Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια της Κυριακής, 15/07/2018 by MagicF’Ariel!

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

15 Ιουλίου 2018 11:35
Τα Ζώδια της Κυριακής, 15/07/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυριακή σήμερα, χαλαρά, όμορφος ο καιρός, τι λέτε να πηγαίναμε όλοι μαζί για μπανάκι στη θάλασσα;;;

Να περάσω να σας μαζέψω με το μαγικό μου το πούλμαν;;; Μήπως όμως να προτιμήσουμε το σπιτάκι μας, να ξεκουραστούμε, γιατί από αύριο έχει μάχη;;;
Λίγο πριν τις διακοπές, τα κορμιά θα πέσουν, σα να έφτασε η συντέλεια του κόσμου, κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Συνεπώς, αντί να μαζεύουμε κουβαδάκια και να φωνάζουμε όχι στα βαθιά χρυσό μου, μήπως να αγκαλιάσουμε το κρεβατάκι μας;;;

Άντε μια ταβερνίτσα μου αρέσει περισσότερο σαν ιδέα, να πάρουμε τα δυο κιλά που χάσαμε μες στην εβδομάδα, να έχουμε να χαιρόμαστε! Καμία σωτηρία, σας το λέω να το ξέρετε!


Ας κάνει ο καθένας ότι του αρέσει! Δε βρίσκω το λόγο να πιέζουμε τις καταστάσεις, ούτε τους ανθρώπους μας, όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει μένει πίσω! Δε θέλω γκρίνιες, φασαρίες και μουρμούρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαρισμένοι οι Παξοί από τον θάνατο του 15χρονου τουρίστα: Αυτό το σκάφος οδηγούσε ο πατέρας του! (Photo)

Μπορούμε να τη βγάλουμε στο ζεν;;;;;;;;;

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα τα βάλετε όλα κάτω και θα οργανωθείτε για τις επόμενες! Καταρχήν αν πρέπει να πάτε στο γιατρό, να το φροντίσετε άμεσα, γιατί μέσα στις διακοπές σας, θα ήταν κρίμα να τρέχετε κα να μη φτάνετε! Η Κυριακή σας ας είναι χαλαρή και ξεκούραστη, δε πειράζει αν δε πάτε στη θάλασσα, κρατήστε τις δυνάμεις σας, για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις - επιτυχίες που έρχονται! Όλα τελευταία στιγμή, όμως ίσως και να αξίζει το κόπο!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει, δε ξέρω όμως σε ποιους Ταύρους αναφέρεται! Σα να το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σας! Αν και Κυριακή, καλά θα κάνετε να ντυθείτε ωραία, να βγείτε από το σπίτι, να ανακατευτείτε με τον κόσμο, γιατί το φλερτ θα είναι έντονο, όλο και κάποια γνωριμία μπορεί να κάνετε, τσουπ να σου και το μαναράκι! Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε το σύντροφό σας, να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του..

Δίδυμος
Αν και Κυριακή σήμερα, εσείς θα θελήσετε να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας. Να το καθαρίσετε, να το σουλουπώσετε, μπορεί να κάνετε και μικρές αλλαγές που θα σας ανανεώσουν. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα μοσχομυριστά σεντόνια;; Δημιουργική η διάθεσή σας, παίζει να εκτονωθείτε με τόση δουλειά που θα ρίξετε, αποφύγετε να χαλάσετε κάτι, γιατί τα μαστόρια ξεκουράζονται μέρα που είναι.. Ο σκοπός είναι να χαλαρώσετε και όχι να πάθετε πανικό!

Καρκίνος
Ως δια μαγείας η γκρίνια σας εξαφανίστηκε και έχετε γίνει πάλι αξιολάτρευτα πλασματάκια! Η Κυριακή σας ας είναι γεμάτη από αγάπη και χαμόγελα και συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν να σας προσφέρουν κάτι αξιόλογο. Ξεχάστε το σπιτάκι σας, βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν και επικοινωνήστε σε βάθος, γιατί έτσι θα κερδίσετε πολλούς πόντους ως προσωπικότητα! Τυχερή η μέρα σας, όλο και κάτι ευχάριστο θα συμβεί!

Λέων
Σκέφτεστε να πάτε στην αγορά, ένα μαγιό καινούριο το έχετε σε ύψιστη προτεραιότητα! Καλά μη τρελαίνεστε, θα γίνει και αυτό, αλλά χθες εξοφλήσατε τα χρέη σας, σήμερα θα πάτε για shopping therapy??? Και μετά τι θα έχει μέχρι τέλος του μήνα, ψωμί με ζάχαρη ας πούμε;;; Καλό είναι να οργανωθείτε, να σημειώσετε τις πραγματικές σας ανάγκες σε ένα χαρτί και μέχρι να φύγει ο Ιούλης, λίγο-λίγο, να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Εκτός αν είστε πλούσιοι!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, μια επιθυμία τύπου να κάνετε ένα extreme sport, θα την έχετε, όχι τίποτα άλλο για να εκτονωθείτε και να έρθετε στα ίσα σας! Καλά η τρέλα δε πάει μόνο στα βουνά, πιάνει και εσάς πού και πού! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, καλά θα κάνετε, να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που είναι ότι πιο extreme υπάρχει στο κόσμο αυτόν! Αρκετοί λοιπόν παίρνετε την απόφαση του γάμου ή να αράξετε δίπλα σε έναν σύντροφο για πολύ καιρό!

Ζυγός
Η γνωστή η μύγα τσε-τσε παίζει να σας τσίμπησε στον ύπνο σας και σήμερα να ξυπνήσετε μέσα στη ζοχάδα! Βρήκατε τη μέρα και εσείς.. Μέσα στη γκρίνια και στην αρνητική ενέργεια, βλέπετε πράγματα που σας ενοχλούν, τα λέτε έξω από τα δόντια και καταλαβαίνετε τώρα, ίσως και να βρεθείτε μόνοι σα το λεμόνι, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο αποζητάτε! Το νου σας στο τι λέτε, γιατί ρίχνετε λάδι στη φωτιά και μόνο την ησυχία σας δε θα έχετε.. Γυρίστε πλευρό!

Σκορπιός
Χρυσά μου δε ξέρω τι σας έχει βρει, πάντως πάλι μέσα στη γκρίνια είστε, γιατί μια το ένα και μια το άλλο, ησυχία δε βρίσκετε πουθενά! Εσείς που ασχολείστε με πολλά πράγματα, θα τα δείτε όλα, θα νιώσετε μια απίστευτη πίεση και πόσο πια να αντέξετε, μπορεί να μη μιλάτε, όμως η αύρα σας εκπέμπει φωτιές! Φίλοι και γνωστοί, σίγουρα θα είναι δίπλα σας, θα ακούσετε αρκετές γλυκές και όμορφες κουβέντες. Πάρτε δυο τρεις ανάσες μεγάλες και τσουπ θα νιώσετε καλύτερα!

Τοξότης
Καλά δεν έχετε ιδέα το τι θα σας συμβεί τις μέρες αυτές! Καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε σήμερα, να κλείσετε εντελώς τους διακόπτες και να σταματήσετε να κάνετε αρνητικά σενάρια! Μια προαγωγή σας περιμένει, με περισσότερα λεφτά και σίγουρα με πολύ τρέξιμο! Δε γίνεται από τη μια να γκρινιάζετε πως σας αδικούν και πως φορτώνουν με ευθύνες. Κάποιος λόγος θα υπάρχει και εσείς τον καιρό αυτόν δείχνετε την αξία σας με κάθε τρόπο!

Αιγόκερως
Σας πρόλαβα ή έχετε ήδη φτιάξει τη βαλιτσούλα και δρόμο;;; Η μέρα έχει ταξιδάκι, μικρό ή μεγάλο δεν έχει καμία σημασία. Ω ναι σήμερα θα αράξετε το κορμί σας στη παραλία και θα απολαύσετε τις στιγμές μέχρι εκεί που δε φτάνει! Καλό αυτό, μιας που όταν είστε χαλαροί, είστε και αξιολάτρευτοι και για αυτό η Αφροδίτη θα σας κάνει και ένα μικρό ερωτικό δωράκι! Ευτυχώς που έχετε και καλή διάθεση, για αυτό μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του!

Υδροχόος
Καλέ τι έχετε πάθει εσείς;;; Το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι το χρήμα και τίποτα άλλο! Μια ψυχασθένεια σας έχει πιάσει και δεν είναι και τόσο καλό αυτό, γιατί είστε μες στη γκρίνια και λίγα λέω! Λίγο συμφεροντολόγους σας βρίσκω, σπάνια να έχετε άδικο, όμως Κυριακή σήμερα, πότε θα ξεκουραστείτε;;; Ο σύντροφός σας αποζητάει αγάπες και λουλούδια και εσείς τον περνάτε από εξονυχιστικό έλεγχο! Τραγικό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση! (Photos)

Ιχθύς
Ερωτική η μέρα σας, άκρως αισθησιακή, θέλετε τόσο πολύ να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, που θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να γίνει αυτό! Ότι έγινε-έγινε, πάει πέρασαν τα κακά που σας βρήκαν, θεωρώ πως καταλάβατε τα λάθη σας, τα αποδεχτήκατε και εγωισμοί και πείσματα τέλος! Αν είστε μόνοι και δεν έχετε κάποιον να βασανίζετε, πρέπει να βγείτε για σεργιάνι, γιατί υπάρχουν αρκετοί που σας βρίσκουν ιδιαίτερα γοητευτικούς και σέξι!

magicfariel

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share