πρέπει, βοηθά πάντα στη ψυχολογία, διώχνει μακριά την αρνητική ενέργεια, εκτονώνεται το σώμα, συνεπώς το προτείνω ανεπιφύλακτα.. και ας είμαι στρουμπουλή γυναίκα!
Ωραία μας τα λέει το σύμπαν, για αγάπες και λουλούδια, όμως δε μας διευκρινίζει, ο έρωτας που θα έρθει θα είναι αμοιβαίος ή πάλι θα τρέχουμε πανικόβλητοι και θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ;;; Γιατί αν είναι έτσι, δε τον θέλω, να κάτσει και αυτός σπίτι του, ο Έρωτας εννοώ.. να καθαρίσει τα φτερά του! Να μετρήσει τα βέλη του και να οργανωθεί καλύτερα!

Ένα βέλος σε εμένα, δέκα σε εκείνον… ε αμα πιαααααααα!!!!

φιλάκια..

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε ζωντανός ο νεαρός που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη!


Κριός
Μέρα γεμάτη από εντάσεις, αλλά και ευχάριστες καταστάσεις! Κάτι γίνεται εκεί με τη δουλειά σας, υπάρχει μια αναμπουμπούλα, μπαίνετε μπροστά και καθαρίζετε τις βρωμιές των άλλων και ξαφνικά αντί να σας πουν ένα ευχαριστώ, μπορεί και να δεχτείτε μια μικρή επίθεση γεμάτη από ζήλια! Οι μισοί σας θαυμάζουν και οι άλλοι μισοί σας αντιπαθούν! Ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει κάπως έτσι.. Το νου σας!

Ταύρος
Μπλοκαρισμένο το σύμπαν σας, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν και κάπως έτσι να δημιουργήσετε έναν κακό χαμό και να χαλάσετε τη ζαχαρένια σας! Αποφύγετε λοιπόν τις πολλές τις κουβέντες και αφήστε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται! Πόσο επιμένουν τα άστρα για έναν νέο έρωτα; Μέρες τα γράφω, κάτι έρχεται πολύ δυνατό και αξεπέραστο! Άντε να δούμε!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως και σήμερα θα κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο σπίτι σας και θα συνεχίσετε τη γενική καθαριότητα, γιατί έτσι ξεδίνετε, σκέφτεστε καλύτερα, θα ανανεωθείτε κιόλας, σίγουρα έχετε πυρετό! Οτιδήποτε και αν σας βασανίζει, κρατήστε το για τον εαυτό σας, γιατί ότι και να πείτε ή ότι και αν ζητήσετε ίσως και να αρνηθούν να σας βοηθήσουν και ξαφνικά να κάνετε μεγάλο χαμό! Προτιμήστε τη μοναξιά σας και κλείστε το κινητό!

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για κοινωνικές υποχρεώσεις! Επικοινωνήστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, κάντε μια βόλτα για έναν καφέ, μην αποκόβεστε ανεξάρτητα από τα βάσανα που έχετε! Όλο και κάποιος θα σας κάνει ένα δωράκι! Καλύτερα σήμερα να μην έχετε πολλά λεφτά στη τσέπη, να αποφύγετε να κάνετε συναλλαγές μέσω web, ξεχάστε τη κάρτα στο σπίτι! Αφηρημένοι μπορεί να κάνετε ένα λάθος και να τρέχετε και να μη φτάνετε!

Λέων
Ησυχία δεν έχετε εσείς! Ο σκοπός είναι να ξεπαραδιαστείτε εντελώς, για να έχετε να κλαίτε μετά, να μουρμουράτε και να βασανίζετε τον κόσμο δίπλα σας! Δε γίνεται να αγοράσετε τα πάντα όλα συγχρόνως, γιατί έχει μέλλον ο Ιούλιος και να θυμίσω πως ετοιμάζεστε για διακοπές! Αποφύγετε τα πάρε δώσε, δεν είναι και τόσο καλή η ημέρα, μπορεί να σας εξαπατήσουν και μετά ποιος σας ακούει! Συμμαζευτείτε, σας το φωνάζω από χθες, οι εκπτώσεις μόλις ξεκίνησαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για την Δούκισσα Νομικού: Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα!

Παρθένος
Μεταξύ μας τώρα είστε λίγο γκρινιάρηδες και παραπονιάρηδες, γιατί αυτό σας προκαλούν οι πλανήτες! Ναι μεν κουρασμένοι, όμως δεν είστε οι μόνοι που τρέχετε και δε φτάνετε! Σήμερα θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα στάξετε φαρμάκι, είστε ασυγκράτητοι και αν έχετε και δίκιο, τότε ποιος σας σταματά;;; Να φερθείτε έξυπνα και να αποφύγετε αυτό το θέατρο του παραλόγου, γιατί έτσι θα κάνετε τις δουλειές σας πιο γρήγορα δίχως τα κορμιά να πέφτουν ένα-ένα! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Να πιάσετε αγκαλιά έναν Δίδυμο και να κλειδαμπαρωθείτε παρέα μέσα σε ένα σπίτι! Δε θέλετε να δείτε άνθρωπο σήμερα, ούτε να μιλήσετε σε κανέναν, έχετε και εσείς τα δικά σας, που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα κιόλας! Αποφύγετε τις πολλές τις συναντήσεις, τα τηλεφωνήματα, δεν είναι καλή ημέρα για να επικοινωνήσετε είτε για προσωπικά ζητήματα, είτε για επαγγελματικά! Πιο καλή η μοναξιά λοιπόν και κοιμηθείτε λιγουλάκι παραπάνω!

Σκορπιός
Αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Είστε στα νύχια που λένε, με το παραμικρό τσιτώνετε και παρεξηγήστε, σας πιάνει και το Σκορπίσιο σας, σας φοβούνται ένα πράγμα! Πάρτε βαθιές ανάσες, ταξιδέψτε σε ένα κόσμο φανταστικό, δείτε λίμνες και κάστρα, δε ξέρω τι σας αρέσει περισσότερο, σε κάθε περίπτωση μη τσακωθείτε με κανέναν! Η υπομονή είναι αρετή και θα έρθει η στιγμή που θα βγάλετε τις δαγκάνες όταν οι άλλοι δε θα το περιμένουν! Προτιμήστε τη παρέα των φίλων σας, κάνει καλό!

Τοξότης
Από τη μια αποζητάτε οικογενειακές στιγμές, από την άλλη βλέπετε πράγματα που σας ενοχλούν και εννοείται πως δε θα μπορέσετε να τα κρατήσετε μέσα σας! Ζόρια και στη δουλειά, σας ζητούν λαγούς με πετραχήλια, θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί έρχονται καλύτερες ημέρες και το διάστημα αυτό, θα δείξετε το πόσο ικανοί είστε, για να αναλάβετε μια νέα θέση με περισσότερα λεφτά! Συνεπώς, φάτε καλό πρωινό, πάρτε το απόφαση πως θα εκνευριστείτε και μη λέτε και πολλά! Μπείτε στις πράξεις κατευθείαν!

Αιγόκερως
Βρίσκετε τον τρόπο να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας! Προφανώς έχετε πληρώσει το λογαριασμό, έχετε κάνει τις δουλειές που σας έχουν αναθέσει, δεν υπάρχει κανείς να σας τα ψάλει για κάτι! Για αυτό αν και Δευτέρα, να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω με τα φιλαράκια σας, να ξενοιάσετε και να μπείτε σε καλοκαιρινό mood! Ο έρωτας χτυπά και τη δική σας τη πόρτα, επιμένει η Θεά Αφροδίτη, οπότε όσο και αν κάνετε τους αδιάφορους, άλλο τόσο μπορεί να προκύψει θέμα τρελό!

Υδροχόος
Μωρά μου, κρατήστε για την ημέρα, το ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Ξέρω είστε τόσο πολύ στη τσίτα, φταίει ο Άρης για αυτό, που θέλετε να τους εξολοθρεύεστε όλους, να τους πετάξετε στη θάλασσα ένα πράγμα! Ψυχραιμία, λύσεις υπάρχουν! Διώξτε μακριά τους ανεγκέφαλους και κρατήστε δίπλα σας εκείνα τα άτομα που σας κατανοούν από τη ματιά σας και μόνο! Λυπάμαι αλλά δε πιάνουν όλοι πουλιά στον αέρα! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, εκεί κρύβεται το μυστικό για να επιτύχετε τους στόχους σας!

Ιχθύς
Έχω την εντύπωση πως έχετε κάνει βουτιά πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι και πηγαίνετε όπου φυσά ο άνεμος! Πόσο όμορφη εικόνα, τι ωραία συναισθήματα! Έχετε όρεξη για αγάπες και λουλούδια και προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, ρίχνετε μπόλικη στάχτη στα μάτια! Από τη μια καλά κάνετε, από την άλλη μη ξυπνήσετε αργότερα και μας πάρετε το σκαλπ επειδή από μόνοι σας πέσατε στην απόλυτη ψευδαίσθηση! Ιδανική μέρα για να κλείσετε το κινητό!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share